inzercia, predaj, predám, bazár

Piecky starožitné

Kategória: Kotle, Kachle, Bojlery

Predám liatinové starožitné piecky, viď. foto. 3 kusy.
Piecky starožitné
Podobné inzeráty
Nerezová dvojplášťová piecka na ohrev vody
Ponúkam nové nerezové piecky ku kúpacím kadiam, virivkám, bazénom Pece sú na drevo. K dispozícii máme okrúhle aj štvorcové piecky. Cenník: Klasická velkosť 54x39,5x62cm výkon 39kW -cena nerez 304-783e -cena nerez 316- 870e MAXi velkost 78x39,5x62cm -cena nerez 304 -1131e -cena nerez 316 -1200e Piecky sú vhodné aj na ohrev vody v kúpacej kadi, bazéne Dovoz v rámci celej SR vieme zabezpečiť. Piecky sú skladom. Viac info telefonicky kupacia kada, virivka, bazen, nerezova pec, ohrev vody
Prenosná piecka
Predám prenosne piecky na drevo. Piecky sú vhodné kamkoľvek (zahradne domčeky,terasy garaže či stany)Piecku si je možné vziať do prírody na všestranné využitie. raemwood1990@
Piecka na drevo, uhlie…
Predám nové piecky na drevo, uhlie, brikety a pod... Pec ma železnú konštrukciu, plech 2,5mm, dnu je vyplnená šamotovými tehlami. Liatinový rošt, veľký zásobník na popol. Na vrchnej platni sa da aj variť, priemer platne na varenie 20cm, priemer zadného vývodu do komína 120mm. Ohnisko pece je vyložené šamotom, ktorý akumuluje teplo vznikajúce pri spaľovaní a vracia ho späť ešte dlho po vyhasnutí pece. Šamot zároveň chráni steny pece pred priamym ohňom, čo výrazne predlžuje životnosť pece. Vhodná do garáže, dielne, na chatu, pivnice a... Výhrevnosť – od 8-12kW – (cca priestor o veľkosti 150-200m2 bez problémov vyhreje) Rozmery piecok sú na fotke V ponuke 4 typy piecok: CENA za Piecku 17 tehlovú – 340€ CENA za Piecku 13 tehlovú – 210€ CENA za Piecku 11 tehlovú – 180€ CENA za Piecku 9 tehlovú – 160€ CENA za Piecku 7 tehlovú – 145€ Všetky piecky skladom, ihneď k odberu. Po dohode možnosť dopravy na Slovensku alebo osobný odber.
Nerezovà piecka k kupacej kaďi, bazén, vírivka, jakuzzi
Predám celonerezovú piecku na tuhe palivo drevo alebo plynový horák .Pec vhodná na ohrev bazéna,vírivka alebo k kupacej kaďi,jakuzzi,bazén,vhodná aj na ústredne kúrenie,ohrev užitkovej vody, podlahové kúrenie a pod.Výška piecky 840mm,priemer pece 400mm dymovod 120mm so škrtiacou klapkou.Hrúbka plechu 3mm vonkajši plašť,ohnisko,dno vymennika a ostatné 4mm!Žiadne 1,5 a 2mm plechy!.Hrubostenné kvalitné prevedenie.Vstup/výstup 1" vonkajsí závit.Napajanie na čerpadlo alebo pieskovu filtraciu.Dym z ohniska je škrtený striedavo prepaškami v dymovode.V dvojplašti je voda vhanana škrtena do špiraly pre účinejši ohrev vody vo výmenniku.Váha piecky cca 50kg.. Cena 850€+Doprava.Pošlem aj na dobierku.
Piec, piecka na drevo, uhlie....
Predám nové piecky na drevo, uhlie, brikety a pod... Pec ma železnú konštrukciu, plech 2,5mm, dnu je vyplnená šamotovými tehlami. Liatinový rošt, veľký zásobník na popol. Na vrchnej platni sa da aj variť, priemer platne na varenie 20cm, priemer zadného vývodu do komína 120mm. Ohnisko pece je vyložené šamotom, ktorý akumuluje teplo vznikajúce pri spaľovaní a vracia ho späť ešte dlho po vyhasnutí pece. Šamot zároveň chráni steny pece pred priamym ohňom, čo výrazne predlžuje životnosť pece. Na komíne ja klapka. Vhodná do garáže, dielne, na chatu, pivnice a... Výhrevnosť – od 8-12kW – (cca priestor o veľkosti 50-100m2 bez problémov vyhreje, záleží od typu pece) Rozmery piecok sú na fotke Momentalne v ponuke nasledujúce typy piecok: CENA za Piecku 17 tehlovú (najvyššia sama na fotke) - farba čierna – 340€ CENA za Piecku 13 tehlovú - farba čierna – 230€ CENA za Piecku 7 tehlovú - farba čierna/strieborná – 150€ V ponuke aj kolena 90 stupňové – 8€/ks rúry o priemere 120mm a dĺžke 1m – 8€/ks Všetky piecky skladom, ihneď k odberu. Po dohode možnosť dopravy na Slovensku alebo osobný odber.
Piecky- Petrík
Predám piecky Petrík v dobrom , funkčnom stave 2ks =80€