inzercia, predaj, predám, bazár

plavky nové

Kategória: Spodná bielizeň

veľkosť S
plavky nové
Podobné inzeráty
Balík pyžamá, plavky, spodné prádlo veľkosti L, XL
Ponúkam nové (plavky a značkové športové podprsenky na konci minimálne nosené) veci veľkosť L, väčšina sadne aj na XL. Ako balík predám za 25€ Semišové pyžamo SHEIN nové 6€ Nohavičky Bonprix nové 2€ Krajková lambada nová Bonprix (odporúčam len L) 4,50€ Krajková podprsenka bez kostíc Bonprix C 2,50€ Modré plavky Atmosphere 4€ Nové leoparsie body 6,50€ Plavky C podprsenka + sukňa (spodok nie je) atmosphere 2€ Červené plavky Atmosphere 3€ Športová podprsenka LA a Nike po 2,50€ Mám v pobuke oveľa viac veci (oblečenie, doplnky, obuv od S po XXL) ak máte záujem napíšte mi do mailu, pošlem vám podľa vašej veľkosti ponuku. Pri väčšom odbere kusy zdarma dohodou. :) Recenzie mám, na dobierku už neposielam.
Súťažné plavky
Predám súťažne plavky, veľkosť košíkov je C/D, spodok nohavičiek je vo veľkosti XS/S (mám až dva strihy). Plavky sú vo výbornom stále boli použité len na jednu sezónu. V prípade záujmu alebo bližších otázok má môžte kontaktovať správou. Na cene sa vieme dohodnúť.
BODY     ZÁSTERKY    PLAVKY
Predám nenosené body velkost M Predám plavky č.44 Predám biele silónové zásterky Predám retro plavky
Plavky dámske veľkosť S M
Predám rôzne krásne dámske plavky ako nové vo výbornom stave veľkosť S M cena je pri obrázkoch kukni aj ďalšie moje inzeráty ????
Plavky
Predám ani raz oblečené krásne plavky, na požiadanie premeriam. Vysačky som odstrihla, inak sú nové.
Dámske plavky Relleciga
Predám nové plavky veľkosti M, sadnú skôr na postavu S alebo XS. Dôvod predaja - nesadla mi veľkosť. Cena 20 eur +pošta. Viac info mail, sms.