inzercia, predaj, predám, bazár

Písací stôl IKEA MICKE 105x50 a stolička ÖRFJÄLL

Kategória: Nábytok pre deti

Predáme detský nábytok - písací stôl a otočnú stoličku v stave nových (na foto je stôl zaprášený), dávali sme do izby nábytok na mieru. Pôvodná cena stôl 90€, stolička 60€, cenu ponúknite - nie, za 20€ to celé nepredám. Na SMS nereagujem. Osobný odber, po dohode viem doviezť v okolí Hlohovca (PN, TT...), prípadne na ceste do BA.

Písací stôl IKEA MICKE 105x50 a stolička ÖRFJÄLL
Podobné inzeráty
Pisaci stol + stolicka
Pisaci stol detsky Micke Ikea 105x50 plus stolicka Orfjall zelene. Pouzivane bez poskodeni, top stav. Osobny odber BA1
Stôl so stoličkou - IKEA
IKEA MICKE stôl, farba biela, 73x50 cm Jednoduchý vzhľad, ktorý sa hodí kdekoľvek. Môžete kombinovať s inými stolmi alebo zásuvkovými jednotkami MICKE a rozšíriť si tak pracovný priestor. Praktický dizajn ukryje všetky káble. Zarážka na zásuvke zabraňuje jej vypadnutiu. Vďaka zadnej časti s povrchovou úpravou možno tento výrobok umiestniť aj do stredu miestnosti. Stôl ako nový, len malé odlupnutie na povrchu, viď foto. YULES detská stolička - modrá - výška sedadla je nastaviteľná pre maximálne pohodlie Stolička má známky používania len na okraji operadla, viď foto.
Ružový stol PAHL a otočná detská stolicka ORFJALL
Predame používaný stol ikea PAHL, ružový: 96x58cm. Stolova doska je poškriabaná, vid foto, inak všetko bez skrabancov. K tomu detskú otočnú stoličku ORFJALL, ružová s handmade úpravou - doplnila som poťah s motívom Bratislava. Je z nepremokavej látky, bude sa dobre udržiavať. Všetko používané 2,5 roka. Osobný odber.
Rastúci písací stôl so stoličkou Comfort - ružový
Predám po dcérke (vyrástla nám) vynikajúci moderný písací stôl so stoličkou, ktorý rastie spolu s dieťaťom. Je možnosť nastaviť výšku stola aj stoličky a využitie je cca od 3 - 9 rokov (podľa vzrastu dieťaťa). Písací stôl je možné nastaviť od 54 - 76cm. K stolu je aj dotykom ovládateľná a nastaviteľná LED lampa z odstupňovaným osvetlením. Pracovná doska vodorovne, alebo s uhlom 40 stupňov. Stôl so stoličkou sú v dobrom vizuálnom aj technickom stave - 10/10. Pôvodná cena 360 eur, teraz za 200 eur. Pri prevzatí osobne dohoda možná. Pri vážnom záujme po dohode doveziem na niektorých trasách po SVK. Detský písací stôl Dievčenský písací stôl Písací stôl so stoličkou
Rastúci písací stôl so stoličkou Comfort - ružový
Predám po dcérke (vyrástla nám) vynikajúci moderný písací stôl so stoličkou, ktorý rastie spolu s dieťaťom. Je možnosť nastaviť výšku stola aj stoličky a využitie je cca od 3 - 9 rokov (podľa vzrastu dieťaťa). Písací stôl je možné nastaviť od 54 - 76cm. K stolu je aj dotykom ovládateľná a nastaviteľná LED lampa z odstupňovaným osvetlením. Pracovná doska vodorovne, alebo s uhlom 40 stupňov. Stôl so stoličkou sú v dobrom vizuálnom aj technickom stave - 10/10. Pôvodná cena bola 360 eur, ponúkam za 160 eur. Pri osobnom prevzatí v KE sa serióznej dohode nebránim. Pri vážnom záujme po dohode doveziem na niektorých trasách po SVK. Detský písací stôl Dievčenský písací stôl Písací stôl so stoličkou
Detská jedálenská stolička FLOVI / stolička na kŕmenie
Stoličky sú nové nepoužívané a zabalené v krabici . Po dohode možný aj osobný odber. FLOVI je multifunkčná stolička, ktorá vám poslúži od batoľaťa, až po predškolský vek. FLOVi je detská vysoká stolička s tromi funkciami: Vysoká stolička na kŕmenie Vysoká stolička, ktorá sa dá pridať k stolu Nízka stolička FLOVI má: Ľahko čistiteľné čalúnenie z ekokože Opierka na nohy Dvojitý, nastaviteľný podnos s miestom na šálku Horný tanier vhodný do umývačky riadu Doplnková hračka s prísavkou Vysoká stolička do 15 kg Nízka stolička do 20 kg Vysoká stolička na kŕmenie je určená pre deti od 6 mesiacov do 36 mesiacov s hmotnosťou do 15 kg, ktoré môžu sedieť samostatne. Nízka detská stolička je určená pre deti vo veku 24 až 6O mesiacov s hmotnosťou do 2O kg, ktoré sú schopné sadnúť si bez pomoci.