inzercia, predaj, predám, bazár

Pánska Snowboardová bunda Quiksilver Forever 2L Capsule Gore

Kategória: Bundy a Kabáty

Viac informácii volajte alebo píšte SMS na telefón

Život vyzerá inak ako vo vysokej nadmorskej výške. Zamerajte sa teda vyššie s bundou High Altitude Forever 2L GORE-TEX®. Vďaka spojeniu moderného streetwearu a DNA Quiksilver je retro vzhľad jedinou vecou, ​​ktorá sa na Forever vracia. Udrží vás v suchu od prvých stôp až po posledné zdvihy vďaka pôsobivému vodotesnému výkonu plne podlepenej 2-vrstvovej membrány GORE-TEX®; poskytuje vám priedušnú ochranu, ktorú potrebujete na pohodlné absolvovanie náročných horských misií. Ultraľahká, izolovaná konštrukcia plášťa prepúšťa prebytočnú vlhkosť von a neustále reguluje vašu teplotu.
Pánska Snowboardová bunda Quiksilver Forever 2L Capsule Gore
Podobné inzeráty
Nová pánska bunda Quiksilver Forever 2L Capsule GORE-TEX®
Nová (s visačkami), nenosená pánska bunda Quiksilver Forever 2L Capsule GTX® Shell Jacket, veľkosť S, farba ANTIQUE GREEN, limitovaná séria. Bežná cena 250+ EUR. Poštovné v cene. Viac info:
QUIKSILVER FERRIS
Predám jeden rok nosenú bundu QUIKSILVER FERRIS velkost XL. Moja vyska je 186cm .Má jedno male poškodenie odpadol mi jeden cvok vid fotka. Bundu ponukám bez kozusiny na kapuci bunda Quiksilver Ferris je vyrobená z veľmi priedušného a vodeodolného materiálu. Táto bunda Quiksilver má podlepené kritické švy. Bunda Quiksilver Ferris je veľmi komfortná s vnútornou tepelnou izoláciou WarmFlight X3. Vrchný materiál: 100% polyester Izolácia: 3M ™ Thinsulate ™ typ M (240 g), 100% polyester Podšívka: 100% polyester Primaloft - vyznačuje sa vynikajúcimi izolačnými vlastnosťami, ktoré udržujú teplo i pri premočení oblečenia, je najteplejšie izolačnou vrstvou, dobre stlačiteľný a ľahký Technológia DryFlight 10K s vodeodolnosťou 10.000 mm a priedušnosťou 10.000 g / m2 / 24h Technológia WarmFlight X3, ktorá zaisťuje dostatok tepla Podlepené kritické švy Čiastočná vnútorná podšívka z umelého kožúšku (telo a kapucňa) Zvýšený golier, kapucňa s odnímateľným kožúškom na sťahovacie šnúrku a jednobodové sťahovanie Dvojcestný zips je krytý légou na cvoky Dve náprsné vrecká na cvok s fleece podšívkou, dve predné vrecká na zips s fleece podšívkou a dve predné vrecká na cvok Na rukáve vrecko na cvok Vnútorné vrecko na zips Manžety sú zdvojené pružnou vsadením Čierna bunda Quiksilver Značková bunda Quiksilver Pánske zimné bundy Quiksilver
Zimná snowboardová bunda FUNSTORM kessa
Predám ružovú / sivú bundu, oblečená párkrát top stav ako nová. Veľkosť S, aj sedí. PC vysoká. Predám za 30€ + poštovné Inzerát je platný do zmazania. Dámsku zimnú bundu Funstorm využijete nielen na snowboard, ale aj na bežné nosenie do mesta či školy. Zateplená bunda je vyrobená z vodeodpudzujúceho materiálu, priedušného a vetru odolného materiálu MOFTEX 5K s vodeodolnosťou 5.000 mm a priedušnosťou 5.000 g/m2/24h. Bunda má tiež povrchovú vodeodpudzujúcu úpravu Teflon DWR, s ktorou budete v pohodlí za