inzercia, predaj, predám, bazár

Pivonka Sarah Bernhardt, podobná anglickým ružiam...

Kategória: Rastliny

Pivonka bylinná Sarah Bernhardt
V 1l kvetináči, výška cca 25cm a viac, trvalka, sadí sa na slnečné stanovište, s výživnou pôdou.
Konečná výška cca 100cm, šírka 50cm a viac, jej kvety pripomínajú anglické ruže.
Rezaná vo váze vydrží i týždeň...
Cena - sadenica v kvetináči - 8,50 eur + poštovné 3,70 eur platba prevodom.

Alebo osobne v Nitre.
Pivonka Sarah Bernhardt, podobná anglickým ružiam...
Podobné inzeráty
Pivonka červená
Mám k dispozícii navyše 2 ks červená pivonka stredne vysoká a 2 ks ružová, cena kus 4.50, Email gunisovak@
biela pivonka (len osobný odber)
Vymením odkopok/koreň bylinnej pivonky s bielym kvetom za pivonku s inou farbou kvetu. Pivonka je zo súkromnej záhrady, chemicky neošetrovaná, zdedená ešte od babky. Treba si prísť po ňu do Bojníc. Viac info v správe. Telefón nefunguje.
Pivonka bylinná Bowl of Beauty, výška 60cm...
Bylinná pivonka Bowl of Beauty, výška moment 60cm, v 2l kvetináči - 10,00 eur - bude tento rok kvitnúť! Doprava: 3,70 eur platba vopred, alebo osobne v Nitre.
Plantella hnojivo pre RUŽE
Minerálne špeciálne hnojivo Plantella na ruže pre rýchly rast a krásne kvety. Výhody: - Minerálne špeciálne hnojivo - rýchle a cielené pôsobenie, jednoduché dávkovanie - Malá spotreba - Vo forme vo vode rozpustných kryštálov pre rýchle pôsobenie. - Prispôsobené zloženie živín NPK a mikro živín Opis: Plantella špeciálne hnojivo na ruže používajte na správnu starostlivosť a výživu všetkých druhov ruží. Priaznivý pomer základných živín umožňuje ružiam rýchly rast a krásne kvety. Návod na použitie: Optimálna výživa ruží sa dosiahne trojnásobným použitím špeciálneho hnojiva: - prvýkrát hnojte v marci (počiatočné hnojenie 50 – 70 g/m2). - druhýkrát hnojte počas hlavného kvitnutia (50 – 70 g/m2). - tretíkrát hnojte ihneď po kvitnutí (50 – 70 g/m2). Pre čo najrýchlejší účinok odporúčame hnojivo jemne zahrabať. Cena: 5€ / 1kg balenie
Biela drevitá pivonka 4 ročná
Predám biele drevité japonské pivonky, ( peonia suffruticosa) 4 ročné vyspelé rastliny, ktoré už kvitli a majú potenciál kvitnúť budúci rok viacerými kvetmi. Kvet je obrovský, diskovitý a má priemer cca 30 cm. Táto odroda patrí medzi pivonky s najväčším kvetom na svete. Predávané rastliny sú vysoké cca 25 cm. Osobný odber v Bratislave alebo v Piešťanoch príp. zaslanie poštou.
Kalina vrásčitolistá
predám mladé sadeničky Kaliny vrásčitolistej aj v zime stálozelená listnatá drevina vhodná na živý plot,sadeničky Lipy strom vhodný na zber kvetov na čaj,Májový strom ozdobná drevina podobná bielemu orgovánu všetko vypestované zo semienka-výška do 15 cm a sadeničku brečtanu 25 cm cena 2 eur,štvoročný stromček Granátového jablka 29 eur,stromky rodiacej Figy roznej výšky a veku aj vačšie stromy