inzercia, predaj, predám, bazár

PlayStation 4 Slim 500GB

Kategória: Herné konzoly

Predám málo používané PlayStation 4 Slim 500GB vo výbornom stave. Ponuka obsahuje:

- PlayStation 4 Slim 500GB
- 2x ovládače DualShock
- Kompletná kabeláž a príslušenstvo
- 6x hry:
-Spyro-Reignited Trilogy
-Shadow of the Tomb Raider
-Crash Bandicoot:N Sane Trilogy
-Monster Hunter World: Iceborne(Master Edition)
-Ratchet & Clank
-It Takes Two

Odber je možný osobne alebo aj dobierkou!!

Pre viacej informácií ma môžete kontaktovať na tel.čisle:
PlayStation 4 Slim 500GB
Podobné inzeráty
Zbierka playstation
Rozpredam zbierku PS4 konzol, vsetky konzoly ktore kedy Sony vyrobilo. Konzoly su ciste a od prachu. Ani jedna z nich nebola otvarana, chipovana, flashovana ani mcbootovana. Su v krasnom povodnom stave s neposkodenou zarucnou plombou. Za stav konzol osobne rucim aj za funkcnost.. moznost otestovat u mna doma. Predaj prebehne iba na kupnopredajnu zmluvu. Predavam iba ako komplet zbierku, nie po castiach. Ku kazdej konzole mam 2 original ovladace v ciernej farbe (okrem PS1, tam su origo 2x biele na slim a 2x sive na fat). Pridam aj komplet zbierky Metal Gear Solid a ostatne hry. Zoznam konzol nizsie: Handheld: Sony Pocketstation (iba japonsky trh) - predane Sony PSP 1000 (fat) - predane Sony PSP 2000 (slim) - 35 Sony PSP 3000 (slim) - predane Sony PSP GO. (Vysuvacka) - 160 Sony PS Vita 1000 (fat) 3g+wifi - predane Sony PS Vita 2000 (slim) - predane Konzoly: Playstation 1 (fat raritny kus) - predane PS One (Slim) - predane Playstation 2 (fat) - 85 Playstation 2 (slim) - 80 Playstation 2 (slim 9000) - 80 Playstation 3 cechc04 (fat) - predane Playstation 3 normal (fat) - predane Playstation 3 (slim) - 100 Playstation 3 (superslim) - 100 Playstation 4 (fat) - predane Playstation 4 (slim) - predane Playstation 4 (Pro) - Predane Ku kazdej konzole dodam kabelaz,hry,ovladace a original memory karty. Nemam k nim bohuzial original krabice nakolko vacsina z nich boli moje konzoly a zbierku som neplanoval.. proste to prislo :D Pre blizsie info ma kontaktujte mailom alebo telefonicky. Cena je stanovena na zaklade stavu, prislusenstva a pod. Dohoda na cene mozna. Vaznemu zaujemcovi spravim detailnejsie fotky konzol a ovladacov. Je toho naozaj vela..
playstation 4 slim 500gb
playstation 4 slim 500gb +19 játék+2db konzol kar playstation 4 slim 500gb +19 hry +2ks gamepad dualshock
Ps3 Slim playstation 3 Slim
Predám alebo vymením za niečo zaujímavé čo sa týka značky Playstation. Playstation 3 Slim 250GB ( PS3 SLIM 250GB) Konzola je v peknom stave. Na vrchu je malý škrabanec (je vidieť na foto) pár malých skriabancov v miestach kde sa pripája usb (nič strašné) Balenie obsahuje : Originálnu krabicu + výplň (krásny stav) Konzola ps3 slim cech-2004b 250GB Manuál Dualshock (plne funkčný v dobrom stave) Nabíjací kábel Napájací kábel Sieťový kábel Ponuky mi prosím posielajte na mail. Pár dní počkám kto mi čo ponúkne na výmenu, potom bude na predaj. Na cene sa musíme dohodnúť. Kontaktovať cez formulár: Loveplaystation123@ Osobne v Trnave alebo ale môžem poslať aj poštou alebo zásielkovňou.
Ps3 Slim playstation 3 Slim
Predám alebo vymením za niečo zaujímavé čo sa týka značky Playstation. Playstation 3 Slim 250GB ( PS3 SLIM 250GB) Konzola je v peknom stave. Na vrchu je malý škrabanec (je vidieť na foto) pár malých skriabancov v miestach kde sa pripája usb (nič strašné) Balenie obsahuje : Originálnu krabicu + výplň (krásny stav) Konzola ps3 slim cech-2004b 250GB Manuál Dualshock (plne funkčný v dobrom stave) Nabíjací kábel Napájací kábel Sieťový kábel Ponuky mi prosím posielajte na mail. Pár dní počkám kto mi čo ponúkne na výmenu, potom bude na predaj. Na cene sa musíme dohodnúť. Kontaktovať cez formulár: Loveplaystation123@ Len osobne v trnave
Herná konzola Playstation 4 Slim 500Gb - Rok záruka
Dobrý deň prajem, ponúkame na predaj hernú konzolu Playstation 4 vo verzii Slim. Herná konzola bola používaná, avšak je v dobrom stave. Obsah disku - 500 Gb. Softvér v konzole je najaktuálnejší. Stav šasi - B - nájde sa na nej zopár škrabančekov, ale nič vážneho. Obsah balenia - 1x Herná konzola Playstation 4 Slim 500Gb 1x Ovládač Sony Dualshock - Originálny ovládač 1x HDMI kábel do televízie, alebo do monitora. 1x Zdrojový kábel 1x Kábel pre nabíjanie ovládača. Na konzolu sa vzťahuje ročná záruka ( 12 mesiacov ). Pokiaľ máte záujem, v ponuke máme aj hry za výhodné ceny. Stačí zavolať, alebo napísať mail. Konzolu je možné odskúšať priamo na predajni, alebo v rámci Nitry ju vieme priniesť, zapojiť. Cena je uvedená bez hier.
Playstation 4 Slim
1.5 ročný Playstation 4 Slim 500GB. 1 Controller & 2 hry 1.5 éves Playstation 4 Slim 500GB. 1 Controller & 2 játék