každého počasia. Materiál podšívky a výplne je 100% polyester, vrchný materiál je 100% polyamid. Hrejivosť zaistia duté vlákna, ktoré tvoria výplň bundy. Bunda na zips má kapucňu s dvojbodovým sťahovania a zvýšený golier. Hlavný zips je krytý légou, vpredu sú dve vrecká na zips. Štýlová bunda má manžety na suchý zips a spodný lem na dvojbodové sťahovanie. Modelka je odfotená v bunde veľkosti S. Všeobecné info k produktu: šedá bunda, ružová bunda, bunda Funstorm, dámska bunda, zateplená bunda, zimná bunda, bunda na zimu, pohodlná bunda, štýlová bunda, športová bunda, bunda na snowboard, bunda na SNB, snowboardová bunda, bunda na lyže, lyžiarska bunda, bunda na Ski.
Snowboardová bunda QUIKSILVER
Úplne NOVÁ s VISAČKOU Veľ.: M Pánska zimná bunda QUIKSILVER Steez TRUE BLACK zdvojnásobuje inovatívny štýl aj výkon počas chladných dní. Bunda je vybavená kvalitnou technológiou 10K Quiksilver DryFlight®, ktorá je plne odolná voči vode a vlhkosti. Je vybavená 3-cestnú nastaviteľnou kapucňou, sieťovanými vetracími otvormi a nechýba veľa praktických vreciek. Samozrejmosťou je povrchová vodeodolný úprava DWR. Ikonické logo brandu nájdeš na hrudníku i rukáve bundy. Materiál: 100% polyester Špecifikácia: * zimná bunda * obliekanie cez hlavu * modrý dizajn s béžovými detaily * technológia 10K Quiksilver DryFlight® [10 000 mm / 5 000 g] pre lepšiu hydroizoláciu * povrchová vodeodolný úprava DWR * padnúci strih, ktorý mapuje telo * 3-cestná nastaviteľná kapucňa * pevný tvar kapucne * snežný pás na patentky * veľká klokanie vrecko * zipsové vrecko na rukáve * vetracie otvory v podpazuší * vnútorné strečové gamaše na zápästie a otvory na palce * nastaviteľné manžety * zaoblený spodný lem * Seam taping na kritických zónach Materiál: 100% Polyester
Predám rôzné pánske prechodné bundy
Predám pánske prechodné bundy rôzné druhy/ veľkosti, všetky sú nové, ešte s visačkami 1.Pánska bunda zn. Kilpi sivá Veľkosť: XL, XXL Cena: 59€ (Pôvodná: 139€) 2.Pánska bunda zn. Kilpi zelená Veľkosť: M Cena: 59€ (Pôvodná: 139€) 3.Pánska bunda zn. Berg zelená Veľkosť: M Cena: 70€ (Pôvodná: 127€) 4.Pánska softshellová bunda zn. Berg tmavošedá Veľkosť: L Cena: 95€ (Pôvodná: 149€) 5.Pánska bunda zn. Envy modrá Veľkosť: L Cena: 65€ (Pôvodná: 169€) 6.Pánska bunda zn. O'style čierna Veľkosť: M Cena: 55€ (Pôvodná: 159€) 7.Pánska bunda zn. O'style tmavosivá Veľkosť: M Cena: 35€ (Pôvodná: 61€) 8.Pánska bunda zn. Mons modrá Veľkosť: L Cena: 60€ (Pôvodná: 125€) 9.Pánska bunda zn. Fob čierna Veľkosť: M Cena: 25€ (Pôvodná: 67€) 10.Pánska bunda zn. Northland tmavomomodrá Veľkosť: L Cena: 20€ (Pôvodná: 55€)
Zimna panska lyziarska snowboardova bunda BURTON GORE TEX L
Panska zimna lyziarska / snowboardova bunda Burton Pillowline 2L Gore-Tex, velkost L. Tiez vyuzitelna aj ako bunda na kazdodenne nosenie do mesta - mozne odzipsovat protisnehovy pas. Len vyskusana. Bez akychkolvek znamok pouzitia. Ako NOVA! Kvalitny zatepleny GORE TEX, odolna uprava, reflexne napisy. Aktulne v obchodoch cca 335€.