inzercia, predaj, predám, bazár

PlayStation VR Aim Controller

Kategória: Herné zariadenia

Predam PS VR Aim controller pre PS4, PS5.
Doplnok je vyskusany a funkcny, v povodnom baleni.

Slovenska posta 3,20€ pri platbe vopred / 4,50€ na dobierku.
Packeta 3,3€ pri platbe vopred / 4,60€ na dobierku.
Pozri i moje dalsie inzeraty, mozes usetrit na postovnom.
PlayStation VR Aim Controller
Podobné inzeráty
Sony playstation VR Aim controller
Dobry deň, ponúkam na predaj Sony playstation VR Aim controller pre Sony playstation. Zameriavaci ovládač je vhodný napríklad pre hry : borderlands 2 VR, Chromagun VR , Firewall Zero Hour, Farpoint, Doom VFR, a iné. Pištoľ sa dodáva spolu s nabíjacím káblom. Playstation pištol je v stave B - používaný no vo veľmi dobrom stave. Pokiaľ máte záujem, v ponuke máme aj hry na Playstation 4 za výhodné ceny. Stačí zavolať, alebo napísať mail. Cena je uvedená za pištol. Pištol je možné odskúšať priamo na predajni, alebo v rámci Nitry ju vieme priniesť, zapojiť. V prípade pošty - Packeta, alebo Slovenská pošta. Zásielky odosielam nasledujúci deň.
Predám aim controller na playstation virtuálnu realitu
Predám aim controller na playstation virtuálnu realitu
PS4 AIM CONTROLLER VR
Ponúkam na predaj Aim Controller Príslušenstvo k VR pre hernú konzolu Playstation 4. Ovládač je v dobrom stave. Cena : 39€ Po dohode možnosť poslať poštou alebo cez zasielkovnu. V rámci okresu a okolia viem priniesť na adresu. Ak vás moja ponuka zaujala tak ma neváhajte kontaktovať. Ďalšie podobné inzeráty nájdete po kliknutí na meno alebo telefónne číslo..
Ps Vr Aim Controller
Zdravim mam na predaj tento pistol na virtualnu realitu playstation vr aim controller pouzivany max 50hod cca, vedsinu casu v krabici vo valende.Len osobne
PS4 VR aim controller
PS4 VR aim controller : cena dohodou
AIM CONTROLLER VIRTUÁLNA REALITA
AIM CONTROLLER VIRTUÁLNA REALITA SUPER STAV. Osobný odber alebo dobierka.