inzercia, predaj, predám, bazár

Peak Design (20 l, drevené uhlie) Kűpim

Kategória: Brašne a púzdra

Kúpim Peak Design (20 l, drevené uhlie) Ponúknite.Ponuky do e-mail
Peak Design (20 l, drevené uhlie) Kűpim
Podobné inzeráty
Peak Design Everyday 20L | Charcoal
Z dôvodu nevyužitia predávam tento špičkový fotobatoh. Ten kto je od "fachu" tak vie, že Peak Design je špička vo svojom obore, a táto séria batohov sa im veľmi vydarila. Batoh je v stave nového kusu, použitý bol cca. 6x Všetky podstatné vychytávky sú spomenuté v recenziách, mimo nich za mňa jednoznačne boduje vodeodolnosť a neutrálny dizajn. Aktuálna predajna cena: 324,90 EUR Recenzia: Videorecenzia: Miesto: BA / Záhorie
Peak design travel bag 30 l + peak design cube small
Predam uvedeny batoh spolu s brasnou kde sa da ulozit telo fotoaparatu a dva objektivy. Batoh sa da aj pouzit bez brasne, ako klaaicky batoh so zadnym pristupom. Batoh ma vela vychytaviek. Kvalitny material. Proste peak design. V zaruke 23 mesiacov. Nikdy nenoseny, zla kupa.
Púzdro pláštenka Peak Design Shell - L
Predám púzdro/pláštenka Peak Design Shell vo veľkosti L na ochranu fotoaparátu proti dažďu, snehu, prachu a poškriabaniu. Elastický design s vodotesnou membránou. Nový, nikdy nepoužitý.
Kupim Peak Design Travel Duffel 35l farba Sage
Kupim kludne aj pouzivanu ale v 100% stave tasku od Peak Design Travel Duffel 35l vo farbe Sage ako je na obrazku. idealne v okoli Ba, TT a pod. preferujem osobne prevziatie
Batoh Peak Design Everyday Totepack 20L v2 Black - TOP stav
Mám na predaj skvelý mestský foto batoh / brašňu Peak Design Totepack v čiernej farbe. Batoh je ako nový, nejaví žiadne známky používania. Bol používaný len občasné mestské vychádzky, čo je vlastne aj dôdovd predaja, a teda jeho nevyužívanie. Kúpený bol na SK eshope. V záruke už nie je. Preferujem osobný odber. V rámci SR viem doručiť. Prosím len vážny záujem.
Peak Design Everyday Backpack V2
Predám 1x použitý fotobatoh Peak Design Everyday Backpack V2. Doporučujem pozrieť video: ....