inzercia, predaj, predám, bazár

Papierove bio pohare 160ml

Kategória: Kávovary

Predam kvalitne jednorazove pohare vhodne na teple napoje kava caj vhodne na oslavu mam 2400 kusov balene po 100.
Papierove bio pohare 160ml
Podobné inzeráty
Bianchi Lei Sa
Predám plne funkčný kávomat značky Bianchi Lei Sa. Automat je bez investícií, nové výhrevné teleso, nové tesnenie, vyčistený. Možnosť naprogramovania 12 druhov nápoja. Zadarmo papierové poháre s viečkom v rôznych veľkostiach. Dohoda mozná.
☝️Znížená cena ☝️Plne automatický kávovar Jura X10
Predám plne automatický kávovar Jura X10. Kávovar je v záruke do 5/23 alebo 24000 káv ( momentálne len 2000 káv). Ku kávovaru dám zadarmo chladničku v hodnote 150€ na výrobu mliečnych nápojov, papierové poháre (cca 1000ks) a veci na čistenie prístroja za cca 150€. Kávovar je vrátane DPH (možnosť odpočtu DPH). JURA X10 profesionál na kávové špeciality – moderný, robustný, komfortný, všestranný JURA X10 Vás presvedčí svojou všestrannosťou, jednoduchým ovládaním a individualitou. Zvláda až 31 rôznych špecialít, čím pokrýva celé spektrum kávových nápojov s mliekom i mliečnou penou a rovnako celú šírku čiernych kávových špecialít. O vždy perfektný výsledok mletia a zvýšenie arómy o 12,2 %* sa postará špičkový mlynček Professional Aroma Grinder. Kávovar disponuje funkciou One-Touch-Lungo, a preto Vás dokáže prekvapiť dokonca i prípravou caffè barista a lungo barista. Poskytuje rôzne stupne teploty horúcej vody, čo ocenia predovšetkým milovníci čaju. Dôkladne urobená, výškovo nastaviteľná kombinovaná tryska naplní po stlačení tlačidla šálky alebo pohára podľa voľby jednou či dvoma kávovými špecialitami súčasne (platí i pre mliečne špeciality). Ovládanie prostredníctvom farebného dotykového displeja veľkosti 4,3" s vysokým rozlíšením je navrhnuté ako úplne intuitívne. Jasne zrozumiteľné obrázky vedú i neskúseného užívateľa priamou cestou k cieľu. Kávové špeciality možno ľubovolne naprogramovať a pomenovať úplne podľa špecifických potrieb. Vďaka štandardnému vybaveniu veľkým zásobníkom na zrnkovú kávu s objemom 1 kg, päťlitrovou nádržkou na vodu a nádobou na kávovú usadeninu s kapacitou 40 porcií sa doplňovacie úkony obmedzia na minimum.
Plne automatický kávovar Jura X10 s DPH
Predám dvojročný plne automatický kávovar Jura X10. Kávovar je v 100% stave, málo používaný. Kávovar sa predáva z dôvodu uzatvorenia prevádzky. Cena nového bola 3340€. Ku kávovaru dám zadarmo chladničku v hodnote 150€ na výrobu mliečnych nápojov, papierové poháre (cca 1000ks) a veci na čistenie prístroja za cca 150€. Kávovar je vrátane DPH (možnosť odpočtu DPH). JURA X10 profesionál na kávové špeciality – moderný, robustný, komfortný, všestranný JURA X10 Vás presvedčí svojou všestrannosťou, jednoduchým ovládaním a individualitou. Zvláda až 31 rôznych špecialít, čím pokrýva celé spektrum kávových nápojov s mliekom i mliečnou penou a rovnako celú šírku čiernych kávových špecialít. O vždy perfektný výsledok mletia a zvýšenie arómy o 12,2 %* sa postará špičkový mlynček Professional Aroma Grinder. Kávovar disponuje funkciou One-Touch-Lungo, a preto Vás dokáže prekvapiť dokonca i prípravou caffè barista a lungo barista. Poskytuje rôzne stupne teploty horúcej vody, čo ocenia predovšetkým milovníci čaju. Dôkladne urobená, výškovo nastaviteľná kombinovaná tryska naplní po stlačení tlačidla šálky alebo pohára podľa voľby jednou či dvoma kávovými špecialitami súčasne (platí i pre mliečne špeciality). Ovládanie prostredníctvom farebného dotykového displeja veľkosti 4,3" s vysokým rozlíšením je navrhnuté ako úplne intuitívne. Jasne zrozumiteľné obrázky vedú i neskúseného užívateľa priamou cestou k cieľu. Kávové špeciality možno ľubovolne naprogramovať a pomenovať úplne podľa špecifických potrieb. Vďaka štandardnému vybaveniu veľkým zásobníkom na zrnkovú kávu s objemom 1 kg, päťlitrovou nádržkou na vodu a nádobou na kávovú usadeninu s kapacitou 40 porcií sa doplňovacie úkony obmedzia na minimum. Na SMS a email nereagujem.
Predám  kávovar
Mám na predaj kávovar nemeckej výroby nepoužívaný odložený v krabici. Klasický na papierové filtre. Kávovar je bez filtrov treba si dokúpiť v obchode .
Elektrický kávovar na filtrovanú kávu KOTTEA
Kratkodobo používaný, ako nový. Umývateľný filter na opakované použitie. Možnosť použiť aj jednorazové papierové. Sklenená kanvica na hotovú kávu. Elektrický mlynček KOTTEA na zrnkovú kávu. Možnosť nastaviť hrubosť mletia. Dripper na kávu CHEMEX na 6 šálok úplne nový. 100 kusov papierových filtrov CHEMEX. Len osobny odber Banská Bystrica Sásová
Kávovar prekvapkavaci
Predám plne funkčný kávovar na prekvapkávanú kávu. Pridám aj papierové filtre.