inzercia, predaj, predám, bazár

Parabola

Kategória: Ostatné audio video

Kovosat 120 a 140 na predaj.
Parabola
Podobné inzeráty
Satelitná parabola Maximus E-85 multifocus nová
Predám novú satelitnu parabolu Maximum E-85 multifocus + 3x LBN qwad, + 2x diseq 4x LBN pre prijem z viacerých druzic. 5x držiak na LBN . Parabola je úplne nová len odskusana, dôvod predaja je, že mám slabý držiak na parabolu / tenký stĺpik/ nakoľko parabola váži okolo 14 kg. Je komplet s 2x diseq na 4xLBN, káble, koncovky. Stojí mi v garáži viac ako rok, nepoužívam, možno niekomu pomôže. Cena za komplet 70€. Na doprave sa dohodneme.
satelitna parabola 2x85
nova nepouzita a nevyuzita satelitna parabola+lnb+kabel (10m) s koncovkami, s konzolou + dalsia pouzivana parabola+lnb+kabel (10m) s koncovkami bez konzoly, cena je pevna spolu za obe, osobny odber v RS
satelitna parabola 2x85
nova nepouzita a nevyuzita satelitna parabola+lnb+kabel (10m) s koncovkami, s konzolou + dalsia pouzivana parabola+lnb+kabel (10m) s koncovkami bez konzoly, cena je 20+15, osobny odber v RS
satelitna parabola 85
nova nepouzita a nevyuzita satelitna parabola+lnb s koncovkami F,bez konzoly + dalsia pouzivana parabola+lnb s koncovkami F bez konzoly, k parabolam je cca 25m koax kabla, cena je 30€, za obe, osobny odber v RS, alebo len osobny odber v RS, alebo kto cez RS zvykne prechadzat za pracou a domov.
satelitná parabola
Prádám satelitné paraboly rôzne veľkosti, šírka 90,výška 105-hliník-neznáma výroba (20 E),šírka 55,výška 60-železo freesat parabola(10 E),šírka 76,výška 86-železo-GoSat parabola(15 E), a E 85 maximum(na viac družíc,35 E) Môžem Vám ju aj nainštalovať na požadovanú družicu. Len osobný odber!
satelitna parabola 85
nova nepouzita a nevyuzita satelitna parabola+lnb s koncovkami F,bez konzoly + dalsia pouzivana parabola+lnb s koncovkami F bez konzoly, k parabolam je cca 10m koax kabla, cena je 30€, za obe, osobny odber v RS,alebo kto cez RS zvykne prechadzat za pracou, neposielam.