inzercia, predaj, predám, bazár

Pletený šál

Kategória: Rukavice a Šály

Šál minimálne nosený bez poškodení
Pletený šál
Podobné inzeráty
Olejomaľba Vincent van Gogh - Irisy luxusný kašmírový šál
Predám luxusný kašmírový zimný šál s potlačou olejomaľby od Vincenta van Gogha - Irises + rukavice + náušnice v rovnakom motíve. Rukavice sú touchscreen -fungujú na dotykovú obrazovku. Šál sa môže nosiť obojstranne, z jednej strany je olejomaľba a z druhej strany je modrej farby. Veľkosť:200x70cm, cca 250gr. Cena: set1: šál+rukavice(úpletové) + náušnice 45€+ poštovné, set1: šál + rukavice (úpletové) 40€+ poštovné, set2: šál+rukavice + náušnice 50€+ poštovné, set: šál + rukavice 45€+ poštovné, v rámci BA osobný odber dohodou. Pri kúpe od 3ks produktov z mojej ponuky, dovoz domov v rámci BA zdarma. Na požiadanie možnosť darčekového balenia: ozdobný papier - zdarma, darčeková krabica od 2€ (podľa veľkosti/rozmerov). Pozri všetky moje inzeráty (kliknutím na moje meno), možno ťa zaujme aj niečo iné, v ponuke mám rôzne šatky a šály:) Hľadáš iný model? Pošli mi správu a ja ti zašlem link na album, kde si môžeš pozrieš detailnejšie fotky a reálne videá šatiek a šálov. Len seriózny záujem, info prosím do e-správy/WhatsApp/Viber/mobil (neodpovedám na SMS).
Šály a šatky
Predám rôzne šály a šatky, niektoré majú známky používania. Poštovné hradí záujemca. V prípade záujmu píšte prosím na mail, alebo sms, v práci nemôžem dvíhať telefón. 1. Bledý šál - 2€ 2. Fialový šál - 1€ 3. Farebný šál - 1€ 4. Ružový šál - 1€ 5. Červený šál - 1€ 6. Modrý šál - 1€ 7. Šatka s hviezdami - 1€ 8. Šedá šatka - 1€ 9. Sivá šatka - 0,50€
Vincent van Gogh - Café Terrace luxusný kašmírový šál
Predám luxusný kašmírový zimný šál s potlačou olejomaľby od Vincenta van Gogha - Café terrace at Night + rukavice + náušnice v rovnakom motíve. Luxusný darček poteší každú ženu:) Rukavice sú touchscreen -fungujú na dotykovú obrazovku alebo na výber sú aj bezprstové. Šál sa môže nosiť obojstranne, z jednej strany je olejomaľba a z druhej strany je modrej farby. Veľkosť:200x70cm, cca 250gr. Cena: set: šál+rukavice + náušnice 45€+ poštovné, set: šál + rukavice 40€+ poštovné, set: šál+rukavice (s kožušinou) + náušnice 50€+ poštovné. V rámci BA osobný odber dohodou. Na požiadanie možnosť darčekového balenia: ozdobný papier - zdarma, darčeková krabica od 2€ (podľa veľkosti/rozmerov). Pozri všetky moje inzeráty (kliknutím na moje meno), možno ťa zaujme aj niečo iné, v ponuke mám rôzne šatky a šály:) Hľadáš iný model? Pošli mi správu a ja ti zašlem link na album, kde si môžeš pozrieš detailnejšie fotky a reálne videá šatiek a šálov. Len seriózny záujem, info prosím do e-správy/WhatsApp/Viber/mobil (neodpovedám na SMS).
Šály - nové - ponuka v texte
1. Nový dámsky štýlový veľký zavinovací šál tmavomodrej farby z polyesteru so vzorom hviezd. Rozmery: 80 x 180 cm. - 5 Eur 2. Nový dámsky šál so striebornými flitrami. Rozmery: 200 x 70 cm. - 5 Eur 3. Nový čiernostrieborný šál. Rozmery: 150 x 20 cm. - 4 Eur 4. Nový šál s ozdobným gombíkom. Šál je tmavofialovej farby so sivými pruhmi, ukončený je tmavomodrým pruhom z ktorého idú sivé ozdobné nitky. Rozmery: 150 x 20 + 2 x10 (ozdobné nitky). - 4 Eur
V.van Gogh -Starry Night kašmírový šál+rukavice+ náušnice
Predám luxusný kašmírový zimný šál s potlačou olejomaľby od Vincenta van Gogha - Starry Night+ rukavice +náušnice v rovnakom motíve. Rukavice sú touchscreen -fungujú na dotykovú obrazovku alebo na výber sú aj bezprstové. Šál sa môže nosiť obojstranne, z jednej strany je olejomaľba a z druhej strany je modrej farby. Veľkosť:200x70cm, cca 250gr. Cena: Model-A Starry Night: set šál+rukavice + náušnice 45€+ poštovné Model-B: Starry Night over the Rhone: set šál + rukavice 40€+ poštovné,v rámci BA osobný odber dohodou. Pri kúpe od 3ks produktov z mojej ponuky, dovoz domov v rámci BA zdarma. Na požiadanie možnosť darčekového balenia: ozdobný papier - zdarma, darčeková krabica od 2€ (podľa veľkosti/rozmerov). Pozri všetky moje inzeráty (kliknutím na moje meno), možno ťa zaujme aj niečo iné, v ponuke mám rôzne šatky a šály:) Hľadáš iný model? Pošli mi správu a ja ti zašlem link na album, kde si môžeš pozrieš detailnejšie fotky a reálne videá šatiek a šálov. Len seriózny záujem, info prosím do e-správy/WhatsApp/Viber/mobil (neodpovedám na SMS).
Pletený šál - dlhý
Predám pletený šál - dlhý Kupované v Gate V top stave 6€