inzercia, predaj, predám, bazár

Perfektná dvojgarzonka vedľa vinohradov v Bratislave

Kategória: Byty

Výnimočná dvojgarsónka vo vyhľadávanej lokalite pod Račianskymi vinohradmi, ktorá spĺňa kritériá 2-izbového bytu. Má výbornú dispozíciu bez hluchých miest, s dokonale využitým každým metrom štvorcovým. Bonusom sú vysoké stropy, vďaka ktorým má interiér dostatok prirodzeného svetla.

Byt sa vám zavďačí nielen priaznivou úžitkovou plochou 40 m2 (35 m2 byt + 5 m2 balkón), ale aj nízkymi mesačnými nákladmi vo výške 73,48 Eur + minimálny fond opráv 7,08 Eur. Navyše je pripravený k okamžitému nasťahovaniu bez ďalších starostí, rekonštrukcií a výdavkov.

Najväčšiu časť bytu tvorí vzdušný priestor, ktorý spája kuchynskú časť s obývacou. Súčasťou účelne riešenej kuchynskej linky sú úložné skrinky až po strop a kvalitné vstavané spotrebiče - sporák s elektrickou rúrou a digestorom či umývačka, ktoré ostávajú budúcemu majiteľovi. Podľa dohody je možné v byte ponechať aj zariadenie.

Cez obývaciu izbu sa vchádza do spálne, v ktorej je vstavaná skriňa a dostatočný priestor na pohodlnú posteľ. Kúpeľňa v ničom nezaostáva za zvyškom bytu. Decentný obklad, sanita, vaňa so sklenenou zástenou, dostatok úložného priestoru... celá dômyselne navrhnutá tak, aby sa tam zmestili všetky nevyhnutné veci, vrátane práčky i koša na bielizeň.

Veľkým benefitom bytu je 6 metrov dlhý balkón, na ktorý sa vstupuje z obývacej izby. Je pokojným útočiskom pre oddych a užijete si ho nielen vy, ale prípadne aj váš domáci zvierací miláčik.

Byt s JV orientáciou nájdete na 7/10 poschodí v kompletne zrekonštruovanom bytovom dome s vlastnou kotolňou na Račianskej ulici. Na rovnakom poschodí sa nachádza aj samostatná pivnica s rozlohou 3 m2, vrátane úložných regálov.

Bytový dom je zasadený v krásnom prostredí pod Malými Karpatmi. Na rozsiahle vinohrady sa dostanete pešo len za 2 minúty z domu. Obľúbené pre túto lokalitu sú prechádzky cez les na Kamzík či Železnú studničku, poteší aj neďaleké Letné kúpalisko Krasňany.

Pokojná lokalita mimo hlavnej cesty, s verejným a bezproblémovým parkovaním hneď pred bytovým domom. Výhodou je aj výborná poloha na začiatku Rače, vďaka ktorej sú všetky strategické miesta veľmi ľahko dostupné, či už autom alebo MHD. Za zmienku stojí blízkosť železničnej stanice Vinohrady, takže aj vlakom sa rýchlo dopravíte do centra mesta alebo viete vycestovať mimo Bratislavy.

Všetky tieto aspekty predurčujú tento byt ako ideálne bývanie pre aktívnych ľudí, ktorí preferujú mestské bývanie, ale zároveň túžia po lokalite v blízkosti prírody s možnosťami turistiky, cykloturistiky či ďalších športových aktivít.

