inzercia, predaj, predám, bazár

Pekný a dobre viditeľný priestor s dobrou dostupnosťou

Kategória: Obchodné priestory

Ponúkame Vám na predaj bezbariérový nebytový priestor. Nachádza sa na Podunajskej ul. v Bratislave- Podunajské Biskupice, je dobre viditeľný od cesty a prístupný priamo z chodníka. Je vo vlastníctve FO, bez tiarch a ihneď k dispozícii.

Priestor je možné využiť napríklad ako ambulancie, salón krásy, obchod, kaderníctvo.. V minulosti bol využitý ako reštaurácia.

Skladá sa z dvoch miestností, v jednej sa nachádza pult, oddelených toaliet a ďalšej miestnosti, kde bola kuchyňa a sklad. Celková úžitková plocha je 130m2. Do priestoru sa vchádza cez priestrannú záhradnú terasu so stromami prístupnú priamo z chodníka. V priestore je alarm a kamerový systém.

Cena je konečná vrátane všetkých poplatkov.
Pekný a dobre viditeľný priestor s dobrou dostupnosťou
Podobné inzeráty
Odstúpim obchodný priestor 265 m2 v Trnave blízko OC Arena
CENA ZA ODSTÚPENIE PRIESTORU 4999 Eur - je to jednorázová suma za odstúpenie priestorov (za tú sumu odstúpenia získate klimatizáciu,kamery,alarm,osvetlenie). Sumu 4999 Eur teda nedávate len tak do vzduchu za nič, ale získate za ňu hmotné veci v podobe veľmi užitočného vybavenia predajne. Obchodný priestor je vybavený kvalitnou svetlou lesklou dlažbou a bielymi stenami, takže je veľmi pekný a svetlý. Okná aj dvere sú plastové, takže šetria energiu. Obchodný priestor má 265 m2 + 100 m2 sklad. MESAČNÝ NÁJOM JE 1900 €/mesiac BEZ DPH + PLYN cca 480 Eur/mesiac BEZ DPH + ELEKTRINA cca 170 Eur/mesiac BEZ DPH ====================================== SPOLU TEDA CCA 2550 BEZ DPH/MESAČNE (t.j. cca 3060 Eur s DPH mesačne) ==================================================================================== Odstúpime veľmi pekný veľký obchodný priestor na Kollárovej 26 v Trnave (bývalé Parné kúpele). Veľmi viditeľný priestor na frekventovanej ceste okolo ktorého prejdú denne stovky áut. Priestor je na prízemí, s výkladom, vnútri je pekný svetlý (biele steny, pekná svetlá dlažba na podlahe, dostatok svietidiel na kvalitné osvetlenie priestoru, dostatok okien na prísun denného svetla), priestor má jedno pekné čisté samostatné WC s umývadlom ktoré má studenú aj teplú vodu). Priestor ponúka samostatne vstup do predajne a samostatne vstup do skladu, oba priestory sú aj vnútri prepojené dverami a dá sa teda medzi nimi prechádzať vnútrajškom. Celkovo má priestor tvar do U, zvonku vyzerá že nie je moc veľký, ale po vstupe dovnútra budú zákazníci príjemne prekvapení aký je rozľahlý. Vykladanie tovaru do skladu teda nenarúša chod predajne a deje sa mimo očí zákazníka. Priestor je veľmi vhodný aj na športové aktivity (napríklad posiľňovňu, jógu a podobne), pretože je tam miestnosť z ktorej si môžete urobiť peknú veľkú šatňu a ďaľší pekný veľký priestor vhodný na cvičenie. Alebo je priestor samozrejme vhodný aj na klasickú predajňu s oblečením, predajňu byciklov, motoriek, železiarstvo a podobne). ==================================================================================== V cene odstúpenia je: kamerový systém (3x vonkajšia kamera, 2x vnútorná kamera) s možnosťou sledovania na diaľku cez mobil alebo notebook 1x špičková klimatizácia SAMSUNG (možnosť chladenia aj kúrenia) ALARM s ovládacími