inzercia, predaj, predám, bazár

Párik morských prasiatok z CHS

Kategória: Drobné cicavce

Hľadám nový domov pre párik morčiat, ktoré pochádzajú z chovnej stanice. Samica bude mať v júni 2 roky (jednofarebna), samec mal v marci 2 roky, je vykastrovaný (farebny). V prípade záujmu môžem predať aj klietku Ferplast Casita 120, rozmer cca 120x60.
Párik morských prasiatok z CHS
Podobné inzeráty
Párik morských prasiatok z chs
Hľadám nový domov pre párik morčiat, ktoré pochádzajú z chovnej stanice. Samica bude mať v júni 2 roky (na foto hore), samec bude mať v marci 2 roky, je vykastrovaný (na foto dole). V prípade záujmu môžem predať aj klietku Ferplast Casita 120, rozmer cca 120x60.
Cuy  morčata parik
Predáme náš párik cuy morskych prasiatok.Maju rok samička je celá šedá a váži 1800g a samček je sedo biely s váhou 1900g.Boli by sme radi keby išli spolu do dobrých rúk.V cene je aj klietka,ktorú majú dvojpodlažnu,zradlo a seno.cena dohodou
Čistokrvne Morčatá
Hobby chov Bašinka ponúka k odberu mláďatká samčekov morských prasiatok po čistokrvnych rodičoch plemien Angl.hladké a Us Teddy Morčiatka sú samostatné,preliecene proti kokcidioze, ošetrené proti vonk.parazitom pripravkom Arpalit Neo. Odporúča sa chov aspoň vo dvojici, buď k inému morčiatku alebo kúpou dvoch u nás. Cena morčiatka kus15€ Osobný odber Rastislavice Po dohode viem doviesť do Nitry ale morča musí byť vopred uhradené.
čistokrvne morské prasiatka
Hobby chov Bašinka ponúka k odberu mláďatká morských prasiatok po čistokrvnych rodičoch plemien Angl.hladké a Us Teddy Morčiatka sú samostatné,preliecene proti kokcidioze, ošetrené proti vonk.parazitom pripravkom Arpalit Neo. Odporúča sa chov aspoň vo dvojici, buď k inému morčiatku alebo kúpou dvoch od nás. Cena morčiatka kus10€ Osobný odber Rastislavice, občas viem doviesť do Nitry- veziem len ak je morča vopred vyplatené na účet.
Darujem morske prasiatko
Darujem 2 samicky morskych prasiatok. Idealne spolu. Po dohode aj prislusenstvo (klietka, domcek, podstielka, napajadla).
Morčiatka samčeky 2ks darujem
Darujem samčeky morských prasiatok, krátkosrsté, prípadne aj s klietkou za 30€ predám.