inzercia, predaj, predám, bazár

Plavkový top

Kategória: Plavky

Nový, 1x vyskúšaný plavkový top vo veľkosti S

V prípade ďlaších otázok ma neváhajte kontaktovať. Rada produkty premeriam a pridám detailnejšie fotky. Pri odbere viacerých kúskoch dám rada zľavu.
Plavkový top
Podobné inzeráty
Calzedonia plavkovy Top Velkost 75 Nove
Predam novy plavkovy Top od Calzedonie. Velkost 75. Stali 27 eur v zlave. Na SMSky neodpisujem. Prosim odpisat na inzerat. CENA je bez postovneho.
Nasty Gal bikini top plavkovy
Predám plavkový bandeau top značky Nasty Gal. Úplne nový, s visačkou. Veľkosť S Posielam na dobierku cena + postovne 3€ alebo po prijatí platby na účet odosielam. Osobný odber možný nie je.
Plavkový overal Lindex s UV ochranou
Ponúkam na predaj plavkový overal s ochranou proti slnku veľkosť 74/80 a čiapku s ochranou proti slnku 44/46. Obe top stav. Značka Lindex. Cena spolu 25 eur
VS PINK plavkový spodok - M (nový)
Predám nový (ešte s pôvodnými visačkami a hygien. nálepkou) plavkový spodok VICTORIA’S SECRET kolekcia PINK, veľkosť M, aj sedí. Originál, objednávané z VS e-shopu, PC 26.95 €, nakoniec kúpené iné, takže nevyužijem.
Kvietkovaný plavkový vrch, veľkosť 36
Predám veľmi pekný plavkový vrch, píše sa veľkosť 36 (je vhodný na 70-75A, prípadne malé B). Látka je veľmi jemná, príjemná, zapínanie vzadu na patent. Predávam ho za lacno kvôli zdeformovaným košíkom, hlavne na ľavej strane - takto som ho našla v skrini ležal pod ponožkami. Myslím, že sa to bude dať trochu zmierniť keď ho na čas vyplníte čímsi pevným nech si zvykne tvar, prípadne možno aj na prsiach to nebude tak vidieť. Cena 2 eurá + poštovné Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty.
Plavkový vrchný diel H&M_98/104
Predam plavkovy vrchny diel s SPF s dlhymi rukavmi takmer nepouzity, po jednom dietati.