inzercia, predaj, predám, bazár

Plienkový monitor dychu Snuza Hero

Kategória: Kojenecké potreby

Nepoužitý
Plienkový monitor dychu Snuza Hero
Podobné inzeráty
MONITOR DYCHU Snuza Hero MD
Predám NEROZBALENÝ, NEPOUŽITÝ Snuza Hero MD - CERTIFIKOVANÝ PRENOSNÝ MONITOR DETSKÉHO DYCHU. Hero MD je prenosné zariadenie, ktoré sa pripína na plienku vášho dieťaťa a sleduje pohyby bruška. Odhalí aj tie najjemnejšie nádychy, čím sleduje vaše dieťa a vy tak môžete pokojne spať s vedomím, že o vaše bábätko je najlepšie postarané. Poštovné v cene.
Monitor Snuza Hero
Predam monitor dychu Snuza hero md. Certifikovany monitor dychu, pripina sa na plienku. Novy, vobec nepoužitý. Kupovany v 6/2022. V záruke, pripojim fakturu. Cena s poštovnym.
snuza pico 2
predám detsky monitor dychu. dohoda na cene mozna. použitý asi 10x. info v linku
Monitor dychu Babysense Pro 2
Predám monitor kupovaný 2/2020, používaný sporadicky pri prvom a druhom dieťati. V top stave, aj s krabicou. Monitor Babysense 2 Pro je bezdotykový monitor dychu vybavený dvomi senzorovými podložkami a dizajnovo atraktívnou kontrolnou jednotkou so zvukovým a svetelným signalizačným alarmom. Je určený na detekciu dychových nepravidelností a zástav dychu (tzv. apnoe). Monitor dychu je v súčasnosti jedinou účinnou pomôckou v boji proti syndrómu náhleho úmrtia SIDS u detí v období prvého roku ich života. Aktuálna cena 142 eur.
Monitor dychu Babysense 2 pro
Predám monitor dychu. Plne funkčný ako nový. Pc 150€, predám za 100€.
Monitor dychu Babysense 2 pro
Predám monitor dychu. Plne funkčný ako nový. Pc 150€, predám za 90€.