inzercia, predaj, predám, bazár

Philodendrony

Kategória: Rastliny

Osobne Košice aj poštou

Birkin 9€
Philodendrony
Podobné inzeráty
Bytove rastliny - raritne philodendrony, pilea, fikus
Len osobny odber v Bratislave prosim. Rastlinky postou neposielam. Inzerat budem pravidelne aktualizovat = ak ho citate, je platny :) Dakujem Philodendron 69686 15eur male rastlinky pilea peperomioides (3 eura kus) ficus benjamin XL 45eur spolu s kvetinacom a kosikom
Philodendrony
Osobne Košice aj poštou Birkin 9€ Imperial Red 7€
Velky philodendron painted lady
Z priestorovych dovodov predavam velky (115 cm vysoky) philodendron painted lady na kokosovej tyci. Je to skratena materska rastlinka a uz vyhana novy list. Philodendron painted lady je zberatelsky kusok a jeden z najkrajsich philodendronov vdaka svojim velkym lesklym listom (cca velkost 30cm) s krasnou kresbou. Nove listy su zlto-oranzovo-zelene (vid posledne foto) a postupne tmavnu. Velmi nenarocny na starostlivost ako vsetky philodendrony. Osobny odber v Bratislave - stare mesto. Telefonne cislo je vymyslene, prosim napiste mi spravu. Dakujem.
Predám izbové rastliny Philodendrony, Alocasia,
Predám interierové rastliny: - Philodendron pedatum - silný koreň s novými listami zo spiaceho púčika, zvyšok rastliny je narezkovaný - Philodendron selloum Ideálne osobný odber v Trenčíne. Prípadne viem doviezť do Šamorína.