inzercia, predaj, predám, bazár

PLATINUM TICKET - HARRY STYLES - VIEDEŇ- 8.7.

Kategória: Hudba, Koncerty

Predám platinum lístok na Harryho Stylesa na sedenie do Viedne na 8.7.23. Level: Sektor B, 1. Rad, Sekcia: Schodisko 2 - Blok 2 - 4. rada - sedadlo 13. Cena: 300 eur, viem ísť aj nižšie (na resell stránkach predávali miesta v tomto sektore za 400 eur a vyššie.) Lístok predávam len kvôli ceste do zahraničia. Je to iba mobile ticket , ktorý ale ešte nie je ready na zobrazenie v konte ticketmasteru. Zobrazí sa podľa slov ticketmasteru aspoň 3 dni pred show. Viem vám ho cez funkciu transfer ticket presunúť do vášho konta ak si ho vytvoríte na Rozumiem ak budete chcieť nejaké potvrdenie , že ide o seriózny predaj, nemám problém poslať fotku OP , lístok však prevediem až po tom, čo mi prídu peniaze na účet.
( na 3. obrázku je kde sa nachádza miesto, je to ten menší sektor B)
PLATINUM TICKET - HARRY STYLES - VIEDEŇ- 8.7.
Podobné inzeráty
PLATINUM TICKET - HARRY STYLES - VIEDEŇ
Predám platinum lístok na Harryho Stylesa na sedenie do Viedne na 8.7.23. Level: Sektor B, 1. Rad, Sekcia: Schodisko 2 - Blok 2 - 4. rada - sedadlo 13. Cena: 350 eur, viem ísť aj nižšie (na resell stránkach predávali miesta v tomto sektore za 400 eur a vyššie.) Lístok predávam len kvôli ceste do zahraničia. Je to iba mobile ticket , ktorý ale ešte nie je ready na zobrazenie v konte ticketmasteru. Zobrazí sa podľa slov ticketmasteru aspoň 3 dni pred show. Viem vám ho cez funkciu transfer ticket presunúť do vášho konta ak si ho vytvoríte na Rozumiem ak budete chcieť nejaké potvrdenie , že ide o seriózny predaj, nemám problém poslať fotku OP , lístok však prevediem až po tom, čo mi prídu peniaze na účet. Iba seriózny záujem! ( na 3. obrázku je kde sa nachádza miesto, je to ten menší sektor B)
PLATINUM TICKET - HARRY STYLES - VIEDEŇ
Predám platinum lístok na Harryho Stylesa na sedenie do Viedne na 8.7.23. Level: Sektor B, 1. Rad, Sekcia: Schodisko 2 - Blok 2 - 4. rada - sedadlo 13. Cena: 300 eur, viem ísť aj nižšie (na resell stránkach predávali miesta v tomto sektore za 400 eur a vyššie.) Lístok predávam len kvôli ceste do zahraničia. Je to iba mobile ticket , ktorý ale ešte nie je ready na zobrazenie v konte ticketmasteru. Zobrazí sa podľa slov ticketmasteru aspoň 3 dni pred show. Viem vám ho cez funkciu transfer ticket presunúť do vášho konta ak si ho vytvoríte na Rozumiem ak budete chcieť nejaké potvrdenie , že ide o seriózny predaj, nemám problém poslať fotku OP , lístok však prevediem až po tom, čo mi prídu peniaze na účet. ( na 3. obrázku je kde sa nachádza miesto, je to ten menší sektor B)
HARRY STYLES - Viedeň 8.7.2023
Predám papierové vstupenky s hologramom ( nie e-ticket ) na Harry Styles do Viedne. Preferujem osobný odber. ✅2x statie - 200 EUR/kus ✅2-4x sedenie sektor C cena 170 EUR/ kus Tel.číslo :
HARRY STYLES - Viedeň - 8.7.2023
Predám papierové vstupenky s hologramom ( nie e-ticket ) na Harry Styles do Viedne. Preferujem osobný odber. ✅2x statie - 200 EUR/kus ✅2-4x sedenie vedľa seba sektor D cena 180 EUR/ kus Tel.číslo :
HARRY STYLES - Viedeň - 8.7.2023
Predám papierové vstupenky s hologramom ( nie e-ticket ) na Harry Styles do Viedne. Preferujem osobný odber. ✅2x statie - 200 EUR/kus - rezervovane ✅2-4x sedenie vedľa seba sektor D cena 180 EUR/ kus Tel.číslo :
Harry Styles Love on Tour 2023 - Viedeň 8.7.2023
predávam 2 vstupenky do sekcie Front of Stage green - cena spolu 450 len osobný odber Harry Styles je anglický spevák,skladateľ a herec. Bol členom hudobnej skupiny One Direction. Po tom, čo bol ako sólista vyradený zo súťaže X-Factor, ho porotcovia spolu s ďalšími štyrmi súťažiacimi vrátili späť a vytvorili skupinu One Direction. 23. júna 2016 Billboard ohlásil, že Styles podpísal sólovú nahrávaciu zmluvu s Columbia Records. Ako herec debutoval v celovečernej vojnovej dráme Dunkirk, účinkuje vo filmoch My Policeman a Don't Worry Darling a so spoločnosťou Marvel uzavrel zmluvy na 5 ďalších filmov. Jeho piesne lámu rekordy. Počas úspešného turné Love on Tour (Láska na cestách) od 2019 navštívil desiatky štátov po všetkých kontinentoch. Pre úspešnosť pridal ďalšie koncerty.