inzercia, predaj, predám, bazár

Perzské mačatá

Kategória: Mačky

Predám 6 mesačné perzské mačatá, odčervené, kompletne očkované, červený kocúr, strieborný kocúr, korytnačinová mačička. Veľmi pekné, rozmaznané, náročné na údržbu srsti. Inzerát platný do zmazania.
Perzské mačatá
Podobné inzeráty
Perzské mačiatko- mačička
Mačička je narodená 18.8. veľmi dobrej prítulnej hravej a mojkavej povahy.Rodičia sú tiež dobré a kľudné povahy. Je samostatná papá Royal Canin granulky od 5tyž. naučená na mačacie WC. Má knižku aj prvé očkovania.Matka má rodokmeň a je čistá peržanka,otec je perzská činčila má vyše 7kg-rodočia sú posledné dve foto. Mačička je vhodná aj do chovu,bude hádzať bud perzské mačiatka,alebo perzské činčily. Len vážny záujemca,ďakujem.
Darujem mačatá
3 mesačne mačatá
Mačatá ????
Darujem mačatá. Môžte si vybrať zo 4????.( Sú to jarné ????.) Sú milé a dajú sa hladkať.
Darujem mačata budu mať rok u maji 8.5.2023
Darujem mačata budu mať rok u Máju 8.4.2023
Nádherná perzská mačička
Hľadám mačičke nový milujúci domov,len vážny záujemci. Mačička je narodená 18.8. strašne dobrej hravej a mojkavej povahy.Rodičia sú tiež dobré a kľudné povahy. Je samostatná papá Royal Canin granulky od 5tyž. naučená na mačacie WC. Má knižku aj prvé očkovania.Matka má rodokmeň a je čistá peržanka,otec je perzská činčila má 7kg-rodočia sú posledné dve foto. Mačička je vhodná aj do chovu,bude hádzať bud perzské mačiatka,alebo perzské činčily. PS:kocúra na krytie neponúkam,už je kastrovaný.
Perzske
Predam perzske mačatka cena dohodou. Viac info tel.