inzercia, predaj, predám, bazár

Pitaka magnetický držiak s bezdrátovou nabíjačkou Qi

Kategória: Nabíjačky

Predám magnetický držiak do auta Pitaka. Držiak môžete upevniť do vetracej mriežky alebo na palubnú dosku pripadne na čelne sklo. Výkon bezdrôtovéj nabíjačky je 10 w. Plus kryt Pitaka na Samsung galaxy note 10 plus. Držiak môžete použiť aj na iné telefóny ktoré to podporujú nie len samsung ala aj apple.Ak to raz vyskúšate už nikdy nebudete chcieť iný držiak.Dohoda o cene možná.
Pitaka magnetický držiak s bezdrátovou nabíjačkou Qi
Podobné inzeráty
Pitaka magnetický držiak s bezdrátovou nabíjačkou Qi
Predám magnetický držiak do auta Pitaka. Držiak môžete upevniť do vetracej mriežky alebo na palubnú dosku pripadne na čelne sklo. Výkon bezdrôtovéj nabíjačky je 10 w. Plus kryt Pitaka na Samsung galaxy note 10 plus. Držiak môžete použiť aj na iné telefóny ktoré to podporujú nie len samsung ala aj apple.Ak to raz vyskúšate už nikdy nebudete chcieť iný držiak.Dohoda o cene možná.
Nabíjačka s držiakom Hoco CA90 do auta pre Apple iPhone
Predám vyššie uvedený magnetický držiak do auta s funkciou bezdrôtovej rýchlonabíjačky do auta Hoco CA90. Super cena, kontaktujte ma prosím cez formulár nižšie e-mailom. Produkt mám dostupný a viem ho poslať okamžite aj na dobierku. Vhodné aj ako darček! 2v1 praktický doplnok do auta - magnetický držiak na smartfón a bezdrôtová rýchlonabíjačka, ktorý sa upevňuje do mriežky ventilácie. Vhodný pre modely zo série Apple iPhone 12 a iPhone 13. Po zapojení bezdrôtovej nabíjačky k zdroju energie v aute, stačí telefón priložiť k držiaku, s ktorým sa jednoducho spoja pomocou magnetu, nabíjanie začne automaticky Fotky reálneho produktu, aktuálny stav. Inzerát platí do zmazania. Kliknite na meno a pozrite si, prosím, aj ďalšie moje inzeráty. PRI KONTAKTOVANÍ PROSÍM UVÁDZAJTE AJ SVOJE TEL. ČÍSLO, URÝCHLITE TÝM NAŠU KOMUNIKÁCIU. ĎAKUJEM. Preferujem osobný odber. V cene nie je zahrnuté poštovné, pripočítam ho podľa cenníka prepravcu (Zásielkovňa, Slovenská pošta). Kontaktujte ma prosím cez formulár * Zobrazené tel. číslo nepoužívajte, funkčné zašlem na vyžiadanie emailom. * Rokmi overený predajca, dlhodobá spokojnosť kupujúcich. * Férový osobný a priateľský prístup, súkromný inzerát * Ak neodpoviem do 1 dňa píšte ešte raz, možno mi Váš email skončil v SPAMe a nezbadal som to.
Bezdrôtová nabíjačka do auta - nová - modrá, červená
Dobrý den, prodám novou bezdrátovou nabíječku do auta. Model: V11 Kompatibilita s modely telefonů viz foto manuálu. Možnost modré nebo červeného provedení. K dispozici více kusů - nové, nerozbalené. Osobní předání v Bardějově nebo zaslání přes Zásilkovnu při platbě předem.
Bezdrátová nabíjačka Samsung
Prodám bezdrátovou nabíjačku Samsung EP-PG920I. Nabíjačka je 100% funkčná, důvod prodeje je že sa nevyužíva. Cena 10€ Najlepšie osobný odber Pezinok/Senec.
Bezdrôtová nabíjačka 3v1