V prípade záujmu o spokojné bývanie ma neváhajte kontaktovať: .
Perfektná dvojgarzonka vedľa vinohradov v Bratislave
Podobné inzeráty
PRENÁJOM: DVOJGARZÓNKA, 46m2, Šustekova ul. – PETRŽALKA - BA
Realitná kancelária RE/MAX ponúka na prenájom príjemnú a vynovenú dvojgarzónku, na Šustekovej ulici, na začiatku mestskej časti Petržalka - BA V, s veľmi dobrou dostupnosťou do centra mesta. V najbližšom okolí je dostatok zelene a parkovacích miest. BYT ulica ŠUSTEKOVA ( Petržalka – BA V ) Byt: Dvojgarzónka Plocha bytu: 46m2 Podlažie: 6/12 Parkovanie v okolí domu Konštrukcia domu: Panel - zateplený Stav bytu: VYNOVENÝ v r. 2022 (VEĽMI DOBRÝ) Výťah: 2x (nákladný, osobný) Cena: 400EUR/mesiac + Energie 190 EUR/mesiac Popis Vstupná chodba, kuchyňa spojená s obývačkou, spálňa, kúpeľňa s WC, 2x zasklená loggia Tento veľmi príjemný a svetlý byt bol vynovený v roku 2022. V celom byte a na loggiách sú plastové okná. V kúpeľni s WC, vo vstupnej chodbe a na loggiách je kvalitná lesklá dlažba. V kúpeľni sa nachádza vaňa. Umývadlo je položené na praktickej skrinke v bielo lesklom dekore. WC je závesné (zn.GEBERIT). V celom byte sú kvalitné biele interiérové dvere so zárubňami a vstupné dvere sú v grafitovej farbe. V obidvoch izbách je plávajúca podlaha. V kuchyni je štýlová lesklá biela kuchynská linka s masívnou dubovou pracovnou doskou a so vstavanými spotrebičmi (el.rúra, elektrická varná doska, digestor, vstavaná chladnička). Kuchyňa je spojená s obývačkou, v ktorej sa nachádza masívna sedačka zamatovo lagúnovej farby, konferenčný stolík a tv stolík. V byte sú kvalitné nové svietidlá. V spálni je manželská posteľ. V celom byte sú veľkorozmerné záclony, ktoré zútulňujú celý priestor. Byt je ladený do bielo – zlatej kombinácie, ktorá v byte vytvára príjemne teplý a svetlý dojem. Veľkou výhodou bytu sú 2 zasklené loggie s dostatočným priestorom. Výborná poloha bytu na začiatku mestskej časti Petržalky, zabezpečuje veľmi dobrú dostupnosťou do centra mesta. Pred domom sa nachádza parčík a v najbližšom okolí je parkovisko a dostatok parkovacích miest. DOM (panel - zateplený) Slušný a čistý vchod Výťah – 2x (nákladný, osobný) PARKOVANIE v okolí domu VYBAVENOSŤ/OKOLIE Byt sa nachádza v lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou a príjemným prostredím: škôlka, škola, z bytu je krásny výhľad na mesto, obchody, kaviarne, detské ihrisko, MHD… Upozornenie: Prenajímateľ si vyhradzuje právo vybrať nájomcu, na základe jeho zvolených kritérií TENTO PRÍJEMNÝ BYT (DVOJGARZÓNKA) VO VEĽMI DOBREJ LOKALITE SA PRENAJÍMA ZA CENU: 400 EUR/mesiac + Energie cca. 190 EUR/mesiac pre viac informácií volajte na číslo makléra
Perfektná dvojgarzonka vedľa vinohradov v Bratislave
Ponúkame na predaj veľmi útulnú dvojgarzonku, ktorá spĺňa kritériá 2- izbového bytu v Bratislave na Račianskej ulici, iba 15 minút električkou do centra mesta. Byt sa nachádza v komplet zrekonštruovanej bytovke na 7/10 poschodí s rozlohou 40m2, z toho je lodžia 5m2. BYT POZOSTÁVA Z:  kuchyne spojenej s obývačkou  samostatnej spálne  kúpeľne s WC  lodžie dlhej 6 m Byt má výborné dispozičné riešenie, žiadne hluché miesta či chodby a má vyššie stropy. Napriek nie veľkej rozlohe poskytuje veľkorysý priestor a dostatok úložného priestoru. Kuchynská linka bola doplnená skrinkami až po strop s množstvom úložného priestoru, plus bola pridaná umývačka riadu. V spálni je vstavaná skriňa. V kúpeľni je skrinka s umývadlom a tiež úložné priestory nad ním, na vani je sklená zástena. K bytu prislúcha samostatná pivnica na rovnakom poschodí s rozlohou 3m2. V pivnici sú regály pre dobré využitie priestoru. Byt je otočený