inzercia, predaj, predám, bazár

Pediatria 1,2

Kategória: Učebnice, skriptá - VŠ

Predám knihy Pediatria 1,2
M. Šašinka, T. Šagat
Knihy su nepoškodene len na niektorých stranách je zvirazneny text
Pediatria 1,2
Podobné inzeráty
Pediatria I+II - Šašinka - medicína knihy
Predám obe diely Pediatria 1+2 od Šašinka Výborný stav deti a detská medicína Iba spolu 60,-EUR ________________________________________________ Kliknite na moje meno nižšie a pozrite všetky moje inzeráty!
Pediatria 1,2
Predá knihy Pediatria 1,2 M. Šašinka, T. Šagat Knihy su nepoškodene len na niektorých stranách je zvirazneny text
Pediatria I+II - Šašinka - medicína knihy
Predám knihy obe diely Pediatria 1+2 od Šašinka Výborný stav deti a detská medicína Iba spolu 60,-EUR ________________________________________________ Kliknite na moje meno nižšie a pozrite všetky moje inzeráty!
pediatria
darujem kópiu tejto knihy
PEDIATRIA od Sasinku / VYMENIM
Vymenim 2ks ucebnic z Pediatrie od Sasinku 1 a 2.diel, aj s CD, ako nove. Nepopisane. Vymenim za kniky z kardiologie ev Interna od Cesku 3.vydanie ev. novy stethoscope Littmann.
Ucebnice - osetrovatelstvo
Kvalitne knihy pre studium osetrovatelstva. Ošetrovateľské techniky (PREDANE) (vrchný obal knihy je mierne poškodený + niektoré časti textu sú zvýraznené, inak je v dobrom stave). Predávam za takmer polovičnú cenu - 15€ Pediatria pre detské sestry (PREDANE) - 7€ V nasledujúcich knihách sú niektoré časti textu sú zvýraznené, inak sú knihy v zachovalom stave. Základy zdravotníckeho manažmentu - (PREDANE) - 5€ Ošetrovateľstvo - teória (PREDANE) - 5€ Základy výskumu v ošetrovateľskej praxi -5€ Najlepsie osobny odber na uvedenej adrese, pripadne sa da dohodnut na stretnuti v TO, ZM alebo BA. Je mozna aj dobierka, v takom pripade treba k cene pripocitat este drobne postovne.