inzercia, predaj, predám, bazár

Pentax MZ-50 Camera with Pentax 28-70 Lens

Kategória: Analógové fotoaparáty

Telo výborný stav, objektív malé poškodenie (viď foto).
Pentax MZ-50 Camera with Pentax 28-70 Lens
Podobné inzeráty
Pentax 645 + Pentax-A SMC 75MM f/2.8 6x4.5
Pentax 645 je profesionálna strednoformátová zrkadlovka formátu 6x4.5 pre zvitkový 120 film. Objektív Pentax-A 75mm f/2.8 je štandardný objektív s ohniskovou vzdialenosťou 45mm (ekvivalent pre 35mm), čiže objektív na široké spektrum fotenia. Fotoaparát aj objektív sú v krásnom kozmetickom stave bez poškodenia. Mechanicky bezchybné. Grip dodáva fotoaparátu pocit, ako keby sa fotilo s klasickou 35mm zrkadlovkou, s rozdielom, že negatív je viac, ako 3x vačší v porovnaní s kinofilmom. Tak, ako každý fotoaparát v našom e-shop bazáre prešiel výdatnou testovačkou, takže sa môžeš spoľahnúť na to, že Ťa nečakajú žiadne prekvapenia (žiadna mačka vo vreci) a môžeš doňho bez obáv založiť rolku filmu a začať chytať momenty na svetlo citlivý materiál. Objektív: SMC Pentax-A 75mm f/2.8, 6 šošoviek v 5 skupinách 35mm ekvivalent: 45mm Bajonet: Pentax-A s elektrickými kontaktmi Rozmery: 74mm x 37.5mm Váha: 240g Priemer filtra: 58mm Ostrenie: Manuálne Minimálna ostriaca vzdialenosť: 0.6m Uzávierka: Elektromagnetická látková s vertikálnym pohybom, 15sec - 1/1000s Expozimeter: SPD - Centre-weighted (15 degrees) Spot-metering (4 degrees) Programy fotenia: Automatika AE, priorita clony, manuál Rýchlosť filmu: ISO 6-6400 Transport filmu: Automatické navíjanie, prevíjanie a stáčanie filmu. Film: Zvitkový 120 (15 záberov) Formát: 6x4.5cm (veľkosť záberu 56x41.5mm) Samospúšť: Elektronická (10 sekúnd). Expozimeter: Áno Ďalšie funkcie: kompenzácia expozície (-3 - +3EV), nastavenie dioptrie hľadáčika Napájanie: Batéria 6x 1.5 AA (klasické "tužkové") Rozmery: 147mm x 109mm x 117mm Váha: 1320g (telo bez objektívu). Sériové číslo: 1013291 Cena: 749eur, inzerát je platný do zmazania Možnosť otestovania fotoaparátu + osobného odberu v Trenčíne (po dohode možnost aj v BA), prípadne pošleme doporučene Slovenskou poštou alebo Packetou na výdajné miesto, pri zakúpení cez e-shop kde nájdete aj viac fotografií tohto fotoaparátu. V ponuke máme viac fotoaparátov. Klik na meno.
Fotoaparát Pentax IQZoom 160 na film.
Predám plne automatický, plne funkčný fotoaparát Pentax na 35mm film. Pentax Zoom Lens 38-160. Super zoom. Model: Pentax IQZoom 160. Fotoaparát je odskúšaný, plne funkčný. Originál púzdro Pentax. Batéria CR 123 ( nie je súčasťou). Kvalitná klasika na film. Dobierka, packeta možná. Pri platbe vopred na účet poštovné 2,30€.
Fotoaparát Pentax. Plne automatický na film.
Predám plne automatický, plne funkčný fotoaparát Pentax na 35mm film. Pentax Zoom Lens 38-105. Model: Pentax IQZoom 105G. Fotoaparát je odskúšaný, plne funkčný. Originál púzdro Pentax. Kvalitná klasika na film. Dobierka, packeta možná. Pri platbe vopred na účet poštovné 2,30€.
