inzercia, predaj, predám, bazár

Pekný 4 iz RD s garážou a pivnicou, 500 m2 pozemok, Jablonec

Kategória: Domy

Ponúkame Vám na predaj dvojpodlažný 4 iz rodinný dom v pokojnej obci Jablonec, okr. Pezinok, v novej lokalite IBV Sever. Zastavaná plocha 109 m2, úžitková plocha 120 m2, krb s prieduchami, 2 x balkón, vonkajšia uzavretá terasa 18 m2 s dvomi vchodmi, pivnica, garáž, parkovanie vo dvore pre 4 autá. Pozemok 500 m2. Rok výstavby 2004. Tichá lokalita s mladými rodinami.
Dispozícia:
Prízemie: zádverie, vstupná predsieň, kuchyňa s presvetleným jedálenským kútom, kuchynská linka so zabudovanou el. varnou platňou a práčkou. Veľká obývačka s krbom a východom na terasu. Kúpelňa s WC a sprchovacím kútom.
Poschodie: 3 sam. izby každá s východom na balkón, spálňa má murovaný šatník s úložným priestorom. Druhá kúpelňa nedokončená, priestor pre vaňu, funkčné WC a umývadlo.
Pivnica: skladové priestory, techn. miestnosť s el. kotlom (kúrenie+ohrev vody), hobby miestosť.
Pozemok je zatrávnený, vysadené okrasné dreviny a kvety, okolie domu je upravené, vyžaduje si už len drobné dokončovacie úpravy.
RD je napojený na všetky inžinierske siete, kúrenie (radiátory) s elektrickým kotlom, plastové okná, podlahy laminátové a dlažba, schodisko s masívom, sedlová strecha, strešná krytina BRAMAC, nová fasáda, žumpa, pevná linka, optická sieť.
V obci sa nachádza ZŠ po 4. roč., MŠ, potraviny, pošta, ihriská, náučno-poznávací chodník s výhliadkovou vežou. Autobusová doprava, vlaková stanica v obci Cífer 4 km.

Uvedená cena je vrátane provízie RK, právneho servisu, katastrálnych poplatkov a notárskych poplatkov spojených s KZ.
V prípade záujmu ponúkame služby overeného hypotekárneho špecialistu.

KONTAKT : Helena Mackurová, mackurova.helena@
HM Reality Jablonec 206
Pekný 4 iz RD s garážou a pivnicou, 500 m2 pozemok, Jablonec
Podobné inzeráty
Predaj rodinného domu Jablonec, okres Pezinok
Ponúkame Vám na predaj 4 izbový, dvojpodlažný rodinný dom „Klasik 103“ s pivnicou, garážou, malou povalou na odkladanie vecí a terasou v obci Jablonec, okres Pezinok. Rodinný dom je postavený na pozemku s výmerou 500 m2. Zastavaná plocha pozemku je 109 m2, úžitková plocha prízemia 59,5 m2, úžitková plocha poschodia 55,2 m2 a pivničné priestory sa nachádzajú pod polovicou Rodinného domu s výmerou cca 30 m2. Rodinný dom bol skolaudovaný v roku 2014 a je v osobnom vlastníctve. Technické údaje: Pivnica betónová Dom je postavený z tehly, Poroterm , s hrúbkou 320 mm. zateplenie domu: polystyrénom hrúbky 10 cm Izolácia: je šúchaná silikónová fasáda Cerezit Strecha: betónová škrídla - Bramac Vnútorné priečky: tehla Vnútorné steny: vápencovo-pieskové omietky Farba vnútorných stien v celom dome: Biela Okná: plastové 2-komorové, v obývačke plastové 3-komorové Dvere: obložkové zárubne – fólia dub, čerešňa Podlahy: Kuchyňa, kúpeľňa, vstupná chodba – dlažba Ostatné miestnosti plávajúca laminátová podlaha Inžinierske siete: Elektrika: 380/220 V Voda: Vodárenská spoločnosť Trnava. Plynová prípojka: Je na pozemku, len sa nevyužíva. V prípade potreby treba nahlásiť pripojenie v plynárenskej spoločnosti. V obci ešte nie je kanalizácia, na pozemku je vlastná žumpa o veľkosti 11 m3. Predpríprava na Alarm: sa nachádza v každej izbe Ústredné kúrenie radiátormi – elektrický kotol Komín s krbom, ktorý vykuruje rozvodmi aj vrchné izby. Rolety v každom okne. Parkovacie státie: na pozemku pre 3 autá + Garáž. Mesačné náklady: elektrina 240,- €/mesiac, voda 10,- €/mesiac – spolu elektrina a voda 250,- €/ mesiac Opis interiéru: Počet podlaží: 2 + suterén Prízemie Zádverie - 4,6 m2 Chodba - 4,0 m2 Kúpeľňa s WC, sprchovým kútom a umývadlom - 2,6 m2 Kuchyňa + Jedáleň - 13,8 m2 Sklad - 2,2 m2 Obývacia izba - 27,3 m2 Schodisko - 5,4 m2 Poschodie Chodba - 4,5 m2 Izba - 13,4 m2 Izba - 14,1 m2 Izba - 13,5 m2 Šatník - 3,6 m2 Kúpeľňa s WC , plánovanou vaňou a umývadlom na poschodí - 6,1 m2, je v stave nedokončenom, to už súčasný majiteľ necháva na budúceho majiteľa. Balkón 1 strana - 6,8 m2 Balkón 2. strana - 4,4 m2 Opis exteriéru: Oplotenie celého pozemku je (z betónových tvárnic, kované, a z drevených dielcov), esteticky ladí s udržiavaným trávnikom, vysadenými zelenými drevinami a praktickou zámkovou dlažbou. Jablonec je pokojná a rozvíjajúca sa obec v okrese Pezinok. Obec poskytuje slušnú občiansku vybavenosť. Nachádza sa tu základná škola prvý stupeň, materská škola, pošta , potraviny. V susednej obci Cífer sa nachádza zdravotné stredisko, lekáreň a 2. Stupeň základnej školy, vlaková stanica, PHM stanica, ktorá je prakticky spojená s
BOSEN | Dvojgeneračný rodinný dom s garážou a pivnicou v Mil
Typ: Rodinný dom Ulica: Centrálna Mestská časť: Alžbetin Dvor Obec: Miloslavov Realitná kancelária Bosen Group ponúka exkluzívne na predaj dvojgeneračný poschodový samostatný rodinný dom 10 izbový s garážou a pivnicou na Centrálnej ulici v Miloslavove, časť Alžbetin Dvor. Dom: poschodový, tehlový rodinný dom s garážou a pivnicou, sedlová strecha,  prízemie s pivnicou 40 ročná stavba, horné poschodie 15 ročná stavba, v roku 2008 celý dom výmena plastové okna a zateplenie, polovica domu je podpivničená, prízemie s úžitkovou plochou 198 m2, horné poschodie 120 m2, terasa na prízemí 40 m2, garáž pre dve autá 28 m2, garážová dvojbrána ovládaná diaľkovým ovládačom,  pivnica 70 m2, predáva sa zariadený, mesačné náklady spolu: plyn 138€, elektrina 89€,voda 43€. Video:  Pozemok: plocha pozemku o výmere 800 m2. IS: elektrina, kanalizácia, voda, optika, záhradný domček, studňa, trativody Dispozícia: Vstup do domu tvorí spoločná chodba pre prízemie a poschodie. Na prízemí pri vstupe sa nachádza izba a pracovňa, samostatná WC, vstup do pivnice. V zadnej časti domu sa nachádza kúpeľňa s vaňou a sprchovacím kútom  a dve izby otočené na terasu, priestrannou  chodbou vchádzame do dennej časti domu, kde je jedáleň a vstup na terasu, kuchyňa s komorou a obývačka s krbom a s jedálňou. V obývačke sa nachádza ešte jedna malá pracovňa. Kúrenie je napojené na plynový kotol a v izbách radiátory. Schodiskom sa ide na horné poschodie, kde je pri vstupe do bytu priestranné chodba. V prednej časti bytu je kuchyňa s obývačkou a jedálňou a samostatná komora. V kuchyni je klimatizácia. V zadnej časti sa nachádzajú tri izby a veľká kúpeľňa rozdelená na dve časti. V kúpeľke je priestor na pračku, sušičku, vaňu a sprchovací kút. Na chodbe je plynový kotol a v izbách sú radiátory. V pivnici sú dve miestnosti, ktoré sa dajú vykurovať, technická miestnosť, sklad, kotolňa.                                                                Lokalita: Rodinný dom sa nachádza v strede dediny s veľmi dobrou dostupnosťou do škôlky, školy a na autobusovú zástavku. Pár metrov od domu je park, kostol a malé miestne potraviny. V blízkosti sa nachádza lekáreň, lekár, športové ihrisko. Vo vedľajšej časti dediny je obchodné centrum Billa, drogéria, kaviareň.  Rýchla dostupnosť do Bratislavy je zabezpečená vlakom  a novým obchvatom D4/R7. Cena: 549.900 € Realitný maklér: Bc. Renát