Nabízím úplně novou a nikdy nepoužitou bezdrátovou nabíječku 3v1 pro bezdrátové rychlonabíjení mobilů (jak můžete vidět na jedné z fotek, lze na tomto zařízení nabíjet bezdrátově jak mobilní zařízení od společnosti Apple, tak i od společnosti Samsung), Apple Watch a AirPods (v pouzdře). Bohužel k tomuto produktu nemám žádný doklad, takže nabíječka je bez záruky, nicméně proto je stanovena relativně nízká cena. Vše, co vidíte na fotkách, je samozřejmě součástí prodeje (tudíž bezdrátová nabíječka je dodávána včetně kompletního balení). Jelikož bydlím v Praze v České republice, tak v případě zájmu zašlu nabíječku prostřednictvím České pošty. Česká pošta si účtuje za celé poštovné 8 EUR a doba dodání trvá přibližně 4 dny.
Multifunkčný sterilizačný UVC box s bezdrôtovou nabíjačkou
Multifunkčný sterilizačný UVC box s bezdrôtovou nabíjačkou Sterilizačný box sa hodí na rýchle vyčistenie všetkých menších predmetov dennej potreby, ako je telefón, slúchadlá, peňaženka, alebo aj rúška. Box je vybavený bezdrôtovou nabíjačkou a na vašom pracovnom stole tak bude multifunkčným a praktickým pomocníkom. Vysoká efektivita na každodenné použitie UV-C svetlo vo vnútri boxu sterilizuje a čistí menšie predmety dennej potreby, ktoré obvykle nie sme zvyknutí dezinfikovať a môžu sa opakovaným mechanickým čistením poškodiť. Použitie je jednoduché, stačí vložiť napr. váš telefón, šperky, kľúče alebo rúšku, box zavrieť a zapnúť dezinfekciu. Pri otvorení boxu sa svetlo vypne a nedôjde tak ku kontaktu vašich očí so silným UV-C svetlom. UV-C žiarenie ako účinná dezinfekcia Ultrafialové žiarenie pôsobí na DNA mikróbov, poškodzuje ju a bráni ich reprodukcii, silné svetlo vo vnútri boxu zabíja všetky známe typy vírusov a baktérií, pôsobí na infikované povrchy objektov, bez rizika ich poškodenia. Ultrafialové žiarenie patrí k najúčinnejším spôsobom dezinfekcie. Multifunkčné použitie Sterilizačný box vie nielen vyčistiť váš telefón od škodlivých patogénov, spolu s integrovanou bezdrôtovou rýchlonabíjačkou ho aj pohodlne nabije. Telefón po sterilizácii stačí položiť na veko prístroja a 10W rýchlonabíjačka sa postará o zvyšok. Zaujímavosťou je funkcia aromaterapie, ktorá ešte umocní váš zážitok z ľahkého a moderného spôsobu dezinfekcie. Nepridávajte viac ako 3 kvapky esenciálneho oleja. Multifunkčné použitie Sterilizačný box vie nielen vyčistiť váš telefón od škodlivých patogénov, spolu s integrovanou bezdrôtovou rýchlonabíjačkou ho aj pohodlne nabije. Telefón po sterilizácii stačí položiť na veko prístroja a 10W rýchlonabíjačka sa postará o zvyšok. Zaujímavosťou je funkcia aromaterapie, ktorá ešte umocní váš zážitok z ľahkého a moderného spôsobu dezinfekcie. 2 režimy výkonu Môžete si zvoliť medzi rýchlou formou čistenia, ktorá zvládne povrchovú dezinfekciu do 18 minút a hlbokou dezinfekciou predmetov, ktorá zaberie necelých 30 minút. Všetko nastavíte počas sekundy jediným tlačidlom, ktoré podčiarkuje moderný a jednoduchý dizajn prístroja. Technické parametre Výkon UV-C lampy: 12 W Výkon nabíjačky: Android 10 W, iOS 7,5 W Vstupné napätie: AC 220 V / 60 Hz Ultrafialový lúč s vlnovou dĺžkou svetla 254 nm Rozmery: 21 x 11 x 6 cm Hmotnosť: 360 g Obsah balenia: 1 x UV dezinfekčný box 1 x nabíjací kábel USB-C 2 x kvapkadlá Užívateľské príručky Nové, nerozbalené, kompletné balenie vrátane príslušenstva Odošlem Packetou/Zásielkovnú poštovné 3,7 euro (len pri platbe vopred). V prípade dobierky požadujem poštovné zaplatiť vopred 4,7 euro Pre viac info ma kontaktujte, viac foto zašlem na email