inzercia, predaj, predám, bazár

Pánske šortky Endura

Kategória: Ostatná cyklistika

Predám pánske šortky Endura Hummevve II
Pánske šortky Endura
Podobné inzeráty
POC CYKLISTICKÉ NOHAVICE RESISTANCE ENDURO SHORTS URANIUM BL
Predám nohavice PPOC CYKLISTICKÉ NOHAVICE RESISTANCE ENDURO SHORTS URANIUM Black nepoužívané, v pôvodnom obale so zárukou, výpredaj z IO, doprava zdarma. Veľkosť:L. Resistance Enduro sú funkčné šortky pre aktivity ako Enduro a Downhill. Ak sa chcete venovať aktivitám, ako je jazda na horskom bicykli, zistíte, že jeho konštrukcia je vyrobená z elastickej tkaniny, ktorá umožňuje voľný pohyb, a tiež obsahuje vrstvu odolnú proti roztrhnutiu, ktorá je zahrnutá v oblasti bedier, stehien a kolien. Medzi vlastnosti, ktoré tieto športové nohavice obsahujú, patrí odolnosť voči vode, ktorá umožňuje pokožke zostať dlhšie suchá. Po stranách má toto cyklistické oblečenie dve vrecká na zips, ktoré umožňujú bezpečné uloženie osobných vecí. Podobne má na zadnej strane vrecko na zips. Pre zlepšenie nastaviteľnosti má verzia v páse suchý zips. Verzia je k dispozícii v rôznych veľkostiach a farbách. Navrhnuté pre ochranu a tvarované tak, aby vám zaistili najlepší výkon. Endurance šortky Resistance sú vyrobené z pružnej textílie, ktorá účinne odvádza vlhkosť, a sú zosilnené Vectranom na kolenách a bokoch pre ďalšiu odolnosť. Tvarované a šité pre zvýšenie pohodlia pri šliapaní do pedálov sú šortky Resistance Enduro šortky navrhnuté tak, aby harmonicky sedeli s chráničmi kolien, ktoré zaručia, že ochrana nikdy nebude za cenu slobody pohybu. Navrhnuté pre konkrétnu jazdu na horskom bicykli Veľmi odolný a odolný proti roztrhnutiu Vectran® zosilnený bedrový kĺb, stehno a koleno Jazdec vyladený vopred pokrčené kolená Navrhnuté pre bezproblémovú kompatibilitu s ochranou kolien POC Vodeodolný s odolným vodoodpudivým povrchom Dve bočné vrecká na zips Diskrétne a praktické vrecko na karty na zips vzadu Presný strih s možnosťou nastavenia pásu v suchých zipsoch.
Nohavice cyklistickéPOC  RESISTANCE ENDURO  URANIUM BLACK
Predám PPOC CYKLISTICKÉ NOHAVICE RESISTANCE ENDURO SHORTS URANIUM Black nepoužívané, so zárukou, s DD, výpredaj z IO, doprava zdarma. Veľkosť:L. Resistance Enduro sú funkčné šortky pre aktivity ako Enduro a Downhill. Ak sa chcete venovať aktivitám, ako je jazda na horskom bicykli, zistíte, že jeho konštrukcia je vyrobená z elastickej tkaniny, ktorá umožňuje voľný pohyb, a tiež obsahuje vrstvu odolnú proti roztrhnutiu, ktorá je zahrnutá v oblasti bedier, stehien a kolien. Medzi vlastnosti, ktoré tieto športové nohavice obsahujú, patrí odolnosť voči vode, ktorá umožňuje pokožke zostať dlhšie suchá. Po stranách má toto cyklistické oblečenie dve vrecká na zips, ktoré umožňujú bezpečné uloženie osobných vecí. Podobne má na zadnej strane vrecko na zips. Pre zlepšenie nastaviteľnosti má verzia v páse suchý zips. Verzia je k dispozícii v rôznych veľkostiach a farbách. Navrhnuté pre ochranu a tvarované tak, aby vám zaistili najlepší výkon. Endurance šortky Resistance sú vyrobené z pružnej textílie, ktorá účinne odvádza vlhkosť, a sú zosilnené Vectranom na kolenách a bokoch pre ďalšiu odolnosť. Tvarované a šité pre zvýšenie pohodlia pri šliapaní do pedálov sú šortky Resistance Enduro šortky navrhnuté tak, aby harmonicky sedeli s chráničmi kolien, ktoré zaručia, že ochrana nikdy nebude za cenu slobody pohybu. Navrhnuté pre konkrétnu jazdu na horskom bicykli Veľmi odolný a odolný proti roztrhnutiu Vectran® zosilnený bedrový kĺb, stehno a koleno Jazdec vyladený vopred pokrčené kolená Navrhnuté pre bezproblémovú kompatibilitu s ochranou kolien POC Vodeodolný s odolným vodoodpudivým povrchom Dve bočné vrecká na zips Diskrétne a praktické vrecko na karty na zips vzadu Presný strih s možnosťou nastavenia pásu v suchých zipsoch.
3/4  damske  Endura nohavice
Na predaj damske nohavice Endura Velkost xs. Info cez mail
Dámske cyklistické kraťasy Endura Hummvee
V ponuke dámske cyklistické 3/4 nohavice Endura Hummvee(sú bez Clickfast vložky! Dá sa dokoupiť..), čierne, veľkosť L, ako nové. Materiály: 100% Nylon. V prípade záujmu tel. kontakt na poslednom obrázku alebo mailom.
Kratky trailovy dres Endura Singletrack velkost M
Predám takmer nový, ľahký trailový dres Endura Singletrack - Rýchlo schnúci a ľahký hlavný materiál - Štandardný slim fit strih, ktorý prilieha
Prilba ENDURA
Predám cyklistickú prilbu ENDURA, veľkosti S (51 - 56cm).