BOSEN | Dvojgeneračný rodinný dom s garážou a pivnicou v Mil
Typ: Rodinný dom Ulica: Centrálna Mestská časť: Alžbetin Dvor Obec: Miloslavov Realitná kancelária Bosen Group ponúka exkluzívne na predaj dvojgeneračný poschodový samostatný rodinný dom 10 izbový s garážou a pivnicou na Centrálnej ulici v Miloslavove, časť Alžbetin Dvor. Dom: poschodový, tehlový rodinný dom s garážou a pivnicou, sedlová strecha,  prízemie s pivnicou 40 ročná stavba, horné poschodie 15 ročná stavba, v roku 2008 celý dom výmena plastové okna a zateplenie, polovica domu je podpivničená, prízemie s úžitkovou plochou 198 m2, horné poschodie 120 m2, terasa na prízemí 40 m2, garáž pre dve autá 28 m2, garážová dvojbrána ovládaná diaľkovým ovládačom,  pivnica 70 m2, predáva sa zariadený, mesačné náklady spolu: plyn 138€, elektrina 89€,voda 43€. Video:  Pozemok: plocha pozemku o výmere 800 m2. IS: elektrina, kanalizácia, voda, optika, záhradný domček, studňa, trativody Dispozícia: Vstup do domu tvorí spoločná chodba pre prízemie a poschodie. Na prízemí pri vstupe sa nachádza izba a pracovňa, samostatná WC, vstup do pivnice. V zadnej časti domu sa nachádza kúpeľňa s vaňou a sprchovacím kútom  a dve izby otočené na terasu, priestrannou  chodbou vchádzame do dennej časti domu, kde je jedáleň a vstup na terasu, kuchyňa s komorou a obývačka s krbom a s jedálňou. V obývačke sa nachádza ešte jedna malá pracovňa. Kúrenie je napojené na plynový kotol a v izbách radiátory. Schodiskom sa ide na horné poschodie, kde je pri vstupe do bytu priestranné chodba. V prednej časti bytu je kuchyňa s obývačkou a jedálňou a samostatná komora. V kuchyni je klimatizácia. V zadnej časti sa nachádzajú tri izby a veľká kúpeľňa rozdelená na dve časti. V kúpeľke je priestor na pračku, sušičku, vaňu a sprchovací kút. Na chodbe je plynový kotol a v izbách sú radiátory. V pivnici sú dve miestnosti, ktoré sa dajú vykurovať, technická miestnosť, sklad, kotolňa.                                                         Lokalita: Rodinný dom sa nachádza v strede dediny s veľmi dobrou dostupnosťou do škôlky, školy a na autobusovú zástavku. Pár metrov od domu je park, kostol a malé miestne potraviny. V blízkosti sa nachádza lekáreň, lekár, športové ihrisko. Vo vedľajšej časti dediny je obchodné centrum Billa, drogéria, kaviareň.  Rýchla dostupnosť do Bratislavy je zabezpečená vlakom  a novým obchvatom D4/R7. Cena: 549.900€ Realitný maklér: Bc. Renáta Stopiak, tel.:  Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realit
BOSEN | 6 izbový dvojpodlažný rodinný dom s garážou a pivnic
Typ: Rodinný dom Ulica: Mesačná Mestská časť: Senec-mesto Obec: Senec Realitná kancelária Bosen Group ponúka exkluzívne na predaj 6 izbový rodinný dom s veľkou záhradou, pivnicou a garážou v lokalite Senec na Mesačnej ulici.  Dom: - 12 ročná novostavba, samostatne stojaci dvojpodlažný RD s pivnicou a garážou, (dvojitá) pultová strecha s odkladacím priestorom, strop železobetón, krov drevený, krytina Bramac, obvodové a nosné steny Durisol, vnútorné priečky Ytong, kúrenie plynový kotol, podlahové teplovodné kúrenie a radiátory, centrálne vysávanie, plastové okná s vonkajšími žalúziami, 6 izbový s úžitkovou plochou 319,38 m2 vrátane pivnice (63,92 m2) a garáže (31,30 m2), terasa 18,65 m2, balkóny 8,46 m2 a 10,26 m2, zastavaná plocha 164 m2. Dom sa predáva čiastočne zariadený. Mesačné náklady: voda 15€, elektrina 55€, plyn 115€, Magio internet+tv 30€  Pozemok: plocha pozemku 666 m2, všetky inžinierske siete (vodovod, kanalizácia, elektrika, plyn, dažďová nádrž (4m3), metalický (ADSL) internet+tv), studňa, terasa Dispozícia: Vstup do domu tvorí veľká priestranná vstupná chodba so schodiskom. Pri vstupe sa nachádza pracovňa, WC a vstup do pivnice a garáže. Priestranná kuchyňa je plne vybavená spotrebičmi a má vlastnú komoru. Súčasťou dolného priestoru je veľká priestranná a slnečná obývačka s krbom a s jedálenským kútom. Dominantou celého priestoru je schodisko. Z jedálne je vstup na vonkajšiu terasu. Na poschodí sa nachádzajú 4 veľké priestranné izby. Spálňa má svoju vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a balkónom, ktorý je nad garážou a otočený do ulice. Dve detské izby sú prepojené ďalším balkónom, ktorý je otočený do záhrady. Jedna izba je bez balkónu. Na poschodí sa nachádza ešte samostatný šatník a kúpeľňa s vaňou a s WC. Pivnicu tvorí predsieň a 3 miestnosti (kotolňa, sklad a vináreň), vo vinárni je radiátor. Lokalita: rodinný dom sa nachádza v tichej časti mesta s veľmi dobrou dostupnosťou do centra, kde je pešia zóna s obchodíkmi, kaviarničkami, reštaurácie, lekár, banky. Pár min sa nachádza Lidl, Kaufland, benzínová pumpa, autobusová zástavka. Rýchle napojenie na diaľnicu. V meste Senec sa nachádzajú Slnečná jazerá a Aquapark.  Cena: 509.000 € Realitný maklér: Bc. Renáta Stopiak, tel.:  Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.   Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Úžitková plocha: 319 m2 Plocha pozemku: 666 m2 Zastavaná plocha: 164 m2 Podlahová plocha: 369.3
BOSEN | 6 izbový dvojpodlažný rodinný dom s garážou a pivnic
Typ: Rodinný dom Ulica: Mesačná Mestská časť: Senec-mesto Obec: Senec Realitná kancelária Bosen Group ponúka exkluzívne na predaj 6 izbový rodinný dom s veľkou záhradou, pivnicou a garážou v lokalite Senec na Mesačnej ulici.  Dom: - 12 ročná novostavba, samostatne stojaci dvojpodlažný RD s pivnicou a garážou, (dvojitá) pultová strecha s odkladacím priestorom, strop železobetón, krov drevený, krytina Bramac, obvodové a nosné steny Durisol, vnútorné priečky Ytong, kúrenie plynový kotol, podlahové teplovodné kúrenie a radiátory, centrálne vysávanie, plastové okná s vonkajšími žalúziami, 6 izbový s úžitkovou plochou 319,38 m2 vrátane pivnice (63,92 m2) a garáže (31,30 m2), terasa 18,65 m2, balkóny 8,46 m2 a 10,26 m2, zastavaná plocha 164 m2. Dom sa predáva čiastočne zariadený. Mesačné náklady: voda 15€, elektrina 55€, plyn 115€, Magio internet+tv 30€  Pozemok: plocha pozemku 666 m2, všetky inžinierske siete (vodovod, kanalizácia, elektrika, plyn, dažďová nádrž (4m3), metalický (ADSL) internet+tv), studňa, terasa Dispozícia: Vstup do domu tvorí veľká priestranná vstupná chodba so schodiskom. Pri vstupe sa nachádza pracovňa, WC a vstup do pivnice a garáže. Priestranná kuchyňa je plne vybavená spotrebičmi a má vlastnú komoru. Súčasťou dolného priestoru je veľká priestranná a slnečná obývačka s krbom a s jedálenským kútom. Dominantou celého priestoru je schodisko. Z jedálne je vstup na vonkajšiu terasu. Na poschodí sa nachádzajú 4 veľké priestranné izby. Spálňa má svoju vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a balkónom, ktorý je nad garážou a otočený do ulice. Dve detské izby sú prepojené ďalším balkónom, ktorý je otočený do záhrady. Jedna izba je bez balkónu. Na poschodí sa nachádza ešte samostatný šatník a kúpeľňa s vaňou a s WC. Pivnicu tvorí predsieň a 3 miestnosti (kotolňa, sklad a vináreň), vo vinárni je radiátor. Lokalita: rodinný dom sa nachádza v tichej časti mesta s veľmi dobrou dostupnosťou do centra, kde je pešia zóna s obchodíkmi, kaviarničkami, reštaurácie, lekár, banky. Pár min sa nachádza Lidl, Kaufland, benzínová pumpa, autobusová zástavka. Rýchle napojenie na diaľnicu. V meste Senec sa nachádzajú Slnečná jazerá a Aquapark.  