inzercia, predaj, predám, bazár

Pánsky-juniorsky lyžiarsky set + Eisbär čiapka ZDARMA

Kategória: Lyžovanie

Lyže, lyžiarky, palice, prilba, okuliare, rukavice - všetko na jednom mieste!
Predám veľmi zachovalý, nepoškodený pánsky-juniorsky lyžiarsky set, vhodný pre začiatočníkov alebo mierne pokročilých lyžiarov, alebo aj na lyžiarsky výcvik:

- veľmi zachovalé, nepoškodené a kvalitné karvingové lyže Fischer RC4 World Cup GS s originál viazaním Fischer FJ7, nastaviteľné na všetky veľkosti lyžiarok do 70 kg. Dľžka lyží je 153 cm a sú vo veľmi zachovalom stave, žiadne poškodenie nemajú.

- k tomu veľmi zachovalé a pohodlné lyžiarky Dolomite Epix 33, veľkosť 40-41 - vnútorná dľžka vložky 25-25,5 cm (odmeraná!), skelet 300 mm. Lyžiarky sú vo veľmi zachovalom stave, žiadne funkčné poškodenie nemajú

- k tomu kvalitné lyžiarske palice K2 Extreme v dľžke 110 cm

- k tomu zachovalá, nepoškodená, farebne ladená lyžiarska prilba Uvex, veľkosť M - na obvod hlavy 55-57 cm

- k tomu kvalitné lyžiarske okuliare s dvojitým sklom taktiež vo velmi zachovalom stave

- k tomu veľmi kvalitné lyžiarske rukavice Zanier Trans JUnior. Veľkosť junior M/4.

CENA CELÉHO SETU JE 125,-€ + FAREBNE LADENÁ ZIMNÁ ČIAPKA EISBÄR ZDARMA!!!

Predám aj jednotlivo: lyže 45,-€, lyžiarky 30,-€, palice 10,-€, prilba 15,-€, okuliare 10,-€, rukavice 15,-€.

