inzercia, predaj, predám, bazár

Philips Avent mixer/naparovač

Kategória: Ostatné - biela

predam mixer Philips Avent mixer/naparovač
Philips Avent mixer/naparovač
Podobné inzeráty
P:Čistička vzduchu Philips 800 Series AC0820/10
Predám takmer úplne novú,veľmi málo používanú čističku vzduchu značky Philips série 800,model: AC0820/10. Výmena filtra čističky je odporúčaná 1X ročne. Typ filtra: Philips FY0293/30 NanoProtect alebo Philips FY0194/30 NanoProtect. Parametre čističky: ------------------- -Čistička vzduchu Philips je odporúčaná pre miestnosť veľkosti 22 m2 -Filter HEPA odstraňuje maximálne množstvo peľu, prachových čiastočiek aj baktérií -Predfiltrom sa vzduch vyčistí od hrubých nečistôt -Maximálna hlučnosť 49 dB(A) a minimálna hlučnosť 19 dB(A) -Výkon čistenia 190 m3/h -Rozmery tohto čističa vzduchu Philips sú 250 × 367 × 250 mm Parametre filtrov FY0293/30 NanoProtect a Philips FY0194/30 NanoProtect: ------------------------------------------------------------------------ -Uhlíkový HEPA H13 filter do čističky vzduchu Philips -Určený pre čističky vzduchu Philips – Philips Series 800 -Pohlcuje mikroskopické častice prachu a alergény -Spoľahlivosť filtrácie až 99,9 % -Filter je možné jednoducho vymeniť -V balení sa nachádza jeden filter
Mixér Tefal Ultrablend Cook BL962B38
Stolný mixér Tefal Ultrabled Cook - profesionálny mixér. Okrem mixovania ponúka tento mixér funkciu zohrievania, varenia a drvenia (ľadu, orechov a pod..) Príkon 1300 W, maximálne otáčky 45000 ot./min, počet rýchlostí 10, objem nádoby 2 l, materiál nádoby sklo, ohrev vyhrievacou doskou, pulzná funkcia a prednastavené programy, vhodné na drvenie suchých plodov, polievky, smoothie, zeleninové pyré a drvenie ľadu... Mixér bol kupovaný v alze. Použitý bol asi 5 krát, odvtedy stál doma na linke. Kompletné info tu:
Predám nový mixér Silvercrest
Predam upne novy, nikdy nevytiahnuty z krabice SILVERCREST Ručný mixér SHMS 300 C2. S podstavcom a funkcií tyčového mixéra Automaticky poháňaná otočná a odnímateľná misa Veko proti striekanie s uzatvárateľným otvorom na doplňovanie surovín 5 rýchlostných stupňov a tlačidlo Turbo Ručný mixér je použiteľný aj bez podstavca Funkcie ako tyčový mixér s nárazovým stupňom Turbo Objem misy na miešanie cca 2,5 l Dĺžka sieťového kábla: 1,3 Príkon: 300 W Obsah balenia tvoria 2 × metla na miešanie z nerezovej ocele, 2 × hnetacie hák z nerezovej ocele, 1 × pasírovací nadstavec s nožom z nerezovej ocele a 1 × stierka na cesto z umelej hmoty.
Predam kozmetický naparovac na komedony (chrbát a tvár)
Predam plne funkčný kozmetický naparovac na komedony (chrbát a tvár), používaný len na doma nie masívne. Nové stoja 100Eur. Aj na dobierku. Volajte lepšie ako písať.
Evapor kozmetický naparovač
Ponúkam kozmetický naparovač Plne funkčný 3x použitý na kolieskach Bez poškodení Dvovod predaja rušenie prevádzky
Naparovač Odevov Tefal.
Ponúkam na predaj úplne nový Tefal naparovač Odevov. Bez nutnosti použitia zehliacej dosky.