inzercia, predaj, predám, bazár

Pioneer Dj XDJ-RX2

Kategória: Ostatné nástroje

Predám Pioneer Dj XDJ-RX2. Používaný len na domáce tréningy. DJ pult bol zakupený koncom roka 2019 v . Ako som spomínal pult bol použivaný len doma , takže je v 100% stave. Dôvod predaja - Momentálne pracujem v zahracniči , takže uz niekolko mesiacov mi len tak oddychuje doma. Plus momentalne sa viac venujem produkcii ako Djingu. Budem rád ak sa mi ozvú , len vážný záujemcovia. 28.11 odchádzam opät do zahraničia. Bolo by fajn skompletizovat predaj do tohoto dňa. Po tomto dátume by bola prípadna dohoda na sume tažšia , kedže by sme to riešili cez telefon a predaj by riešil za mna brat.

Poprosím len važnych zaujemcov.

Pioneer Dj XDJ-RX2
Podobné inzeráty
Pioneer DJ DDJ RB s ochranným puzdrom Pioneer
Predám hudobnú konzolu, kontroler Pioneer DDJ RB aj s originálnym puzdrom Pioneer. Konzola je v dokonalom stave, málo používaná a plne funkčná aj s licenciou na softvér Rekordbox. Predávam ju lebo na to nemám čas. Konzola sa dá prebrať osobne v Bratislave alebo Poprade. Alebo viem zaslať na adresu alebo zasielkovňu.
Predám DJ konzolu Pioneer DDJ-400
Predám DJ konzolu Pioneer DDJ-400. Ani raz nepoužívaná. Z balenia rozbalená len raz na skontrolovanie stavu. Kupovaná v júni 2022. V prípade záujmu poprosím kontaktovať cez SMS alebo e-mail.
Predám DJ konzolu Pioneer DDJ-400
Predám DJ konzolu Pioneer DDJ-400. Ani raz nepoužívaná. Z balenia rozbalená len raz na skontrolovanie stavu. Rekordbox licencia v balení. Kupovaná v júni 2022. V prípade záujmu poprosím kontaktovať cez SMS alebo e-mail.
Pioneer PLX 500
Stav ako novy, pohon direct drive, hmotnost 10.7kg, otacky 33,45 a 78 rpm, pitch +-8%, pritlak ihly 0-4g, vystupy 1 phono/line rca, usb b port
Gemini mdj900 (2x) + Behringer DDM 4000 DJ
Predám túto novú DJ zostavu (kupovanú 10/2022 dokopy za 1200€) teraz za cenu 890€. (K zostave nie je potrebné zapojiť počítač) Na playere aj predĺžená záruka. Nové/nepoužívané (čo je dôvod predaja, nevyužívam ju), ešte aj s fóliou na displeji / so zárukou, s krabicami a papiermi. + Dám navyše celú kabeláž. Bola pár-x využitá na domáce hranie (ani raz mimo domu). Konzola podobná ako Pioneer DJ CDJ-2000-NXS2 akurát za zlomok ceny. Cena 890€ dohoda istá.