PENTAX P30n + SMC PENTAX-A 1:1.7,50mm
Ponúkam na predaj vyššie spomenutú zostavu od japonskej spoločnosti PENTAX. Telo: PENTAX P30n, kompaktné, elegantné, ergonomické telo, ktoré hneď padne do ruky. Model ponúka manuálny režim, clonovú automatiku, a programovú automatiku, expozičné časy 1 sek. - 1/1000, kvalitný inteligentný expozimeter, veľký a priehľadný hľadáčik, časovač, počítadlo snímkov, kontrola hĺbky ostrosti, bajonet PENTAX PK (kompatibilný s objektívmi s týmto bajonetom) a mnoho ďalšieho. Je to pokrokový model, ktorý má čo ponúknuť skúsenému ale aj úplnému začiatočníkovi vzhľadom na poloautomatické režimy. Objektív: SMC PENTAX-A 1:1.7, 50 mm. Jedná sa 50 mm portrétový objektív s min. svetelnosťou 1.7 - ideálny pre rôzne štýly fotenia vzhľadom na jeho svetelnosť. SMC modely hovoria samy za seba svojou optickou kvalitou, je to model s podporou režimu A, čiže fotoaparát a objektív sa nastavia na programovú automatiku. Je to kov a sklo, spolu s objektívom je UV filter a predná krytka. Stav zostavy je v maximálne zachovalom stave, bez najmenšieho nepoškodenia a kozmetických nedostatkov, na objektíve celý čas nasadený skylight filter. V prípade otázok ma kontaktujte, inzerát je platný do zmazania.
Lomography Lomo Diana F+ Deluxe Kit
Predám Lomography Lomo Diana F+ Deluxe Kit. Stav ako nový, vyfotila som na ňom asi 3 rolky filmu. Balenie obsahuje: - fotoaparát Diana F+ - blesk - farebné filtre na blesk - „chrbát“ s adaptérom na 35mm film a množstvo ďalších vychytávok pre kreatívne Lomoexperimenty s Dianou F+. - kryt na kreatívne tvorenie fotiek dvojitou expozíciou - objektívy: Diana+ 110mm Wide A. Tele Lens, Diana+ 75mm Premium Glass Lens, Diana+ 55mm Wide A.Lens Close Up, Diana+ 38mm Super Wide A. Lens a Diana+ 20mm Fisheye Lens (+ér na hľadáčik) - Káblová diaľková spúšť - Ukážkové fotografie Možnosť osobného odberu v Martine, po dohode Žilina alebo zaslanie poštou na dobierku. Cena: 100€, pri zaslaní poštou +cena poštovného. V prípade otázok sa mi ozvite.
PENTAX ME Super (set) asahi opt.
Zaujímavá zrkadlovka miniatúrnych rozmerov ponúka veľké možnosti.Mod fotenia automatiky,alebo manuálne nastavenie exp.časov.Plus poistný mod 1/125s.,ktorý funguje aj bez batérie. Časy: 4 sekúnd až po 1:1/2000sec. a B. PENTAX je v plne funkčnom stave.Meranie expozície pri automatike priraďuje exp.časy správne.Tak isto aj v M móde.Objektív S vysokou sveteľnosťou 1.7/50 mm je taktiež plne funkčný,ľahký chod ostrenia,clona reaguje na každý posuv clonového krúžka. Opticky je bez závad,čistý a bez škrabancov.Spolus fotoaparátom za 150 € (rezervované ) V prípade záujmu,ešte mám na predaj dva teleskopické objektívy sbajonetom PENTAX. SMC PENTAX-M 1:3.5 / 135 mm - 70€ PENTAX M ZOOM 1:4 75-150 mm - 50€ Všetky optiky sú funkčné.Môžu mať drobný prach vo vnútri,či mikroskopické vlasové čistiace značky. Pri kúpe celého setu zľava. Po platbe poštovného predom na účet ,pošlem aj na dobierku,príp.osobne v TO.