inzercia, predaj, predám, bazár

Perinka na krst

Kategória: Komplety

Predávam perinku na krst, nepoužitu lebo sme nestihli, usita u krajčírky so zapínaním na zips.
Perinka na krst
Podobné inzeráty
Súpravička nielen na krst + perinka
Predam uplne novu snehobielu supravicku pre dievcatko. Je zdobena jemnou kvietkovou vysivkou. Bola len rozbalena, neskusana (skrz koronu sa krstiny zrusili a dieťatko vyrástlo). Ponúkam aj novu snehobielu americku perinku, nebola ani vybalena. Obliecka sa da vyprat. Obe od slovenského výrobcu Richelieu. Ceny ako som kúpila - súprava 19e, perinka 35e. Ak spolu, tak 50e.
Perinka a oblečenie na krst
Predám perinku a oblečenie na krst vo veľ.56 cena 28eur+poštovné
Set na krst pre babatko 62/68
Predam set na krst pre babatko vo velkosti 62/68. Oblecne na krst tak 30min max 1 hodina. Bez poskodenia. Set obsahuje natelnik vesticku nohavice ciapocku rukavicky a topanky. Cena je 10€ plus postovne. Poprosim pisat sms/mail. Dakujem
Sada do postieľky Nattou + osuška + fusak + spací vak
Ponúkam na predaj sadu do postieľky Nattou a mnoho ďalších vecí. Komplet pozostáva: - Mantinel do postieľky - Obliečky na posteľ - Perinka (deka) 75x100cm - Osuška s kapucňou - Spací vak 70cm - Fusak - Kolotoč Všetko v TOP stave, nové, len opraté obliečky na posteľ a perinka (deka). Ostatné minimálne používané. Po dohode možnosť predaja aj samostatne, no uprednostním odber celej sady. Prosím kontaktovať výhradne telefonicky alebo formou SMS! Pozri aj moje ďalšie ponuky.
Oblečenie na krst
Ponúkam na predaj nové oblečenie na krst pre chlapčeka, zn. Richelieu veľkosť 68. My sme nevyužili, synčekovi bol komplet ešte veľký. Iba osobný odber BA.
Šaty na krst
Ponúkam na predaj oblečenie na krst pre chlapca,iba na 2h bolo oblečené, 62/68 veľkosť. Cena 10€.Pôvodná cena 15.90€.