inzercia, predaj, predám, bazár

Pelech

Kategória: Mačky

Predám pelech pre mačku
Pelech
Podobné inzeráty
Pelech
Predám pelech pre mačky a menšie psy. Pelech nebol používaný, naša bezsrstá mačka si ho veľmi neobľúbila, keďže ju šteklí. Cena 10e plus poštovné alebo osobný odber BA.
Pelech Cosma
Na predaj pelech pre mačky Cosma. Farba: pelech: tmavá šedá vankúš: biela Rozmery: celkové: Ø 50 x v 15 cm plocha na ležanie: cca. Ø 49 cm Nové.
Pelech
Predám pelech pre mačky a menšie psy. Pelech nebol používaný, naša bezsrstá mačka si ho veľmi neobľúbila, keďže ju šteklí. Cena 8e plus poštovné alebo osobný odber BA.
Pelech "Princess" nový
Ponúkam rozprávkový - okúzľujúci peliešok pre pravé princezné na štyroch labkách :) z mäkkého plyšu s dvojfarebným obojstranným vankúšom a extra vankúšikom v tvare srdiečka. Vhodný je pre mačičky ale aj pre malých psíkov. Peliešok je mäkkučký a vďaka vysokému okraju a ozdobnému vankúšiku v tvare srdiečka ponúka pohodlné miesto na spanie a odpočinok. Vyšitý nápis "Princess" pelech ešte zvýrazní. Pelech je nový ešte zabalený, dostali sme dva rovnaké :) Farba okrajov: ružová Otáčateľný vankúš - farba: ružová - fialová Všité písmo Vrátane vankúšika v tvare srdiečka - fialové Materiál: 100 % polyester S protikĺzavými bodkami Možné prať v práčke na 30°C Veľkosť - rozmery: celková D 45 x Š 40 x V 30 cm priestor na spanie D 35 x Š 30 cm vankúš asi Ø 40 x V 9 cm výška vlezenia 10 cm vankúšik v tvare srdce D 12 x Š 11 x V 3 cm
Pelech pre mačku/psa
Predám pelech pre mačku/psa, ktorý nebol vôbec používaný. Jedine na vankúšiku je malý fľak. Vnútorný vankúšik je odnímateľný. Pôvodná cena: 60€ - ja predávam za 25€ Veľkosť cca: 68x45x24cm Dôvod predaja: náš kocúr ten pelech úplne ignoruje Bonus: pridám zdarma aj hračku plnenú catnipom lebo tú má tiež na háku Buď osobný odber ZA alebo posielam poštou( vtedy sa k cene pripočíta aj poštovné)
Pelech, domček pre mačku TOP stav
Predám vo výbornom , naozaj výbornom stave túto taburetku , ktorá zároveň slúži aj ako pelech a domček , úkryt pre mačku. dizajnovo je to krásny kúsok či do obývačky, či do akejkolvek izby . cena pôvodná bola 45 eur + pelech modrý extra dokupovany 20 e. Rozmery : priemer 42 cm, výška 31cm, vstup má šírku 20 cm, výšku 24 cm, maximálna záťaž je až 80 kg . farba je krásna šedá Osobný odber Zilina - Martin