na juhovýchod a má príjemný mestský výhľad na Bratislavu. Za bytovým domom sú rozsiahle vinohrady, odkiaľ sa dá prejsť peši na Kamzík, ideálne na beh, cyklistiku, turistiku a tiež je to výborné miesto na venčenie psa. V byte je UPC, v bytovke má zavedenú optiku aj Orange a T- Com. Bytový dom má vlastnú kotolňu. Nízke mesačné náklady! BEZPROBLÉMOVÉ PARKOVANIE BEZ ĎALŠÍCH POPLATKOV! MOŽNOSŤ PONECHAŤ V BYTE ZARIADENIE. Ideálny štartovací byt, prípadne výborná investícia na prenajímanie. Super lokalita, neďaleko centra mesta, dobrá dostupnosť MHD, na skok do prírody. Cena dohodou €. Viac info:
Príjemná dvojgarzonka vedľa vinohradov v Bratislave
Ponúkame na predaj veľmi útulnú dvojgarzonku, ktorá spĺňa kritériá 2- izbového bytu v Bratislave na Račianskej ulici, iba 15 minút električkou do centra mesta. Byt sa nachádza v komplet zrekonštruovanej bytovke na 7/10 poschodí s rozlohou 40m2, z toho je lodžia 5m2. BYT POZOSTÁVA Z:  kuchyne spojenej s obývačkou  samostatnej spálne  kúpeľne s WC  lodžie dlhej 6 m Byt má výborné dispozičné riešenie, žiadne hluché miesta či chodby a má vyššie stropy. Napriek nie veľkej rozlohe poskytuje veľkorysý priestor a dostatok úložného priestoru. Kuchynská linka bola doplnená skrinkami až po strop s množstvom úložného priestoru, plus bola pridaná umývačka riadu. V spálni je vstavaná skriňa. V kúpeľni je skrinka s umývadlom a tiež úložné priestory nad ním, na vani je sklená zástena. K bytu prislúcha samostatná pivnica na rovnakom poschodí s rozlohou 3m2. V pivnici sú regály pre dobré využitie priestoru. Byt je otočený na juhovýchod a má príjemný mestský výhľad na Bratislavu. Za bytovým domom sú rozsiahle vinohrady, odkiaľ sa dá prejsť peši na Kamzík, ideálne na beh, cyklistiku, turistiku a tiež je to výborné miesto na venčenie psa. V byte je UPC, v bytovke má zavedenú optiku aj Orange a T- Com. Bytový dom má vlastnú kotolňu. Nízke mesačné náklady! BEZPROBLÉMOVÉ PARKOVANIE BEZ ĎALŠÍCH POPLATKOV! MOŽNOSŤ PONECHAŤ V BYTE ZARIADENIE. Ideálny štartovací byt, prípadne výborná investícia na prenajímanie. Super lokalita, neďaleko centra mesta, dobrá dostupnosť MHD, na skok do prírody. Cena 162 900€. Viac info:
PRENÁJOM dvojgarzonka 45 m² BANKA, Športová
176112 - V blízkosti kúpeľného mesta Piešťany v obci Banka na Športovej ulici ponúkame na prenájom byt typu LOFT (dvojgarzónka) situovaný na prízemí tehlového rodinného domu so samostatným vchodom a súkromím. Úžitková plocha bytu je 45 m2, dispozične pozostáva: zádverie, chodba, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatné WC, otvorená obývačka s kuchynským kútom prepojená so spálňou.  Kuchynská linka je s plynovým šporákom, podlahy sú keramické, drevené 500 €/mesiac okná. Výborná poloha, množstvo zelene, príjemní susedia, dostupnosť - škola, škôlka, autobus, obchody, centrum. Voľný ihneď. Max. 3 osoby, nefajčiar, Pri podpise zmluvy platba 1x nájom + 2x depozit. Cena 400 €/mesiac + 100 energie Viac informácií vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo mail adrese moravcik@ Viac ponúk nájdete na
1 izbový byt/dvojgarzonka/garzonka
HLADAM do prenájmu 1 izbový byt alebo dvojgarzonka pre seba a synčeka a dcérku ale dlhodobo. Som ešte na materskej ale s platením nájmu nebude problém z mojej strany. Ďakujem. Budem veľmi vďačná ak má niekto kontaktuje spätne.
Bulharsko - priestorná dvojgarzónka, byt 2-kk
Dvojgarzonka rozlohou 56m2 v Aparthotel Florespark na Slnečnom pobreží, v Bulharsku, nachádzajúca sa na prízemí, priamo pri bazéne. Ideálna dovolenková nehnuteľnosť blízko centrálnej pešej zóny, od mora 500 metrov. Výborná investičná príležitosť. Som majiteľ.