jednotkami na obidvoch vstupoch do predajne, alarm Vás telefonicky a SMS-kou upozorní na prípadné narušenie objektu VONKAJŠIE OSVETLENIE na reklamné tabule s automatickým zapínaním na základe svetelného senzoru VNÚTORNÉ OSVETLENIE výkladov. Cena odstúpenia je 4999 Eur (v tejto cene horeuvedené veci zostanú vo Vašom vlastníctve). LEN VÁŽNY ZÁUJEM - cenu mesačného nájmu a energií ako aj predvedenie priestoru Vám radi upresníme na osobnom stretnutí. Neváhajte, takýto pekný priestor na dobrom mieste a za
Odstúpim obchodný priestor 265 m2 v Trnave blízko OC Arena
CENA ZA ODSTÚPENIE PRIESTORU 4999 Eur - je to jednorázová suma za odstúpenie priestorov (za tú sumu odstúpenia získate klimatizáciu,kamery,alarm,osvetlenie). Sumu 4999 Eur teda nedávate len tak do vzduchu za nič, ale získate za ňu hmotné veci v podobe veľmi užitočného vybavenia predajne. Obchodný priestor je vybavený kvalitnou svetlou lesklou dlažbou a bielymi stenami, takže je veľmi pekný a svetlý. Okná aj dvere sú plastové, takže šetria energiu. Obchodný priestor má 265 m2 + 100 m2 sklad. MESAČNÝ NÁJOM JE 1900 €/mesiac BEZ DPH + PLYN cca 480 Eur/mesiac BEZ DPH + ELEKTRINA cca 170 Eur/mesiac BEZ DPH ====================================== SPOLU TEDA CCA 2550 BEZ DPH/MESAČNE (t.j. cca 3060 Eur s DPH mesačne) ==================================================================================== Odstúpime veľmi pekný veľký obchodný priestor na Kollárovej 26 v Trnave (bývalé Parné kúpele). Veľmi viditeľný priestor na frekventovanej ceste okolo ktorého prejdú denne stovky áut. Priestor je na prízemí, s výkladom, vnútri je pekný svetlý (biele steny, pekná svetlá dlažba na podlahe, dostatok svietidiel na kvalitné osvetlenie priestoru, dostatok okien na prísun denného svetla), priestor má jedno pekné čisté samostatné WC s umývadlom ktoré má studenú aj teplú vodu). Priestor ponúka samostatne vstup do predajne a samostatne vstup do skladu, oba priestory sú aj vnútri prepojené dverami a dá sa teda medzi nimi prechádzať vnútrajškom. Celkovo má priestor tvar do U, zvonku vyzerá že nie je moc veľký, ale po vstupe dovnútra budú zákazníci príjemne prekvapení aký je rozľahlý. Vykladanie tovaru do skladu teda nenarúša chod predajne a deje sa mimo očí zákazníka. Priestor je veľmi vhodný aj na športové aktivity (napríklad posiľňovňu, jógu a podobne), pretože je tam miestnosť z ktorej si môžete urobiť peknú veľkú šatňu a ďaľší pekný veľký priestor vhodný na cvičenie. Alebo je priestor samozrejme vhodný aj na klasickú predajňu s oblečením, predajňu bicyklov, motoriek, železiarstvo a podobne). ==================================================================================== V cene odstúpenia je: kamerový systém (3x vonkajšia kamera, 2x vnútorná kamera) s možnosťou sledovania na diaľku cez mobil alebo notebook 1x špičková klimatizácia SAMSUNG (možnosť chladenia aj kúrenia) ALARM s ovládacími jednotkami na obidvoch vstupoch do predajne, alarm Vás telefonicky a SMS-kou upozorní na prípadné narušenie objektu VONKAJŠIE OSVETLENIE na reklamné tabule s automatickým zapínaním na základe svetelného senzoru VNÚTORNÉ OSVETLENIE výkladov. Cena odstúpenia je 4999 Eur (v tejto cene horeuvedené veci zostanú vo Vašom vlastníctve). Neváhajte, dobrý priestor sa ťažko zháňa! Treba vidieť!
Odstúpim obchodný priestor 265 m2 v Trnave blízko OC Arena
CENA ZA ODSTÚPENIE PRIESTORU 4999 Eur - je to jednorázová suma za odstúpenie priestorov (za tú sumu odstúpenia získate klimatizáciu,kamery,alarm,osvetlenie). Sumu 4999 Eur teda nedávate len tak do vzduchu za nič, ale získate za ňu hmotné veci v podobe veľmi užitočného vybavenia predajne. Obchodný priestor je vybavený kvalitnou svetlou lesklou dlažbou a bielymi stenami, takže je veľmi pekný a svetlý. Okná aj dvere sú plastové, takže šetria energiu. Obchodný priestor má 265 m2 + 100 m2 sklad. MESAČNÝ NÁJOM JE 1999 + DPH + ENERGIE. ==================================================================================== Odstúpime veľmi pekný veľký obchodný priestor na Kollárovej 26 v Trnave (bývalé Parné kúpele). Veľmi viditeľný priestor na frekventovanej ceste. Priestor je na prízemí, s výkladom, vnútri je pekný svetlý (biele steny, pekná svetlá dlažba na podlahe, dostatok svietidiel na kvalitné osvetlenie priestoru, dostatok okien na prísun denného svetla), priestor má jedno pekné samostatné WC s umývadlom. Priestor ponúka samostatne vstup do predajne a samostatne vstup do skladu, oba priestory sú aj vnútri prepojené dverami a dá sa teda medzi nimi prechádzať vnútrajškom. Vykladanie tovaru do skladu teda nenarúša chod predajne a deje sa mimo očí zákazníka. Priestor je veľmi vhodný aj na športové aktivity (napríklad posiľňovňu, jógu a podobne), pretože je tam miestnosť z ktorej si môžete urobiť peknú šatňu a ďaľší pekný veľký priestor vhodný na cvičenie. Alebo je priestor samozrejme vhodný aj na klasickú predajňu s oblečením a podobne). ==================================================================================== V cene odstúpenia je: kamerový systém (3x vonkajšia kamera, 2x vnútorná kamera) s možnosťou sledovania na diaľku cez mobil alebo notebook 1x špičková klimatizácia SAMSUNG (možnosť chladenia aj kúrenia) ALARM s ovládacími jednotkami na obidvoch vstupoch do predajne, alarm Vás telefonicky a SMS-kou upozorní na prípadné narušenie objektu VONKAJŠIE OSVETLENIE na reklamné tabule s automatickým zapínaním na základe svetelného senzoru VNÚTORNÉ OSVETLENIE výkladov. Cena odstúpenia je 4999 Eur (v tejto cene horeuvedené veci zostanú vo Vašom vlastníctve). LEN VÁŽNY ZÁUJEM - cenu mesačného nájmu a energií ako aj predvedenie priestoru Vám radi upresníme na osobnom stretnutí. Neváhajte, takýto pekný priestor na dobrom mieste a za slušnú cenu nájdete v Trnave len ťažko. Inzerát platí do zmazania.
GALANTA/CENTRUM - obchodný priestor na 1.p s parkovaním
Exkluzívne ponúkame na predaj obchodný priestor v obchodnom centre GALAXIA na Hlavnej ulici v Galante. Priestor sa nachádza v centre mesta je dobre viditeľný z Hlavnej ulice v polyfunkčnom objekte GALAXIA z roku 2008. Priestor je určený na rôzne využitie ako obchodná prevádzka (predajňa, priestory pre služby). V minulosti slúžil ako predajňa elektroniky a nábytku. DISPOZÍCIA: Výmera: 212,9m2 + balkón - nachádza sa na 1. nadzemnom podlaží. Priestor dispozične pozostáva z 3 miestnosti + rožný balkón do Hlavnej ulice. 2 miestnosti slúžia ako zázemie hlavnej predajnej časti, nachádza sa v nich kuchynka a kancelária. Priestor má výklad do obchodnej galérie a je presvetlený z dvoch strán veľkými oknami. Cena za nebytový priestor o výmere 212,9m2 je 170 320€ Záchody k priestoru sú k dispozícii na rovnakom podlaží pre všetky nebytové priestory na poschodí. MOŽNOSŤ ROZŠÍRENIA: V prípade záujmu je možné dokúpiť aj vedlajší priestor, ktorý je je prístupný cez obchodnú galériu, pozostáva z jednej miestnosti a balkónu do Hlavnej ulice, má tvar obdĺžnika, výklad po celej šírke do obchodnej galérie a je presvetlený