inzercia, predaj, predám, bazár

Pansky set - vesta, kravata, manzetove gombiky

Kategória: Svadobné šaty

Predam vestu ORSI velkost S, pouzita na hodinku v 100% stave. Cely set je v originalnom baleni - vesta, kravata, vreckovka, manzetove gombiky
vhodne na plesy, stuzkove, svadby
Pansky set - vesta, kravata, manzetove gombiky
Podobné inzeráty
Hodvábny komplet pre ženícha
Dobrý deň, predám značkový hodvábny pánsky svadobný set v jednom vzore pre ženícha (svadobná vesta, kravata, vreckovka, manžetové gombíky) značky ORSI Slovakia zakúpený v predajni Alain Delon. Vesta a kravata použitá 1x (bez známok použitia), vreckovka a gombíky nepoužité. Vyčistené v čistiarni. Veľkosť S/M, je možné ju prispôsobiť u krajčíra. Vesta má vzadu doťahovací remienok. Originálne balenie/krabička je súčasťou. Pôvodná cena: 79€, Cena: 49€ + poštovné. Pri rýchlom a serióznom jednaní možná dohoda. Možný a preferovaný osobný odber.
Svadobný vesta, kravata, vreckovka, manžetové gombíky
Ponúkam na predaj svadobnú vestu, kravatu a ozdobnú vreckovku, veľkosť vesty 176/58, farba maslová- všetko spolu za 25 Eur a k tomu v prípade záujmu zdarma aj bielu pánsku svadobnú košeľu - veľkosť 44, zn. Michael, je na manžetové gombíky, ktoré v prípade záujmu aj o košeľu predám za 5,- Eur. Dohoda je možná.
Pánsky svadobný značkový KOMPLET pod kabát
Predám pánsky kvalitný biely svadobný KOMPLET značky ADAM pod svadobný kabát 1x použitý nepoškodený(komplet vyčistený v kvalitnéj čistiarni) čiže ako nový opäť a to ako košeľa, kravata + manžetové gombíky ku košely a vesta.Vid.foto viac info po telefóne prípadne do správy či mailu kde viem preposlať aj detailné jednotlivé foto.
Pánsky svadobný set - vesta, viazanka
Predám pánsky svadobný set, ktorý pozostáva z: vesta, kravata, viazanka, gombíky, servítka. Farba ivory. Veľkosť 98 ale dá sa upraviť vďaka možnému utiahnutiu na chrbte. Vhodné pre mužov s postavou 185-195cm a váhou cca 80-100kg. Oblečené 1x na vlastnej svadbe, následne vyčistené. Pôvodná cena bola 80 eur.
Svadobná vesta, kravata a vreckovka
Svadobná vesta, kravata a vreckovka Predam svadobnu vestu, kravatu a vreckovku Farba krémovo biela. Veľmi pekná, lesklá. Použitá iba raz. Súčasťou vesty je francúzska kravata a ozdobná vreckovka do vrecka saka. Rozmery vesty: - šírka v najširšom mieste (pod pazuchou) 55 cm - výška v najvyššom bode (pri krku): 65 cm Dá sa vzadu stiahnuť.
Svadobný set pre ženícha: vesta, kravata,  vreckovka
Predám svadobný set pre ženícha. Veľkosť M (vesta, kravata, vreckovka) raz použité ako nové. Kúpené v predajni Alain Deleon za 80eur. Osobný odber DS a okolie. Po dohode v BA, resp poštou.