Cena: 499.999 € Realitný maklér: Bc. Renáta Stopiak, tel.:  Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.   Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Úžitková plocha: 319 m2 Plocha pozemku: 666 m2 Zastavaná plocha: 164 m2 Podlahová plocha:
RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY
RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - [25.11. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 1 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 2 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 3 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 4 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 5 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 6 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 7 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 8 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 9 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 10 REALITY PROGRES, s.r.o. PONÚKA vo výhradnom zastúpení klienta : 6 izbový rodinný dom na pozemku 900 m2 v obci DOLNÝ LOPAŠOV okres Piešťany. Dom bol skolaudovaný v roku 1991, zastavaná plocha 143 m2, loggia 8 m2 a 2 x garáž každá ma 20 m2 Na pozemku 900 m2 sa nachádza samostatne stojaci 6 izbový rodinný dom s obytnou pivnicou a možnosťou využitia ako dvojgeneračný dom. Na záhrade sa nachádza altánok s krbom, stromy, sklenník, drevárnička a samostatne postavená garáž. Dom nemá energetický certifikát, internet Telekom, kúrenie kotol a pec, plastové okná, podlahy dlažba a plávajúca a odpad je riešený žumpou. DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU : obytná plocha 115 m2 + loggia 8 m2 a garáž 20 m2 vstupná chodba, priestranná obývacia izba s pecou prepojená s kuchyňou a jedálňou a výstupom na loggiu, spálňa, 2 x detská izba, kúpeľňa s vaňou a samostatné WC, garáž. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka, plynová varná doska, rúra, digestor a chladnička. V obývačke je šamotová pec. na prízemí - obytná plocha 115 m2 sa nachádza, kuchyňa, obývacia izba, spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatné WC, technická časť- plynový kotol, bojler na ohrev vody a sporák, práčovňa, dielňa a garáž CENA DOMU : 175.000,- € + ZNALECKÝ POSUDOK Náklady spojené s bývaním sú 120,- € V obci Dolný Lopašov je základná škola po 4 ročník, škôlka, pošta, obecný úrad, potraviny, stavebniny. Piešťany sú vzdialené od obce 22 km a Trnava 27 km. V cene nehnuteľnosti sú už zahrnuté všetky poplatky, právny servis vyhotovenie kúpno predajných zmlúv a návrh na vklad do katastra, kolky, poplatok za overenie podpisov u notára. HYPO-PORADENSTVO k tomu súdno - znaleckým posudkom ZDARMA. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma 0911 78 08 07. BEZPLATNE v našej REALITY PROGRES, s.r.o. klientom radi poskytneme finančné poradenstvo a vybavenie financovania kúpy ich vybranej nehnuteľnosti (podmienkou nie je kúpa nehnuteľnosti v našej RK), poistenie nehnuteľnosti a domácnosti, životné a úrazové poistenie. Za výhodných finančných podmienok zabezpečíme súdno-znalecký posudok, geodetické práce a právne služby.