Predaj osobne v Komárne alebo v prípade dohody môžem poslať aj dobierkou (+poštovné). Volajte, píšte sms alebo email - odpovedám každému.
Pánsky-juniorsky lyžiarsky set + Eisbär čiapka ZDARMA
Podobné inzeráty
Kompletný pánsky lyžiarsky set + Eisbär čiapka GRATIS
Lyže, lyžiarky, palice, prilba, okuliare, rukavice, vak na lyžiarky - všetko na jednom mieste! Predám veľmi zachovalý, nepoškodený pánsky-juniorsky lyžiarsky set, vhodný pre začiatočníkov alebo mierne pokročilých lyžiarov, alebo aj na lyžiarsky výcvik: - veľmi zachovalé, krásne, nepoškodené a kvalitné karvingové lyže Quechua RN´S 700 s kvalitným viazaním Salomon S810, nastaviteľné na všetky velkosti do 100 kg. Dľžka lyží je 168 cm a sú vo veľmi zachovalom stave, žiadne poškodenie nemajú. Lyže majú krásny, zaujímavý dizajn. - k tomu zachovalé a plne funkčné lyžiarky Tecnica Icon LX, veľkosť 45 - vnútorná dľžka vložky 29 cm (odmeraná!), skelet 330 mm. Lyžiarky sú vo veľmi zachovalom stave, pár drobných škrabancov od bežného používania, ale žiadne funkčné poškodenie nemajú - k tomu lyžiarske palice Komperdell Shadow v dľžke 120 cm - k tomu zachovalá, nepoškodená lyžiarska prilba Alpina Junta, veľkosť M-L - nastaviteľné vzadu kolieskom, na obvod hlavy 54-57 cm - k tomu kvalitné lyžiarske okuliare s dvojitým sklom taktiež vo velmi zachovalom stave - k tomu kvalitné lyžiarske rukavice v bezchybnom stave, veľkosť M/7-8 - k tomu kvalitný vak na lyžiarky Salomon. CENA CELÉHO SETU JE 140,-€ + KVALITNÁ ZIMNÁ ČIAPKA EISBÄR ZDARMA!!! Predám aj jednotlivo: lyže 55,-€, lyžiarky 25,-€, palice 10,-€, prilba 15,-€, okuliare 10,-€, rukavice 10,-€, vak na lyžiarky 15,-€. Predaj osobne v Komárne alebo v prípade dohody môžem poslať aj dobierkou (+poštovné). Volajte, píšte sms alebo email - odpovedám každému.
Kompletný detský lyžiarsky set + Eisbär čiapka GRATIS
Lyže, lyžiarky, palice, prilba, okuliare - všetko na jednom mieste! Predám veľmi zachovalý, nepoškodený detský lyžiarsky set, vhodný pre najmenších lyžiarov, na prvé kroky na svahu: - veľmi zachovalé, nepoškodené a kvalitné karvingové lyže TecnoPro Skitty s viazaním Look do 45 kg. Dľžka lyží je 100 cm a sú vo veľmi zachovalom stave, žiadne poškodenie nemajú. - k tomu zachovalé a plne funkčné detské jednoklipsňové lyžiarky Nordica J01, veľkosť 29-30 - vnútorná dľžka vložky 18 cm (odmeraná!), skelet 221 mm. Lyžiarky sú v zachovalom stave, minimálne škrabance od bežného používania, ale žiadne funkčné poškodenie nemajú - k tomu lyžiarske palice TecnoPro C5 Jr. v dľžke 90 cm - k tomu zachovalá, nepoškodená lyžiarska prilba Giro Ricochet, veľkosť XS, nastavitelná vzadu kolieskom na 549-54 cm - k tomu lyžiarske okuliare Wedze taktiež vo velmi zachovalom stave. CENA CELÉHO SETU JE 90,-€ + KVALITNÁ ZIMNÁ ČIAPKA EISBÄR ZDARMA!!! Predám aj jednotlivo: lyže 40,-€, lyžiarky 15,-€, palice 10,-€, prilba 15,-€, okuliare 10,-€. Predaj osobne v Komárne alebo v prípade dohody môžem poslať aj dobierkou (+poštovné). Volajte, píšte sms alebo email - odpovedám každému.
Krásny dámsky lyžiarsky set + termo nákrčník GRATIS
Lyže, lyžiarky, palice, prilba, okuliare, rukavice - všetko na jednom mieste! Predám veľmi zachovalý, nepoškodený a krásny farebný dámsky-juniorsky lyžiarsky set, vhodný pre začiatočníkov alebo mierne pokročilých lyžiarov, alebo aj na lyžiarsky výcvik: - veľmi zachovalé, krásne, nepoškodené a kvalitné farebné karvingové lyže Elan My Spice Fusion s originál kvalitným viazaním Elan ELW, nastaviteľné na všetky velkosti do 90 kg. Dľžka lyží je 160 cm a sú v perfektnom stave, žiadne poškodenie nemajú. Lyže majú krásny, zaujímavý dizajn. - k tomu farebne ladené, krásne a veľmi kvalitné lyžiarky Salomon Crossmax, veľkosť 41-42 - vnútorná dľžka vložky 26,5-27 cm (odmeraná!), skelet 315 mm. Lyžiarky sú vo veľmi zachovalom stave, žiadne funkčné poškodenie nemajú - k tomu originál dámske lyžiarske palice Elan My Space v dľžke 120 cm - k tomu úplne nová, farebne ladená dámska lyžiarska prilba Blizzard Signal, veľkosť dámska M-L - nastaviteľné vzadu kolieskom, na obvod hlavy 55-58 cm - k tomu kvalitné lyžiarske okuliare KED Eyewear s dvojitým sklom taktiež v perfektnom stave - k tomu veľmi kvalitné dámske lyžiarske rukavice Level v bezchybnom stave, veľkosť 6. CENA CELÉHO SETU JE 160,-€ + KVALITNÁ ZIMNÁ TERMO ŠATKA ZDARMA!!! Predám aj jednotlivo: lyže 65,-€, lyžiarky 35,-€, palice 15,-€, prilba 19,-€, okuliare 15,-€, rukavice 15,-€. Predaj osobne v Komárne alebo v prípade dohody môžem poslať aj dobierkou (+poštovné). Volajte, píšte sms alebo email - odpovedám každému.
Dievčensky juniorsky lyžiarsky set
Predám veľmi pekný a zachovalý dievčenský juniorsky lyžiarsky set, málo používaný, kupovaný nový v Sportisime (po 1 dievčati, ktoré z neho vyrástlo a potrebuje nový). Lyže sú dĺžky 130 cm a paličky l05 cm zn. ELÁN, lyžiarky veľkosti 40 / 6,5 (mondi 255) zn. NORDICA s veľmi príjemnou a mäkkou vnútornou výstelkou, prilba S / M (52-55 cm) zn. ARCORE a lyž. okuliare zn. BLIZZARD, vhodný pre vek dievčaťa na zakl. škole.
Lyžiarsky juniorský set
Predám tento lyžiarsky juniorský set značky Dynastar. Nastaviteľné viazanie. Veľmi málo používaný. Dĺžka lyží je 120 CM. Veľkosť lyžiarky je 23.5. Dohode sa nebránim.
Zimna lyziarska ciapka EISBAR UNI
Predam original novu univerzalnu zimnu ciapku EISBAR, velkost UNI. Povodna cena 60€!