inzercia, predaj, predám, bazár

Pánske hodinky Geneva a Prim

Kategória: Ostatné

Predám dvoje pánske hodinky:
1. Hodinky značky Geneva - úplne nové, nepoužívané. Na batériu. Cena: 10 eur.
2. Hodinky značky Prim, plne funkčné. Cena: 15 eur.
Pošlem obratom aj na dobierku alebo osobne v Rosine pri ZA.
Pánske hodinky Geneva a Prim
Podobné inzeráty
Mechanické retro hodinky Prim
Made in Czechoslovakia ORIGINAL Dámske alebo detské hodinky Prim z roku 1979 (zelené) Pánske hodinky Prim Rolex z roku 1981 Pánske hodinky Prim "dátumovka" z roku 1962 Chybičky krásy na skielkach a potrebné ošetrenie pružiniek...
hodinky hodiny panske hodinky naramkove hodinky quartz
Predám hodiny hodinky pánske hodinky naramkove hodinky. Hodinky su plne funkčne bez poškodenia, baterka je v nich nová. Dôvod predaja je ze ich už nevyuzívam. Cena dohodou. Poštovné a balné na dobierku na vašu adresu prvou triedou 4 eura. Hodinky pánske náramkové hodinky sú značky quartz helvetia vyrobené z nerezovej ocele stainless steel hodinky boli kupovane na slovensku v hodinárstve v kamenom obchode maju kvalitné spracovanie dizajn aj dobry strojček nie je to žiadna čína. panske naramkove hodiny panske naramkove hodinky inzerát platný do zmazania
Prim hodinky
Predám PRIM hodinky, Casio hodinky a Atale hodinky všetky spolu za 40€ + poštovné Hodinky sú nové, malo nosené. Mám aj záručný list na hodinky Prim aj Casio. Zlaté hodinky a strieborný prívesok anjela zadarmo pri nákupe hodiniek. Pre viac info píšte SMS. Reagujem len na SMS. Ďakujem.
Predám pánske hodinky Geneva classiccolection
Predám pánske hodinky Geneva classiccolection, plne funkčné, nová baterka. Materiál: stainless steel. Priemer ciferníka: 4,5 cm.
Predám pánske hodinky Geneva classiccolection
Predám pánske hodinky Geneva classiccolection, sú plne funkčné, nová baterka. Materiál: stainless steel. Priemer ciferníka: 4,5 cm.
Pánske hodinky Geneva
Predám pánske hodinky značky Geneva - úplne nové, nepoužívané. Na batériu. Cena: 10 eur. Pošlem obratom aj na dobierku alebo osobne v Rosine pri ZA.