inzercia, predaj, predám, bazár

Parný čistič

Kategória: Čistiace stroje

Predám parný čistič Kärcher SC3, viď. foto.
Parný čistič
Podobné inzeráty
Parný čistič
predám párny profesionálny čistič Green Cleaning Trojfázový Parný čistič s výkonmi 15,6 - 12,1 - 8,5 kW. Bojler je z nerezovej ocele, horná časť tela je plast a spodná časť je vyrobená z lakovanej ocele. Má automatické doplňovanie sústavy s elektromechanickou reguláciou hladiny vody v bojleri (True-Temp), vstrekovanie detergentu, Parný čistič je štandardne vybavený digitálnym ukazovateľom tlaku a motohodín, systémom vstrekovania prehriatej vody, priemyselným vysávačom s výkonom 1,2 kW. Je možnosť objednania parného čističa aj bez vysávača.
Parný čistič
Predám parný čistič zn. Montiss, súčasťou je hubica na čistenie podlahy a kobercov, hubica na umývanie okien, tryska na čistenie nedostupných miest, okrúhle kefky a stierka. Čistenie, odmasťovanie, dezinfekcia rôznych povrchov bez chemikálií alebo čistiacich prostriedkov s malou spotrebou vody, vhodný aj pre alergikov a rodiny s deťmi. Využitie na čistenie podláh, kúpelní, okien, kobercov, textílií, ťažko dostupných miest. Parný čistič bol jedenkrát použitý. Osobný odber v Banskej Bystrici, resp. možno zaslať poštou + poštovné Volať večer, mail alebo SMS
Karcher SC 5 Premium Parný Čistič
Predám parný čistič Karcher SC5 EasyFix Premium Iron Plug. Parný čistič bol parkrát používaný, je preto ako úplne nový. Kupovaný apríl 2020.
Rowenta - parny cistic a vysavac v jednom
Predam Rowenta parny cistic a vysavac v jednom, v dobrom stave, spolu s prislusenstvom ako na jednom z obrazkov. Zlomena cast drziaka na elektricky kabel, inak bez poškodení. Osobny odber KE Viac info:
Parní čistič Comforday/vysokotlaký napařovač
Parný čistič Comforday viacúčelové čističe na koberce Vysokotlakový naparovač bez chemikálií s 9-dielnym príslušenstvom, ideálny na odstraňovanie škvŕn, záclon, autosedačiek, podlahy, čistenie okien Ručný viacúčelový parný čistič Comforday Kompaktný dizajn Ideálny na čistenie kobercov, podláh, vozidiel, dverí a okien, naparovanie odevov a látok, žehlenie a dezinfekciu matracov proti hmyzu
Parný čistič Polti
Predám profesionálny parný čistič a sanitizér Polti Cimex Eradicator. Super cena. Úplne nový, nepoužitý, nevybalený, v záruke, doklad o kúpe. Má patentované výhrevné teleso priamo v hlavici, takže dokáže suchou parou pri 180°C vydezinfikovať čokoľvek - podlahy, steny, plesne, roztoče, šváby atď. Cena 400€. Nový stojí v eshopoch 650-850€ ! Podrobné parametre: Chceme sa ho zbaviť, lebo to bola nevhodná kúpa a nedá sa vrátiť, tak nám tu len zbytočne zavadzia... Preto tak nízka cena. Prípadne navrhnite cenu. Fotka ktorá zobrazuje obsah balenia, je z internetu. Môj čistič je originál nový nevybalený v originál pôvodnej krabici od výrobcu. Pri osobnom prevzatí je samozrejme možnosť odbaliť ho a skontrolovať. Posielam aj poštou. Volajte alebo napíšte email. Ďakujem Inzerát je platný do zmazania.