inzercia, predaj, predám, bazár

peňaženka MK, Armani, Guess

Kategória: Ostatné

1. čierna Michael Kors, nová 10€
2. červeno biela Michael Kors, nosená 4€
3. originál Armani, nosená 9€
peňaženka MK, Armani, Guess
Podobné inzeráty
GUCB15PUSASPI Guess PU Saffiano Vintage Script Computer Bag
Svetoznáma značka Guess prichádza s radou štýlového príslušenstva pre notebooky. Váš ultrabook získa luxusný vzhľad obalom Guess. Svojou veľkosťou je určený pre ultrabooky o veľkosti 15" - 16". Guess Saffiano PU Vintage Computer bag je perfektná taška pre notebook s uhlopriečkou displeja 15-16". Obal je vyrobený z kvalitnej EKO kože, vnútorná časž zaujme jemne texturovaným povrchom kde nechýba vyrazené logo značky GUESS. Jednoduchá, ale praktická taška Guess GUCB154GB ohromí všetky nenáročných užívateľov. Taška je pre všetky notebooky do veľkosti 15/16 ". Taška na notebook má ako rukoväť, tak popruh cez rameno. Vnútorný priestor je dostupný cez zips. Hlavná priehradka je polstrovaná, takže je Váš notebook úplne v bezpečí. Obal je vyrobený z kvalitnej EKO kože. Vonkajšia časť zaujme jemne textúrovaným povrchom kde nechýba vyrazené logo značky Guess. Krásne čisté prevedenie, bez zbytočných vreciek a priehradiek, s citom pre dizajn. vlastnosti: originál Guess Obal pre 15-16 "notebook čistý dizajn Vytlačenej logo na čelnej strane luxusný dizajn Materiál: EKO Koža Farba: PINK / Ružová vnútorné rozmery: 39 x 26 x 5 cm vonkajšie rozmery: 43 x 32 x 6 cm
GUCB154GG Guess Taška pre notebook do 15" grey
Svetoznáma značka Guess prichádza s radou štýlového príslušenstva pre notebooky. Váš ultrabook získa luxusný vzhľad obalom Guess v sivom lesku. Svojou veľkosťou je určený pre ultrabooky o veľkosti 13"-15". Brašna Guess 4G UpTown Computer Bag GUCB154GG v štýlovom dizajne značky GUESS je vhodná pre notebooky do veľkosti 15". Elegantný vzhľad s precíznym vyhotovením a štýlovým dizjanom sú charakteristické prednosti pre značku GUESS. Brašna Guess 4G UpTown skvele ochráni Vás notebook nielen pred mechanickým poškodením, poškriabaním a otrasom, ale poskytne aj pridanú hodnotu v podobe módneho doplnku. luxusný obal pre notebook do 15" praktický obal pre prepravu zariadení značkový dizajnový produkt obojstranné zipsy designed by Guess vnútorné rozmery: 40 x 30,5 x 4cm vonkajšie rozmery: 41 x 31 x 4,5 cm Farba: sivá Kompatibilita: notebooky a ultrabooky do veľkosti 15" Obal je nový so zárukou a dokladom. Za nižšiu cenu je dostupný na: samlife*sk Pri platbe vopred, doprava zadarmo.
Peňaženka s diskrétnou power bankou.
Powerpurse peňaženka - peňaženka s powerbankou na dobývanie mobilu. zn Moon. Farba čierna a zlatá. Peňaženka má rozmery približne 18*10*3 cm (neberúc do úvahy adjímateľné ramienko). V prednej priehradke je malá powerbankou i s káblom na rýchle dobytie mobilu. Tá má kapacitu 2000 mAh - približne na dobytie jedného štandardného telefónu z 0 na 100%. Súčasťou je aj adaptér pre iPhony. Telo je z umelého materiálu - bližšie neviem určiť - s kvalitným šitím. Má tri hlavné časti - prvá priehradka s powerbankou sa zatvára magnetickým spojom, druhá - prevažne na karty a vizitky - je v strede a zatvára sa zipsom, posledná malá vzadu - tiež na zips. Viz fotky... Peňaženka, keď je zavretá, má tiež RFID ochranu kariet vnútri tj. Chráni pred krádežou dát z kariet prostredníctvom rádiofrekvenčnej identifikácie. Peňaženka nebola nikdy použitá a prichádza v pôvodnom balení. Vzhľadom na powerbankou obzvlášť vhodná pre ľudí často v pohybe, s malým výkonom batérie mobilu. V prípade otázok ma neváhajte kontaktovať. Preferujem prevzatie osobne alebo dobierkou. A kontaktovanie radšej e-mailom.
Peňaženky - rôzne značky - úplne nové
Predám peňaženky: 1. Peňaženka značky Uterque bordovej/ baklažánovej farby. Peňaženka je veľmi priestranná, disponuje niekoľkými prepážkami na bankovky a doklady, prepážkami na bankomatové karty a vreckom na mince uzatvárateľným na zips. Celá peňaženka sa uzatvára na pracku. Nad prackou je peňaženka mierne otlačená, toto poškodenie je veľmi málo viditeľné. Rozmery: d19 x š3 x v10 cm. Pôvodná cena: 40 Eur; predajná cena: 10 Eur. 2. Úplne nová krásna peňaženka značky Folli Follie pieskovej farby, materiál: textil a pštrosia koža; rozmery: d12 x š4 x v9 cm. Pôvodná cena: 90 Eur; predajná cena: 20 Eur.
Peňaženka Uterque
Predám peňaženku španielskej značky Uterque bordovej/ baklažánovej farby. Peňaženka je veľmi priestranná, disponuje niekoľkými prepážkami na bankovky a doklady, prepážkami na bankomatové karty (12) a vreckom na mince uzatvárateľným na zips. Celá peňaženka sa uzatvára na pracku. Peňaženka nebola nosená. Nad prackou je peňaženka mierne otlačená - pozri na fotke. Rozmery: d19 x š3 x v10 cm. Pôvodná cena: 40 Eur; predajná cena: 10 Eur.
Predám peňaženku
Nová nikdy nepoužitá peňaženka: - kožená (časť látka) viď foto - s priehradkami na mince - 2 priehradky na bankovky Cena: Dohodou peňaženka, pánska peňaženka, kožená peňaženka, nová peňaženka Poprosím o kontaktovanie e-mailom