inzercia, predaj, predám, bazár

Petit point kabelka

Kategória: Starožitnosti

Kabelka
Petit point kabelka
Podobné inzeráty
PETIT POINT OBRAZ V RÁME VIDIECKY MOTÍV
Zarámovaný obraz v hrubom ráme pod sklom,vidiecky motív...27x22,5x3,5cm.Technika vyšívania petit point (mikrovýšivka pod lupou).
Petit Point starožitné kabelky
Ponúkame na predaj starožitné kabelky Petit Point. Kabelky sú bez poškodenia. Uprednostníme kupujúceho zo ZA. V prípade kupujúceho zo vzdialenejsieho mesta vyžadujeme platbu vopred na účet vrátane poštovného a balného (+5 eur). Ak nechcete rešpektovať podmienky predaja prosím nekontaktujte nás. Ďakujeme za pochopenie. Cena kabelky je 12.50.
Obraz vysivka petit point drobna hand made pouzity na 1vysta
Obraz vysivka petit point drobna hand made pouzity na 1vystave len, 31x26
Starý textil 2.
Predám:gobelin-hodiny,ručne vyšívany-30€,obliečka na vankúš-ručná práca,ľanové platno-30€,svätý Anton-rucne vyšívaný obraz z procesiovej zastavy-veľmi jemná vysivka-110€.Kozena kabela-stara,bezchybna-50€,evanjelista Lukáš-stara tlač + ručne vyšívaný-petit point,100-120 rocny,svabach-120€.
Kabelka z krokodýla.
Luxusní starožitná kabelka z krokodýlí kůže. Rozměry: 33x18cm. TOP stav jako nová. Nevolejte!! Pouze pište přes formulář. Mrkněte i na mé další nabídky.
Starožitná dámska biela kabelka
Ponúkam pre zberateľa starožitnú dámsku kabelku s rámom bielej farby.z päťdesiatich rokov minulého storočia. Kabelka je pekná, zachovalá. Cena 19,-Eur + poštovné