inzercia, predaj, predám, bazár

Pijavice lekárske

Kategória: Ostatné

Predám pijavice lekárske z BIO farmy

Pijavica lekárska je účinná pri nasledujúcich chorobách:

* trombóza, kŕčové žily, zápal žíl (aj chronický)
* krvné podliatiny, krvné zrazeniny
* zápaly vaječníkov, pečene, žlčníka
* natrhnutie svalov, bolesti - svalov
* točenie hlavy, migréna, bolesti hlavy
* zápal mandlí, zápal nosných dutín
* herpes, zápal pŕs
* depresia, angína pectoris
* embólia, artritída
* zelený zákal
* problémy s kÍbmi, kostrčou
* problémy so štítnou žľazou
* cirhóza pečene, slinivka brušná
* mozgová príhoda, infarkt
* hemeroidy
* rakovina
* reuma, artróza
* zápal stredného ucha


Bolesti kĺbov sa v starom Egypte riešili za pomoci pijavíc – hirudoterapiou. To isté sa robí aj v súčasnosti. Pijavice upravujú prúdenie krvi, odstraňujú bolesť kĺbov, kŕče v nohách, používajú sa pri bolestiach v oblasti chrbtice, pri osteochondróze atď. Hirudín je látka obsiahnutá v slinách pijavíc a okrem iného pôsobí aj proti bolesti. Pijavice sa nemôžu dávať na poškodenú kožu, pretože pijavica sa na poškodenú kožu neprisaje. Na kĺby sa priamo pijavica nesmie dávať, prikladá sa šachovnicovo v okolí kĺbu.



Pijavica lekárska sa nesmie používať v týchto prípadoch:

* pokiaľ trpíte poruchou zrážanlivosti krvi
* cukrovka
* alergia na hirudonín
* poruchy imunitného systému

