inzercia, predaj, predám, bazár

Pekný zrub v stave "na kľuč", okr. Čadca - Zákopčie

Kategória: Chalupy, Chaty

Ponukám na predaj pekný prizemny, nepodpivničený zrub v okrese Čadca – obec Zákopčie a svojou dispozíciou je vhodný pre 2-4 člennú rodinu . Zrub sa bude predávať v stave „na kľuč“:
zákl. doska, obvodové steny – guľatina premiér 20cm, vnútorné steny, strop, krov, krytina plech+izolácia, odkvapový systém, komín, okná, vchod. dvere, rozvody vody, vnútorná kanalizácia, vnútorná elektroinštalácia, zásuvky,  vypínače, podlaha, obklady kúpeľňa, WC, sanita, bojler, dvere interiérové, penetrácia.

Z dispozičného hľadiska je rozdelený na dennú časť a nočnú časť. V dennej časti sa nachádza zádverie, WC s kúpelnou, kuchyňa spojená s jedálenským kútom a obývacia izba. Srdcom tohto priestoru je krb, ktorý prirodzene dotvára pochodovú atmosféru. Nočnú časť tvorí 1 detská izba a rodičovská spálňa. Veľkou prednosťou zrubu je veľká terasa o výmere 19 m2, ktorá láka k posedeniu v slnečných i v daždivých dňoch.
Zastavaná plocha: 80 m2
Podlahová plocha: 46,23 m2
Veľkosť pozemku: 333 m2 + podiel na ceste (½) o výmere 135m2.

Je umiestnená v turistickej, lyžiarske a rekreačné lokalite. Nádherná a ticha lokalita je ideálnym miestom na bývanie a oddych.
Cena zrubu aj z pozemkom – 99.900 EUR.
Pekný zrub v stave "na kľuč", okr. Čadca - Zákopčie
Podobné inzeráty
Pekný zrub, okres Čadca - Zakopčie
Ponukám na predaj pekný prizemny, nepodpivničený zrub v okrese Čadca – obec Zákopčie a svojou dispozíciou je vhodný pre 2-5 člennú rodinu . Zrub sa bude predávať v stave „na kľuč“: zákl. doska, obvodové steny – guľatina premiér 20cm, vnútorné steny, strop, krov, krytina plech+izolácia, odkvapový systém, komín, okná, vchod. dvere, rozvody vody, vnútorná kanalizácia, vnútorná elektroinštalácia, zásuvky,  vypínače, podlaha, obklady kúpeľňa, WC, sanita, bojler, dvere interiérové, penetrácia. Z dispozičného hľadiska je rozdelený na dennú časť a nočnú časť. V dennej časti sa nachádza zádverie, WC s kúpelnou, kuchyňa spojená s jedálenským kútom a obývacia izba. Srdcom tohto priestoru je krb, ktorý prirodzene dotvára pochodovú atmosféru. Nočnú časť tvorí 1 detská izba a rodičovská spálňa. Veľkou prednosťou zrubu je veľká terasa o výmere 19 m2, ktorá láka k posedeniu v slnečných i v daždivých dňoch. Zastavaná plocha: 85 m2 Užitková plocha: 52 m2 Veľkosť pozemku: 335 m2 + podiel na ceste (½) o výmere 119 m2. Je umiestnená v turistickej, lyžiarske a rekreačné lokalite. Nádherná a ticha lokalita je ideálnym miestom na bývanie a oddych. Cena – 104.900 EUR.
Exkluzívne ponúkame impozantný Zrub so správcom, Oščadnica
Exkluzívne ponúkame na predaj impozantný Zrub v súkromnej chatovej oblasti v obci Oščadnica, okres Čadca. Zastavaná plocha predstavuje 71 m2 a je situovaná v blízkosti lesa na slnečnom pozemku, o celkovej výmere 341 m2. V blízkosti sa nachádza niekoľko chát. Dispozícia: Prízemie – predsieň, obývacia miestnosť, kuchyňa, obytná miestnosť, kúpeľňa so sprchovým kútom, WC Podkrovie - galéria, 2 obytné miestnosti, kúpeľňa s vaňou, technická miestnosť Vykurovanie a ohrev teplej vody je zabezpečené prostredníctvom plynového kotla v technickej miestnosti a benefit je nastaviteľný termostat na regulovanie teploty. Veľkou výhodou je že zrub je napojený na všetky inžinierske siete - elektrinu, plyn, kanalizáciu a zdrojom pitnej vody je obecný vodovod. Zrub disponuje sedlovou strechou, eurooknami s bezpečnostnými mrežami. Vybavený je internetom a káblovou televíziou. Exteriér Zrubu disponuje terasou o rozlohe cca 18 m2 s výsuvnou markízou a sedením. Areál chatovej oblasti je oplotený a zabezpečený uzamykateľnou bránou a kamerovým systémom. Pozemok je vysadený okrasnými drevinami. K zrubu prislúchajú aj 2 parkovacie miesta. Prístupová cesta k pozemku je asfaltová a súkromná prístupová cesta je spevnená kamenným násypom, sú celoročne udržiavané. O údržbu areálu sa stará správca, zabezpečuje kosenie, odhŕňanie snehu a vynášanie smetí. Zrub je tiež vynikajúcou investičnou príležitosťou nakoľko sa predáva aj so zariadením. Dostatok súkromia a tiché „rozprávkové“ prostredie je zárukou nekonečného relaxu, ktorý si môžete vychutnávať po celý rok. Okolitá krajina je rozmanitá a ponúka množstvo zaujímavých atrakcií kde si prídu na svoje milovníci športu, aktívnej rekreácie a rovnako aj milovníci prírody. Vzdialenosť k najbližším turistickým a rekreačným bodom: SnowParadise Veľká Rača – 5 km Bobová dráha Veľká Rača – 5 km Plaváreň Čadca – 13 km Slovenský orloj – 19 km Neváhajte nás kontaktovať na dohodnutie termínu obhliadky na tel. čísle: , v pracovné dni, v čase 8:00-18:00 hod., ďakujeme. Cena: 264.999,-€
Exkluzívne ponúkame impozantný Zrub so správcom, Oščadnica
Exkluzívne ponúkame na predaj impozantný Zrub v súkromnej chatovej oblasti v obci Oščadnica, okres Čadca. Zastavaná plocha predstavuje 71 m2 a je situovaná v blízkosti lesa na slnečnom pozemku, o celkovej výmere 341 m2. V blízkosti sa nachádza niekoľko chát. Dispozícia: Prízemie – predsieň, obývacia miestnosť, kuchyňa, obytná miestnosť, kúpeľňa so sprchovým kútom, WC Podkrovie - galéria, 2 obytné miestnosti, kúpeľňa s vaňou, technická miestnosť Vykurovanie a ohrev teplej vody je zabezpečené prostredníctvom plynového kotla v technickej miestnosti a benefit je nastaviteľný termostat na regulovanie teploty. Veľkou výhodou je že zrub je napojený na všetky inžinierske siete - elektrinu, plyn, kanalizáciu a zdrojom pitnej vody je obecný vodovod. Zrub disponuje sedlovou strechou, eurooknami s bezpečnostnými mrežami. Vybavený je internetom a káblovou televíziou. Exteriér Zrubu disponuje terasou o rozlohe cca 18 m2 s výsuvnou markízou a sedením. Areál chatovej oblasti je oplotený a zabezpečený uzamykateľnou bránou a kamerovým systémom. Pozemok je vysadený okrasnými drevinami. K zrubu prislúchajú aj 2 parkovacie miesta. Prístupová cesta k pozemku je asfaltová a súkromná prístupová cesta