inzercia, predaj, predám, bazár

Písanie seminárnych prác

Kategória: Ostatné

Písanie seminárnych prác
Ahoj, ponúkam písanie kvalitných seminárnych/ semestrálnych prác. Vyznám sa hlavne v oblasti pedagogických vied, no neváhaj mi napísať v prípade, že máš tému mimo tohto odboru :) Mám 5 ročnú skúsenosť s písaním prác. Zaručujem Vám absolútnu DISKRÉTNOSŤ, PRESNOSŤ a ZODPOVEDNOSŤ z mojej strany
V prípade záujmu ma neváhaj kontaktovať mailom.

Spokojní zákazníci vo fotkách.

Cena za 1 stranu seminárnej/semestrálnej práce je 6€.

Platba
Rozumiem obavám z platby preto sa vieme dohodnúť aj na platbe po častiach.
Písanie seminárnych prác
Podobné inzeráty
Písanie seminárnych a záverečných prác
Dobrý deň, ponúkam písanie seminárnych a záverečných prác z akéhokoľvek odboru. Napíšete mi len názov vašej témy a ja sa o všetko postarám. Garantujem nízke zhody pri výsledku originality (mám za sebou mnoho prác a zatiaľ boli všetky na A a najvyššia zhoda bola u mňa 9,58 %). Práce sú napísané za veľmi krátky čas (viď moje referencie/recenzie vedľa inzerátu). Pre viac info, ma prosím kontaktuje mailom.
Písanie záverečných prác
Využite moje služby na vypracovanie vašich záverečných prác a prípadov z praxe. Som kvalifikovaná autorka so skúsenosťami v oblastiach práva, medzinárodných vzťahov, manažmentu a ekonómie. Ponúkam vám spoľahlivú a kvalitnú službu za rozumné ceny. Cenu určujem na základe zložitosti a rozsahu práce, ako aj termínu odovzdania. Overenie zhody je vždy v cene práce. V rámci svojich služieb ponúkam: Vypracovanie seminárnych prác Vypracovanie bakalárskych prác Vypracovanie magisterských (diplomových záverečných) prác Vypracovanie LL.M. a MBA prác Ak máte naliehavú požiadavku, môžem vypracovať vašu prácu aj do 24-48 hodín. Kontaktujte ma a dohodneme sa na spôsobe spolupráce.
Písanie seminárnych prác
Dobrý deň, ponúkam Vám vypracovanie alebo úpravu profesionálne kvalitných seminárnych a záverečných prác alebo MBA prác. Cena po vzájomnej dohode, závisí najmä od počtu strán, náročnosti a požadovaného termínu spracovania. Zaručujem originálny a ku každej práci individuálny prístup. Systém kontroly originality je neodmysliteľnou súčasťou písania každej práce. V prípade Vášho záujmu ma, prosím, kontaktujte prostredníctvom mailu: noemi.toprace@ alebo prostredníctvom tu uvedeného formulára.
Písanie seminárnych prác v NJ a pedagogika a výchova
Ahojte ????, ponúkam moje služby v oblasti písania kvalitných seminárnych prác v nemeckom jazyku alebo v oblasti pedagogika a výchova. Mám vyštudovaný obor: Nemecký jazyk v odbornej komunikácii a pedagogické minimum (Mgr.). Keďže viem...a žiaľ mám aj osobnú skúsenosť s podvodníkmi na tejto stránke, akonáhle ma kontaktujete, pošlem Vám moje tel. číslo a FB. kontakt ????
Písanie prác
Ponúkam písanie seminárnych prac a referatov. Teoretickej casti bc. Prác. Odbor zdravotnictvo, psychologia, socialna práca. Pripadne ine podla dohody.
Písanie slohových a iných školských práci
Hľadáte profesionálnu a spoľahlivú službu na písanie referátov, seminárnych a slohových prác alebo iných akademických textov? Rád pomôžem s referátom, esejou, úvahou, príhovorom alebo inou školskou prácou. Ponúkam Vám kvalitné a rýchle písanie s dôrazom na kreativitu, gramatiku a obsah. Môj prístup je individuálny a každý text píšem presne podľa potrieb a požiadaviek zákazníka. Svoju prácu zabezpečujem rôznymi spôsobmi, aby som zaručil, že text bude originálny a výsledná práca bude splňovať všetky vaše požiadavky. V prípade záujmu ma môžete kontaktovať na email a ja Vám čo najskôr odpoviem so všetkými potrebnými informáciami. Ďakujem za Váš záujem o moju službu a teším sa na spoluprácu s Vami.