inzercia, predaj, predám, bazár

Pevné fotoboxy s mašľou na USB a USB boxy

Kategória: Brašne a púzdra

Darčekové fotoboxy a USB boxy pre fografov, alebo ako exkluzívna darčeková krabička na fotky pre vašu rodinu.

Fotobox na rozmer fotiek 10x15cm (60ks foto). (Možný aj rozmer 13x18cm)

Materiál flokáž alebo kniž.plátno v rôznych farbách, možnosť vlastnej razby alebo razby z ponuky
Farby : zlatá, strieborná, rosegold, čierna, slepotlač

Stuhy sú z lesklého kvalitného saténu atlas.
Cena podľa veľkosti.
Pevné fotoboxy s mašľou na USB a USB boxy
Podobné inzeráty
Fotobox s USB
Darčekové fotoboxy a USB boxy pre fografov, alebo ako exkluzívna darčeková krabička na fotky pre vašu rodinu. Fotobox na rozmer fotiek 10x15cm (60ks foto). (Možný aj rozmer 13x18cm) Materiál flokáž alebo kniž.plátno v rôznych farbách, možnosť vlastnej razby alebo razby z ponuky Farby : zlatá, strieborná, rosegold, čierna, slepotlač Stuhy sú z lesklého kvalitného saténu atlas. Cena podľa veľkosti.
Fototaška HAMA TROPHY 100
Celokožená nepremokavá fototaška pre náročné podmienky, veľmi kvalitná, hrubé a pevné steny. Rozmery vnútorného priestoru: 21 cm na dĺžku, 10 cm na šírku, 12 cm na výšku. Vo vnútri je posúvateľná deliaca prepážka. Na veku je z vnútornej strany sieťové vrecko na zips na drobné príslušenstvo. Fototašká má odopínateľný popruh na rameno. Fototaška je nepoužívaná v bezchybnom stave. Cena je 25 EUR + poštovné.
Predam batoh Tamrac Corona 26 v velmi dobrom stave
Predam batoh Tamrac Corona 26 v velmi dobrom stave, bol pouzivany asi tak rok obcasne v meste a pod. Je velmi stabilny, ma velmi versatilnu komoru pre foto veci a velmi stabilnu cast pre dalsie veci, nic nikde neprepadava aby to bolo tazke vytiahnut z nejakej medzery, vsetko je pevne a lahko dostupne. Skvely pristup k objektivom a kameram, vcelku komfortna odvetravana cast. Je zaroven aj relativne lahky. Uz mimo zaruky, ale vsetko je ok, zipsy idu lahko, ziadne popruhy nesklzavaju a drzia nastavenu 'vysku'. !! Predanie IBA OSOBNE - Bratislava a okolie !!
NEEWER Batoh s vypchávkami a s oddeľovačmi pre DSLR Červená
Pohodlné a bezpečné: Tanto ľahký a odolný batoh je navrhnutý pro optimálne používanie na cestách. S viacerými priehradkami budete môcť dynamicky umiestniť svoj fotoaparát, príslušenstvo a ďalšie osobné veci na jedno bezpečné a pohodlné miesto Veľmi kvalitný materiál: upevňovacie pásky, polstrované nastavitelné rozdelovače, sieťované kapsy na menšie príslušenstvo, držiak stativu / monopodu s pevným popruhom a rýchlo prístupná bočná kapsa. KAPACITA: Vhodné pre telo DSLR (ako je Nikon / Canon / Sony), 2-3 ďalšie objektívy, blesk alebo iné príslušenstvo. Flasa na vodu alebo stativ s monopodom, ako aj ďalšie drobné predmety je možné umiestniť do batohu. Väčšie rozmery: 23x14x40 centimetrov (DxŠxV) JEDNODUCHÉ POUŽITIE: Pomocou odnímateľných vankúšov upevňovacích pások môžete jednoducho zmeniť veľkosť každej vnútornej schránky. DRŽÁK NA TRIPODU: Stativ nebo monopod lze pevne uchytit popruhem spony na boku batohu. Vodeodolný polyesterový potah zabezpečuje nepromokavosť a možnosť pracovať v dazdi bez obáv.
Foto/Video brašna -LOWEPRO Magnum DV 4000 AW -Nová
Nová , nepoužitá . Ze zrušeného obchodu . Původní akční cena : 4990 Kč Kapacita: poloprofesionální videokamera, příslušenství, blesk, světla, externí pevné disky, osobní věci Vnitřní rozměry: 405 x 300 x 280 mm Vnější rozměry: 460 x 345 x 320 mm Hmotnost: 2400 g Osobní odběr : Louny , možno i zaslat . Možnost předat také : Brno , Přerov , Kroměříž .Volejte či pište Platí do smazání
Porta Brace kamerová taška - batoh CTC-1B
Profesionálna cestovná a prenosná taška pre väčšie kamery na plece. Mne nevyhovuje veľkosť, a už roky leží doma a len zavádza, takže predávam. Je vo vynikajúcom stave, nový stojí 288 eur. Taška je vystlaná 2,5 cm hrubou penovou vrstvou, spevnená plastom po stranách a na prednej strane. Spodná strana tašky je dutá, neprehýbajúca s penovými výstelkami a presúvateľnými penovými blokmi na súchý zips pre pevné zafixovanie kamery na mieste. Z vonka je spodná časť ošetrená protisklzovou a nepremokavou úpravou, ktorá sa zároveň ľahko čistí. Bočná stena poskytuje spevnenú ochranu hľadáčika, zväčšené prekrytie zipsov poskytuje ochranu pred vniknutím vody a dažďom. Rôzne sieťkové a penové vrecká poskytujú priestor pre batérie, karty, káble a pod. drobnosti. Súčasťou tašky je aj mäkký kožený pás na rameno. Kúpený v AV Digital Brasitlava 10. 2019. viac tu: