inzercia, predaj, predám, bazár

Písací stôl

Kategória: Ostatný nábytok

Vyrábaný na mieru u stolára!!

Predám kvalitný, namieru vyrábaný písací stôl.
Stôl je veľmi pevný a je väčších rozmerov 170x65x85cm.
Stôl obsahuje kontajner so štyrmi šuplíkmi. Rozmer šuplíka je 42x48x20cm.
Momentálne je stôl v garáži, nepoužívaný.
TOP stav!!
Cena je 190€.

Písací stôl
Podobné inzeráty
Konferenčný stôl so stoličkami, písací stôl a stôl s pultom
Predám párkrát použitý konferenčný stôl so stoličkami a tiež písací stôl a stôl s pultom. Stoličky 18ks (ako nové). Možnosť kúpiť aj osobitne jednotlivé stoly alebo 18ks stoličiek. Rozmery na foto… Cena dohodou
Cilek sada BiTurbo písací prac. stôl+komoda v tvare benzínky
top stav, bez poškodení...Najlepsie osobný odber v Ba - prip. viem aj priviezt.... Perfektny stylovy pisaci stol pre moto fanusika + nemali sme namotovane to zadne plexisklo, ale je samozrejme sucastou. Z rovnakej sady nábytku aj komoda v tvare benzinovej spolu za zvyhodnenu cenu dohodou... Stôl: Šírka: 71cm Výška: 143 cm Hĺbka: 41,5 cm Materiál: MDF, tvarované části: termoplast (PS) Detská komoda v tvare benzínové pumpy je súčasťou nádherného konceptu detskej izby Champion Racer. Táto rada detského nábytku je navrhnutá v štýle závodných áut. Obsahuje detské postele v tvare áut v rôznych dizajnoch a farebnom prevedení, detské skrine evokujúca vjazd do garáže, detský písací stôl s prvkami kokpitu pretekárskeho auta a výhľadom na závodnú dráhu a celý rad ďalších prvkov do detskej izby. Kombinácia červenej farby a odtieňa antracit zdôrazní pretekársky vzhľad detskej izby. Benzinka: Komoda do detskej izby pre chlapcov so štyrmi vnútri rozdelenými zásuvkami, vrchným úložným priestorom s dvierkami a otvorenými policami v strednej časti poskytne dostatok priestoru na uloženie drobného ošatenie, kníh, školských pomôcok i hračiek. Zásuvky sú opatrené tichými dojazdy. Detská komoda zo série Champion Racer sa tak stane nielen veľmi funkčným prvkom v detskej izbe, ale poskytne zároveň priestor pre hry Vašich malých pretekárov. Komoda pre chlapca je vyrobená v súlade s najprísnejšími kritériami pre bezpečnosť a kvalitu. Dôkazom je certifikát GS.
Art deco prvorepublikový písací stôl rarita
Luxusný art deco písací stôl. Nádherná farebnosť a úžasná dyha.  Tento prvorepublikový stôl sa absolútne hodí k štýlu, ktorý neskôr preslávil známy návrhár J. Halabala. Tento stôl je však o niečo starší. Vyrobený bol v Československu. Konštrukčný stav je výborný. Samozrejme pri takmer 100-ročnom krásavcovi sa nájdu nejaké tie chybičky krásy. Najmä spodok stola sa umývaním miestami jemne znehodnotil. Viď foto. Okrem tohto je stav, naozaj výborný. Hodnotná a praktická súčasť domácnosti alebo kancelárie. V priestore pôsobí luxusne, majestátne a vzbudzuje rešpekt. Pravé, ľavé krídlo a šuflík v strede sa dajú zamknúť.  Stôl je z kvalitného masivu a teda je pomerne ťažký. Nedá sa poslať ani poštou ani kuriérom. Doprava je na dohode.  Rozmery: v - 80 cm; d - 130 cm; š - 69 cm.
kancelársky nábytok
Predám zachovalý policový kancelársky nábytok. Policová skrinka 1ks 80x85cmx36cm hľbka Policová skrinka 1ks 80x160 cmx36cm hlbka Polica 1ks 50x160cmx36 cm Skrinka s dvierkami s policou 1ks 50x85cmx36cm Skrinka dvojdverova s policou 1ks 80x85cmx36cm Nástenna policová skrinka 1ks 80x42x26cm Policová skrinka 1ks 80x85 cm Písací stôl 1ks 120x75v x72 cm šírka dalsí Písací stôl 1ks 160x75vx72 cm Stolík pod tlačiaren 50x65výškax50cm Šuflíková skrinka pod písací stôl 2ks 37x58x40cm Kancelárske stoličky 2ks nerrzové s modrým sedákom Nástenné police 3 ks 80x25 cm
Písací stôl
Moderný písací stôl PACO disponuje nevšedným dizajnom. Vďaka originálnej konštrukcii a praktickému členeniu ponúka dostatok úložného miesta. Oceníte predovšetkým 4 otvorené police, na ktoré je možné umiestniť knihy, dekorácie či iné maličkosti. Tento písací stôl sa stane stredobodom vašej pracovne, hodí sa však aj do detských a študentských izieb. Farba: Prírodná , Sivá Farba/dekor variantu: Dub/Sivá Dekor: Dub Štýl: Minimalistický , Moderný Typ stolov: Pracovné stoly Materiál a povrch Materiál: Laminovaný drevený materiál Vybavenie a funkcie Úložný priestor: S regálom Počet zásuviek: 1 Nábytok s rúčkami: Nie Tvar stola: Obdĺžnikový Výškovo nastaviteľný: Nie Je ako nový nemá žiadne známky poškodenia.
Detská izba + písací stol
Predam set detskej izby (skrine)- písací stôl + biely písací stôl , vid foto , vo veľmi dobrom stave