inzercia, predaj, predám, bazár

Plavecká vesta pre deti od 2 rokov

Kategória: Športové potreby

Predám plaveckú vestu.
Použitá 2x.
Ak sa chystáte s deťmi k moru, do bazéna či na kúpalisko a vaše malé dieťa ešte nevie plávať, určite oceníte plaveckú vestu pre najmenšie deti. S plaveckou vestou SwimWays si malé deti môžu bezpečne užívať zábavu vo vode. Bezpečie detí zabezpečuje tvrdá pena vo vnútri, príjemná látka a tiež uťahovacie pásy, ktoré zabezpečia, že vesta zostane na správnom mieste a nebude sa pri pohybe posúvať. Na jednoduché obliekanie aj vyzliekanie mokrej vesty je vybavená v prednej časti zipsom. Plavecká vesta SwimWays Paw Patrol pomôže deťom pri prvých kontaktoch s vodou a je určená pre deti od 2 rokov.


Plavecká vesta pre deti od 2 rokov
Podobné inzeráty
Plavecká vesta
Dievčenská Plavecká vesta pre 3-6rocne dieťa v dobrom stave
Detská plavecká vesta Nabanji - 15 - 25 kg
Predám detskú plaveckú vestu - modro-ružová (15 - 25 kg), nezavadzia a ľahko sa zapína, bola kupená v decathlone. Do SC,BA,PK,NR,GA,DS priveziem. Je nepoškodená a 100% funkčná, má certifikát - je bezpečná.
DETSKÁ NAFUKOVACIA PLAVECKÁ VESTA INTEX PRE VEK 3-6 ROKOV
Predám detskú nafukovaciu plaveckú vestu značky INTEX určenú k výučbe plávania detí vo veku 3-6 rokov. Vesta je výraznej žltej farby, vhodná pre chlapca aj dievča. Nová, nepoužívaná. Cena je 3,50 €. Cena je 3,50 €. Parametre: - dve vzduchové komory vybavené bezpečnostnými ventilmi - dve rýchloupínacie pracky pre ľahké prispôsobenie veľkosti - nafukovací golier - veková kategória: 3-6 rokov - maximálne zaťaženie: 30 kg - materiál: vinyl, hrúbka 0,25 mm - rozmer: 51x 46cm Poslanie poštou, Packetou - Zásielkovňou. Osobne v Seredi, Hlohovci alebo v Piešťanoch.
3€ - DETSKÁ NAFUKOVACIA PLAVECKÁ VESTA INTEX (VEK 3-6 ROKOV)
Predám detskú nafukovaciu plaveckú vestu značky INTEX určenú k výučbe plávania detí vo veku 3-6 rokov. Vesta je výraznej žltej farby, vhodná pre chlapca aj dievča. Bola vyskúšaná, nepoužívaná. Cena je len 3€. Parametre: - dve vzduchové komory vybavené bezpečnostnými ventilmi - dve rýchloupínacie pracky pre ľahké prispôsobenie veľkosti - nafukovací golier - veková kategória: 3-6 rokov - maximálne zaťaženie: 30 kg - materiál: vinyl, hrúbka 0,25 mm - rozmer: 51x 46cm Poslanie poštou, Packetou - Zásielkovňou. Osobne v Seredi, Hlohovci alebo v Piešťanoch.
Plavecké čiapky (inz.č.67)
Ponúkam na predaj kvalitné silikónové čiapky pre väčšie deti, junior. Ružová používaná, nepoškodená, modrá nová nepoužitá. Juniorská plavecká čiapka značky Slazenger. Čiapka na plávanie je vyrobená z pružného materiálu, takže sa prispôsobí obvodu Vašej hlavy podľa potreby. Vďaka svoje pružnosti je plavecká čiapka vhodná aj pre dlhšie vlasy. Cena ružová 2,5 €, modrá 6 €. Cena spolu 7 €.
Plavecká čiapka TYR
Detská plavecká čiapka Tyr Silicone Junior je vhodná pre malých začínajúcich plavcov aj pravidelne trénujúce deti.