inzercia, predaj, predám, bazár

Písanie textov

Kategória: Brigády

Zdravím, hľadám niekoho na písanie článkov. Hodila by sa tiež základná znalosť angličtiny. Ponuka asi skôr ideálna pre študenta respektíve niekoho komu ide písanie textov od ruky. V prípade záujmu mi pošlite email.
Písanie textov
Podobné inzeráty
Práca z domu pre mamičku na materskej dovolenke
Dobrý deň, som mamička na materskej dovolenke a hľadám si prácu na 2-3h/ denne z domu, prípadne v okolí Sídliska 3 v Prešove. Mám záujem o copywriterské služby, administratívu, viem byť online asistentka, volať, ale najradšej by som sa zamerala na písanie textov, spravovanie sociálnych sietí a podobne. Mám VŠ psychologické vzdelanie, 5+ rokov praxe v personalistike a mám chuť sa aj popri materskej angažovať. Plat po vzájomnej dohode v závislosti od ponúkanej práce. Teším sa na všetky ponuky.
Hladam pracu
Hladam pracu brigadne popri svojej praci. Administrativne cinnosti, Prepisy textov - oprava, upratovanie, postrazenie deti, doucovanie SJL, nakup dochodcom. Ponuky poprosim do mailu.
Hľadám prácu z domu
Dobrý deň, hľadám si brigádu, ktorú by som mohol vykonávať z domu. S čím vám dokážem pomôcť ? - HTML, CSS, JS, PHP, Wordpress - prepisovanie dát z pdf do ľubovoľného formátu - pridávanie produktov na eshop - vytváranie grafiky v canve - preinštalácia alebo oprava PC - editácia textov - zbieranie a hľadanie dát s následným výstupom - + ďalšie práce, ktoré by som mohol vykonávať na počítači. Ak by ste ponúkali brigádu, ktorú by som mohol vykonávať home office, prosím ozvite sa mailom, odpoviem Vám čo najskôr. Ďakujem za Váš čas
Terénna opatrovateľská služba  pre deti,  seniorov
Ponúkam vám starostlivosť/opatrovanie seniorov a deti v okolí Čadce. S touto prácou mám skúsenosti, nakoľko som opatrovala staršiu pani (spoločnosť, sprievod k lekárovi, nákupy, upratovanie, varenie, pranie) S opatrovaním / starostlivosťou o deti mám tak isto skúsenosti, nakoľko sama mám dve deti , takže v súvislosť s potrebami a povinnosťami dieťaťa viem zabezpečiť (písanie dom. úloh, návšteva lekára...) Mám vodičský preukaz, tak isto auto. (5€ na hod.)
Opatrovanie seniorov a deti
Ponúkam opatrovanie seniorov a deti v okolí Čadce táto práca ma baví mám s ňou aj skúsenosť opatrovanie 94 ročná babička ležiak 95 ročný dedko šedý zákal deti 4 a 5 ročné deti 4 a 7 ročne sprievod k lekárovi písanie úloh není problém mám vlastné auto Cadca a okolie 5€ na hod.
Práca z domu
Ponúkame prácu na doma. - prezentácia služieb - práca s databázou - písanie emailov - reportong Požiadavky: - nemecky jazyk na základnej úrovni - komunikatívnosť - zodpovednosť - notebook, internet Ponúkame: - 5 EUR/Hodina - flexibilný prácovný čas - práca z domu V prípade záujmu nás kontaktujte prostredníctvom emailu: alebo na Tel:.