Poprosím písať SMS alebo volať po 17:00
Pijavice lekárske
Podobné inzeráty
Základy lékařské němčiny
kontakt len mailom: sipos.vladimir@ Predám : Lydia Štědroňová : ZÁKLADY LÉKAŘSKÉ NĚMČINY“ vyd. Avicenum, zdravotnické nakladatelství, Praha 1980, viazané, str. 292. Schválené Min. školstva ako učebnica pre lekárske fakulty. Kapitoly: základné texty, konverzácia, odborná literatúra, správy z tlače, kapitoly gramatiky, nemecko-český slovník. Cena 12,0 eur.
Lékařské múzy
Lékařské múzy - Hysterie v Paříži 19. století (Asti Hustvedt), kniha je ako nová. Možnosť odoslať prostredníctvom pošty alebo packety. Kontakt prostredníctvom emailu.
2089-NA PREDAJ V CENTRE KOMÁRNA OBCHODNO-ADMINISTRATÍVNA BUD
NA PREDAJ V CENTRE KOMÁRNA OBCHODNO-ADMINISTRATÍVNA BUDOVA VÝHRADNE V PONUKE INVESTCONSULT s.r.o. Na predaj ponúkame v Komárne štvorpodlažnú budovu s výťahom v centre mesta, 100 m od pešej zóny, 30 m od Dunajského nábrežia, kde je možnosť parkovania. Budova môže slúžiť ako zdravotnícke centrum, administratívna budova ale aj na bývanie. V blízkosti budovy sa nachádzajú: Mestský úrad Komárno, Daňový úrad, obchody, reštaurácie, lekárske ambulancie, atď. Celková zastavaná plocha budovy je 645 m2 (suterén 117 m2, prízemie 176 m2, 1. poschodie 176 m2, 2. poschodie 176 m2). Miestnosti v suteréne: hobby miestnosť, kotolňa, sklady. Prízemie: lekáreň/ predajňa, kancelárie, šatne, sociálne miestnosti (viď pôdorysy medzi fotkami). Prvé poschodie: momentálne sú tu lekárske ordinácie. Tieto priestory sa dajú využiť aj na administratívnu činnosť. Druhé poschodie: na pôdoryse je vidieť všetky miestnosti. Momentálne sú všetky voľné, dajú sa využiť na rôzne podnikateľské účely, ale aj na bývanie. Dispozícia tohto podlažia sa dá ľahko zmeniť podľa požiadavky nového majiteľa, nakoľko priečky sú vyhotovené zo sadrokartónovej konštrukcie. Výmera pozemku je 190 m2. Svetlá výška priestorov je na prízemí 3,0 m, na prvom poschodí 2,9 m, na druhom poschodí 2,8 m. Vykurovanie zabezpečí plynový kotol na každom podlaží, teplú vodu elektrický ohrievač v každej kúpeľni. Na prvom a na druhom poschodí sú klimatizačné jednotky. Kapacita výťahu je 8 osôb, nosnosť 630 kg. V celej budove je poplašný systém. Okná sú plastové. Objekt je vedený na liste vlastníctva ako rodinný dom, takže pri kúpe je možné financovať časť kúpnej ceny z hypotekárneho úveru. Predajná cena je 430.000,- Eur plus DPH. Lokalita: centrum mesta Cena: 430.000,- Eur + DPH Bližšie informácie Vám poskytne a zabezpečí obhliadku: Ing. Zsolt Szabó, tel: (0), Office: 3 e-mail: reality@ PREDAJNÁ CENA JE UVEDENÁ VRÁTANE PROVÍZIE A ZAHŔŇA VYPRACOVANIE KÚPNEJ ZMLUVY NAŠOU RENOMOVANOU ADVOKÁTKOU NA ZÁKLADE DOHODNUTÝCH PODMIENOK MEDZI PREDÁVAJÚCIM A KUPUJÚCIM, OVERENIE PODPISOV NA KÚPNYCH ZMLUVÁCH, PODANIE NÁVRHU NA VKLAD DO KATASTRA S KOLKOM V HODNOTE 66,- EUR. V PRÍPADE POTREBY VÁM RADI POMÔŽEME VYBAVIŤ HYPOTEKÁRNY ÚVER NA KÚPU.
Lekárske lôžko polohovatelne
Predám nové, nepoužívané elektrické lekárske lôžko Oscar polohovatelne.
Zarabaj od 1100€v čistom s úbytovanim ZADARMO
Zarabaj od 1100€v čistom s úbytovanim ZADARMO! Práca sa nachádza v Sládkovičove. Robia sa TESTY NA LOGICKÉ MYSLENIE!!!! Sme personálna agentúra ktorá sprostredkováva pracú v strojárskej firme ktorá sa zaoberá výrobou drôtu a kordu do pneumatík. Máme pre vás pripravene super ubytovanie v penzióne priamo v centre mesta voľna jedna izba (jednolôžková) Pre ostatných mame pripravene čisté a pekne ubytovne v rodinných domoch v 2 lôžkovej izbe. Práca sa nachádza v Sládkovičove. Poskytujeme: -firemne oblečenie bez poplatku (trička, topánky, nohavice,rukavice) - chutne obedove menu len za 0.81€ a k tomu olovrant vo forme napr.: Bagety za 0,43€ kto nevyužijete tak dostanete 4,5€ stravný lístok. -Bezplatné lekárske prehliadky. -Firemný lekár k dispozícii. MZDA: -4,80 Bruto(počas školenia 4 až 8 týždňov) -5,16 Bruto po úspešnom ukončení školenia -0,667€/H -Bruto - Príplatok za prostredie (hluk, prach) -15% Variabilna zložka mzdy -80€ - Dochádzkovy bonus -15€ príplatok na cestovné -Príplatky za nadčas, sobotu, nedeľu a nočné zmeny su samozrejmosť. -13 plat! Najnižši plat v čistom počas školenia je 5,35€/hodinu. Najnižši plat po ukončení školenia je od 5,70€/hodinu v čistom! V prípade 2-3nadcasov je to cez 1100€ - 1300€ v čistom!!! Požiadavky uchádzača o zamestnanie: Vhodné aj pre absolventov stredných škôl zo zameraním: elektrotechnik,strojárstvo a pod. -ukončene stredoškolské vzdelanie -dobrý zdravotný stav -skúsenosti v strojárstve zvárač,armovac -skúsenosti v strojárskom priemysle výhodou -schopnosť učiť sa nové veci -logické myslenie Doplňujuce informácie: V hale je hluk a prach. Pracuje sa na 12 hodinove zmeny. Ranna, nočná a potom 2 dni voľno. Práca je vhodná pre mužov. Možnosť záloh. Možný pracovný a kariérny rast. Môžete má kontaktovať : , ak nedvíham,pošlite mi správu a ja vám zavolám.
Infiniti ozil
Predám lekarske vybavenie Infiniti ozil Cenu ponuknite ... 3 KS plne funkčne ostatne na sičiastky