inzercia, predaj, predám, bazár

Philips beauty

Kategória: Fény, Kulmy

Predám takmer novú sadu na úpravu vlasov.Skladä sa z viacerých častí.Pri záujme ma kontaktujte formou SMS a k sade dostanete aj darček.Odber je moźný len osobne v BA.
Philips beauty
Podobné inzeráty
Profesionalna zehlicka na vlasy T3 LUCEA 25mm
Predam zehlicku na vlasy znacky T3 LUCEA, kupovanu vo februari 2022. Zehlicka je profesionalna a kvalitna, len ma uzsiu zehliacu plochu a trva mi dlhsie kym s nou vyzehlim dlhe huste vlasy. Zehlicka bola objednavana zo stranky Niche beauty zo zahranicia. Povodna hodnota je 180 eur. Kedze nebola velmi pouzivana nova cena je 120 eur. V pripade zaujmu poslem viac fotiek - pripajam aj link zo stranky Niche beauty.
Parwin Pro Beauty kulma otočná/Nano titánová kulma
Parwin Pro Beauty kulma otočná o 360 ° 25 mm Nano titánová kulma na vlasy s LCD displejom 120-210 ° C Rotačná kulma: s inovatívnou technológiou rotácie je možné kulmu otáčať v oboch smeroch stlačením tlačidla. Nechajte vlasy automaticky ovinúť okolo kulmy. Bez zložitej obsluhy si s touto rotačnou kulmou ľahko vytvoria svoje ideálne lokne a vlny každý. Digitálna regulácia teploty: rotačná kulma s 10 nastaviteľnými úrovňami teploty od 120 °C do 210 °C, pre všetky typy a textúry vlasov. Digitálna technológia regulácie teploty na dosiahnutie konštantného a stabilného tepla, zabraňuje nadmernému tepelnému poškodeniu vlasov. Titánový nano povlak: kulma využíva titánový nano materiál, ktorý má dobrú tepelnú vodivosť a odolnosť proti korózii, vďaka čomu je zahrievanie efektívnejšie, rozloženie tepla je rovnomernejšie, takže kučeravé vlasy sa zahrievajú rovnomernejšie. A produkuje záporné ióny, ktoré sú prospešné pre vlasy, takže kučeravé vlasy vyzerajú lesklé a mäkké. Pokročilá funkcia: 3 ovládateľné režimy rotácie, flexibilné pre vytvorenie kučeravých vlasov. ② Rýchle zahriatie za 30 sekúnd. Konštantná a stabilná teplota. ③ Automatické vypnutie po 60 minútach zaisťuje vašu bezpečnosť. ④ Univerzálne dvojité napätie (110-240V), kulmu na vlasy možno použiť v akejkoľvek krajine. Profesionálny design: 1 s LCD displejom. Clip on design, upnite koniec vlasov, aby sa vlasy lepšie zahriali. ③ Kábel otočný o 360° pre styling bez námahy. ④Skvelý tip Vynikajúce balenie s rôznymi kaderníckymi doplnkami je ideálnym darčekom na vyjadrenie lásky k vašej milovanej osobe
Philips Moisture Protect HP8281/00/Sušič vlasov/fén
Philips Moisture Protect HP8281/00 Sušič vlasov pre dôkladnú starostlivosť o vaše vlasy. Philips Moisture Protect HP8281/00 s technológiou MoistureProtect poskytne 100% ochranu proti presušeným vlasom. Disponuje funkciou ionizácie pre lesklé vlasy bez krútenia. Pri fénovaní si môžete vybrať zo 6 rýchlostných stupňov a 6 teplôt. K dispozícii je aj tlačidlo studeného vzduchu pre záverečnú fixáciu účesu. Kľúčové vlastnosti Philips Moisture Protect HP8281/00 Infračervený snímač MoistureProtect prispôsobuje teplotu Vysoký výkon Ionizačná starostlivosť Perfektná teplota sušenia 6 rýchlostí a nastavenie teploty Tlačidlo chladného vzduchu
Philips beauty kulma na vlasy 6 v 1
plne funkcne osobny odber BA Vrakuna, inak plus posta
PHILIPS beauty
Predám set na domácu úpravu takmer nový, veľmi málo používaný. V prípade záujmu mi pošlite SMS. Ďakujm.
philips versatile styling ultimate shine
Predám Rotačnú kulmu Philips Volumebrush s 2 nástavcami. Používané párkrát. Dôvod predaja: nepoužívanie Popis: Pomocou kulmy Philips Dynamic Volumebrush vytvoríte rôzne účesy, pričom vlasy ostanú hladké a lesklé. Jej 50 mm rotujúca kefa s prírodnými vláknami zväčšuje objem a pružnosť účesu, zatiaľ čo vysúvateľná kefa vytvorí presné vlny bez zauzlení. Cena podľa dohody + poštovné.