veľkými oknami z Hlavnej ulice. V súčasnosti je tento priestor o výmere 87,4m2 prepojený s ponúkaným priestorom. Spoločne tieto priestory majú súvislú úžitkovú plochu o výmere 307,3m2. Takisto je možné rozšírenie o ďalší skladovo/obchodný priestor na rovnakom podlaží s výmerou 36,85m2. Priestor je prístupný dverami z obchodnej galérie, v súčasnosti nemá výklad do obchodnej galérie. Je prirodzené presvetlenný a odvetraný oknami. Priestor je ideálny ako sklad, eshop, menšia predajňa alebo kancelária. LOKALITA: Obchodné centrum GALAXIA, Hlavná 6, Galanta v nákupnej zóne, v blízkosti množstvo obchodov, služieb, dobrá dopravná prístupnosť do obchodného centra. PARKOVANIE: Parkovanie pre zákazníkov je zabezpečené bezplatne v garážovom dome v suteréne obchodného domu. V prípade záujmu je možné dokúpiť vyhradené parkovacie státie v suteréne obchodnej galérie. Cena za jedno parkovacie státie je vo výške 9.990€/státie NAŠE SLUŽBY Naša spoločnosť Domy pre ľudí ponúka kompletné služby spojené s predajom nehnuteľnosti. A to kvalitné právne služby - naše zmluvy sú autorizované a poistené pre prípad spôsobenej škody u advokáta. V prípade záujmu o financovanie nehnuteľnosti prostredníctvom hypo Vám zabezpečíme hypoporadenstvo u našich špecialistov. Ak sa rozhodnete financovať hypotéku prostredníctvom nás, uhradíme za Vás znalecký posudok, návrh na vklad záložného práva a návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností. Zabezpečujeme a sprocesujeme kompletný realitný servis - sme s Vami od prvej obhliadky až po odovzdanie nehnuteľnosti. *text aj fotografie sú vlastníctvom spoločnosti Domy pre ľudi. Dodatok k cene: kompletná cena vrátane advokátskeho servisu, vrátane provízie Obytná plocha: 212.9m² Celková rozloha: 212.9m² Úžitková plocha: 212.9m² Vlastníctvo: f
GALANTA/CENTRUM - obchodný priestor s balkónom v OC GALAXIA
Exkluzívne ponúkame na predaj obchodný priestor v obchodnom centre GALAXIA na Hlavnej ulici v Galante. Priestor sa nachádza v centre mesta je dobre viditeľný z Hlavnej ulice v polyfunkčnom objekte GALAXIA z roku 2008. Priestor je určený na rôzne využitie ako obchodná prevádzka (predajňa, priestory pre služby). V minulosti slúžil ako predajňa elektroniky a nábytku. DISPOZÍCIA: Výmera: 87,40m2 + balkón - nachádza sa na 1. nadzemnom podlaží. Priestor je prístupný cez obchodnú galériu, pozostáva z jednej miestnosti a balkónu do Hlavnej ulice, má tvar obdĺžnika, výklad po celej šírke do obchodnej galérie a je presvetlený veľkými oknami z Hlavnej ulice. Cena za nebytový priestor o výmere 87,4m2 je 69 920€ Záchody k priestoru sú k dispozícii na rovnakom podlaží pre všetky nebytové priestory na poschodí. MOŽNOSŤ ROZŠÍRENIA: V prípade záujmu je možné prikúpiť aj vedlajší priestor (v súčasnosti prepojený s ponúkaným priestorom o výmere 212,9m2. Priestor dispozične pozostáva z 3 miestnosti + balkón do Hlavnej ulice. 2 miestnosti slúžia ako zázemie hlavnej predajnej časti, nachádza sa v nich kuchynka a kancelária. Priestor má výklad do obchodnej galérie a je presvetlený z dvoch strán veľkými oknami. Takisto je možné rozšírenie o ďalší skladovo/obchodný priestor na rovnakom podlaží s výmerou 36,85m2. Priestor je prístupný dverami z obchodnej galérie, v súčasnosti nemá výklad do obchodnej galérie. Je prirodzené presvetlenný a odvetraný oknami. Priestor je ideálny ako sklad, eshop, menšia predajňa alebo kancelária. LOKALITA: Obchodné centrum GALAXIA, Hlavná 6, Galanta v nákupnej zóne, v blízkosti množstvo obchodov, služieb, dobrá dopravná prístupnosť do obchodného centra. PARKOVANIE: Parkovanie pre zákazníkov je zabezpečené bezplatne v garážovom dome v suteréne obchodného domu. V prípade záujmu