inzercia, predaj, predám, bazár

Playstation 4

Kategória: Video, DVD prehrávače

všetko spolu.
Playstation 4
Podobné inzeráty
Playstation 2
Dobrý deň mám na predaj playstation 2 v zachovalom stave. Playstation je nepoškodený a ide ako nový.K playstation mám všetky káble!Dôvod predaja je že už ho nikto nepoužíva.K playstation pridám aj 2 ovládače.K playstation pridám aj hry cena dohodou. Pre viac informácií volajte.Pekny deň.
Playstation® 3
Moja milovaná softvérovo upravená (Jailbreak) konzola Playstation 3® Slim bola predaná. -CFW HEN 4,98 -Playstation 2®/Playstation® a retro hry (emulátor) - bezplatné stiahnutie hry - Vlastné motívy - Sťahovanie hier cez USB -Viac ako 3000+ bezplatných hier s aplikáciou PKGI - Modifikátor rýchlosti ventilàtor A mnoho ďalších. Príslušenstvo: konzola Playstation® 3 - Ovládač Dualshock® 3 - HDMI kábel - Nabíjací kábel - USB disk
Predám Playstation
Prajem jeden pekný príjemný deň predám vo vynikajúcom stave Playstation 4 slim 500gb + pridám rôzne akčné športové a zaujímavé hry cca ich je 20 niečo Playstation je vo výbornom a v zachovalom stave poprosím len vážnych záujemcov a kúpu môjho playstaku. Cena je povodna prosim pisat bud na whatsapp alebo volať len telefonicky ďakujem . Alebo ak by sa dalo dalo by sa aj za telefón vymeniť ponúknutie len Apple iPhone v 100% zdravie a batéria . K playstationu pridávam aj joistick cele príslušenstvo . Inzerát je platný do zmazania.
Sony PlayStation 5
Herná konzola Sony PS5 Blu-Ray Edition - biela + 2 nabíjačky ovládačov + chladič Konzola je vo veľmi dobrom stave, bolo s ňou dobre zaobchádzané. Konzola sa dodáva s originálnou krabicou. Ako príslušenstvo, ako je zobrazené na obrázkoch, 2 ovládače + stojan s prídavným viacstupňovým vetraním a nabíjačkou pre oba ovládače. Playstation 5 sa hral pomerne málo. Funguje na 100 % bez obmedzení! Playstation vlastním od polovice roka 2022.
Playstation 5 s mechanikou nerozbalená + GOD OF WAR  Ps5
Predám Playstation 5 s mechanikou nová nerozbalená + GOD OF WAR. 2 roky záruka s blokom. Osobný odber BB. AKTUÁLNE DO ZMAZANIA.
Playstation 4
Predám playstation 4 jeden ovládač tri hry málo používany,prípade rýchleho jednania 20eu zlava