je spevnená kamenným násypom, sú celoročne udržiavané. O údržbu areálu sa stará správca, zabezpečuje kosenie, odhŕňanie snehu a vynášanie smetí. Zrub je tiež vynikajúcou investičnou príležitosťou nakoľko sa predáva aj so zariadením. Dostatok súkromia a tiché „rozprávkové“ prostredie je zárukou nekonečného relaxu, ktorý si môžete vychutnávať po celý rok. Okolitá krajina je rozmanitá a ponúka množstvo zaujímavých atrakcií kde si prídu na svoje milovníci športu, aktívnej rekreácie a rovnako aj milovníci prírody. Vzdialenosť k najbližším turistickým a rekreačným bodom: SnowParadise Veľká Rača – 5 km Bobová dráha Veľká Rača – 5 km Plaváreň Čadca – 13 km Slovenský orloj – 19 km Neváhajte nás kontaktovať na dohodnutie termínu obhliadky na tel. čísle: , v pracovné dni, v čase 8:00-18:00 hod., ďakujeme. Cena: 253.999,-€
Krásny zrub v tichej lokalite - Oščadnica
Ponúkame Vám na predaj krásny kompletne zariadený zrub s terasou a záhradou v chatovej rezidencii v lokalite Oščadnica. Zrub je postavený zo starých mexických krovov, a možné ho využívať celoročne. Zrub sa nachádza v súkromnej chatovej oblasti, kde je celkom sedem zrubov. Údržba cesty aj v zime je zabezpečené od správcu. Zrub pozostáva z dvoch nadzemných podlaží, ktoré sú o výmere 130m2. Dispozične pozostáva z prízemia, na ktorom sa nachádza vstupná chodba, priestranná kuchyňa, jedáleň, samostatná izba, technická miestnosť kúpeľňa a toaleta. Na 1. poschodí sa nachádza galéria, dve samostatné izby, technická miestnosť a kúpeľňa s toaletou. Kúrenie a ohrev vody je zabezpečený plynovým kotlom. Zrub je pripojený na inžinierske siete: voda, elektrika, plyn. Odpad je riešený septikom. Pozemok, je krásny slnečný o výmere 412m2. Výhodami sú tiché prostredie a na skok od lyžiarskeho strediska Snowparadise - Veľká Rača Oščadnica je obľúbená oblasť na turistiku, rekreáciu, lyžovanie a nerušený oddych. V prípade záujmu dokážeme zabezpečiť financovanie a plnú podporu pri vybavení úveru v ktorejkoľvek banke . V prípade záujmu ma kontaktujte: Jakub Jaroš t. č.: , mail: Počet izieb: 4 Dodatok k cene: , vrátane provízie Obytná plocha: 130m² Rozloha pozemku: 412m² Úžitková plocha: 130m² Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Odvoz odpadu: áno Voda: verejný vodovod Plyn: áno Kanalizácia: septik Vykurovanie: vlastné - plyn Parkovanie: vonkajšie Inžinierske siete: áno Postavené z: drevostavba Zariadenie: zariadený Strecha: po rekonštrukcii Okná: drevené Terén: rovina Prístupová cesta: asfaltová cesta
Pekný zrub, okr. Banská Štiavnica - obec Počúvadlo
Ponúkame na predaj pekný zrub, ktorá sa nachádza v malebnom prostredí v okolí Banskej Štiavnice v obci Počúvadlo. Podlahová plocha – 70 m2. Zastavaná plocha - 52 m2. Ku chate patri terasa o výmere 11 m2 + balkón o výmere 9 m2. Veľkosť pozemku - 472 m2. Svojou dispozíciou zrub je vhodný pre 2-5 člennú rodinu. V prízemí sa nachádza obývacia izba s komínom, kuchynský kút a kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC. V podkroví sú 2 spálne. Zrub sa predáva v stave „na kľuč“: Zákl. doska, obvodové steny: guľatina – premiér 20 cm + izolácia + tatranský profil, vnútorné steny, strop, krov, krytina plech +izolácia, odkvapový systém pozink. komín, okná +vchod. dvere, rozvody vody, vnútorná kanalizácia, vnútorná elektroinštalácia + zásuvky a vypínače, olištovanie okien, podlaha, kúpeľňa + WC + sanita, bojler, dvere interiérové + oblož. Zárubne, penetrácia, drevené schody komplet, elektrické podlahové kúrenie. Septik. Chalupa bude mať elektrinu 220/380, obecný vodovod, kanalizácia do septiku. Je umiestnená v turistickej, lyžiarske a rekreačné lokalite. Nádherná a ticha lokalita je ideálnym miestom na bývanie a oddych. Vhodne ako investícia!!!
Zrubová chata na predaj, okr. Čadca - Zakopčie
Ponukám na predaj zrub strednej veľkostnej kategórie určený pre 4 -6 člennú rodinu . Zrub sa bude predávať v stave „na kľuč“: zákl. doska, obvodové steny – guľatina premiér 20cm, vnútorné steny, strop, krov, krytina plech+izolácia, odkvapový systém, komín, okná, vchod. dvere, rozvody vody, vnútorná kanalizácia, vnútorná elektroinštalácia, zásuvky,  vypínače, podlaha, obklady kúpeľňa, WC, sanita, bojler, dvere interiérové, penetrácia. Z dispozičného hľadiska je rozdelený na dennú časť a nočnú časť. Dennú časť tvorí kuchyňa s komorou, jedáleň s kuchyňou a obývacia izba s výstupom na krytú terasu o výmere 25m2. Srdcom tohto priestoru je krb, ktorý prirodzene dotvára pochodovú atmosféru. Nočnú časť tvorí spálňa rodičov, 2 izby, kúpeľňa s WC a samostatné WC. Zastavaná plocha: 120 m2 Užitková plocha: 77 m2 Veľkosť pozemku: 378 m2 + podiel na ceste (½) o výmere 119 m2. Je umiestnený v turistickej, lyžiarske a rekreačné lokalite. Nádherná a ticha lokalita je ideálnym miestom na bývanie a oddych. Cena – 114.900 EUR.