je možné zakúpiť aj vyhradené parkovacie státie v suteréne polyfunkčného objektu. Cena za jedno parkovacie státie je vo výške 9.990€/státie NAŠE SLUŽBY Naša spoločnosť Domy pre ľudí ponúka kompletné služby spojené s predajom nehnuteľnosti. A to kvalitné právne služby - naše zmluvy sú autorizované a poistené pre prípad spôsobenej škody u advokáta. V prípade záujmu o financovanie nehnuteľnosti prostredníctvom hypo Vám zabezpečíme hypoporadenstvo u našich špecialistov. Ak sa rozhodnete financovať hypotéku prostredníctvom nás, uhradíme za Vás znalecký posudok, návrh na vklad záložného práva a návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností. Zabezpečujeme a sprocesujeme kompletný realitný servis - sme s Vami od prvej obhliadky až po odovzdanie nehnuteľnosti. *text aj fotografie sú vlastníctvom spoločnosti Domy pre ľudi. Dodatok k cene: kompletná cena vrátane advokátskeho servisu, vrátane provízie Obytná plocha: 87.4m² Celková rozloha: 87.4m² Úžitková plocha: 87.4m² Vlastníctvo: firemné Odvoz odpadu: áno Voda: neuvedené El. napätie: 230V Plyn: nie Internet: TV káblov
GALANTA/CENTRUM - obchodný priestor s balkónom v OC GALAXIA
Exkluzívne ponúkame na prenájom obchodný priestor v obchodnom centre GALAXIA na Hlavnej ulici v Galante. Priestor sa nachádza v centre mesta je dobre viditeľný z Hlavnej ulice v polyfunkčnom objekte GALAXIA z roku 2008. Priestor je určený na rôzne využitie ako obchodná prevádzka (predajňa, priestory pre služby). V minulosti slúžil ako predajňa elektroniky a nábytku. DISPOZÍCIA: Výmera: 87,40m2 + balkón - nachádza sa na 1. nadzemnom podlaží. Priestor je prístupný cez obchodnú galériu, pozostáva z jednej miestnosti a balkónu do Hlavnej ulice, má tvar obdĺžnika, výklad po celej šírke do obchodnej galérie a je presvetlený veľkými oknami z Hlavnej ulice. Cena nájmu za nebytový priestor o výmere 87,4m2 vrátane 1 parkovacieho státia je: 5€/m2 + prevádzkové náklady + DPH Záchody k priestoru sú k dispozícii na rovnakom podlaží pre všetky nebytové priestory na poschodí. MOŽNOSŤ ROZŠÍRENIA: V prípade záujmu je možné prenajať aj vedlajší priestor (v súčasnosti prepojený s ponúkaným priestorom o výmere 212,9m2. Priestor dispozične pozostáva z 3 miestnosti + balkón do Hlavnej ulice. 2 miestnosti slúžia ako zázemie hlavnej predajnej časti, nachádza sa v nich kuchynka a kancelária. Priestor má výklad do obchodnej galérie a je presvetlený z dvoch strán veľkými oknami. Takisto je možné rozšírenie o ďalší skladovo/obchodný priestor na rovnakom podlaží s výmerou 36,85m2. Priestor je prístupný dverami z obchodnej galérie, v súčasnosti nemá výklad do obchodnej galérie. Je prirodzené presvetlenný a odvetraný oknami. Priestor je ideálny ako sklad, eshop, menšia predajňa alebo kancelária. LOKALITA: Obchodné centrum GALAXIA, Hlavná 6, Galanta v nákupnej zóne, v blízkosti množstvo obchodov, služieb, dobrá dopravná prístupnosť do obchodného centra. PARKOVANIE: Parkovanie pre zákazníkov je zabezpečené bezplatne v garážovom dome v suteréne obchodného domu. Súčasťou ceny je aj (1) jedno vyhradené parkovacie státie o celkovej výmere viac ako 34m2 (vo výmere je zarátaný aj podiel na spoločných chodbách, komunikáciach) *text aj fotografie sú vlastníctvom spoločnosti Domy pre ľudi. Dodatok k cene: + prevádzkové náklady, +DPH, vrátane provízie Obytná plocha: 87.4m² Celková rozloha: 87.4m² Úžitková plocha: 87.4m² Vlastníctvo: firemné Odvoz odpadu: áno Voda: neuvedené El. napätie: 230V Plyn: nie Internet: TV káblový rozvod Vykurovanie: áno Garáž: áno - 1 auto Parkovanie: áno Zariadenie: nezariadený Zateplený objekt: áno Klimatizácia: nie Energetický certifikát: áno Bezbariérový prístup : áno Okná: plastové