inzercia, predaj, predám, bazár

Ploché vegetačné strechy-opravy plochých striech

Kategória: Remeselné a stavebné práce

Realizujeme ploché strechy s materiálom ako je Sika, Fatrafol, Alkorplan, Icopal a EPDM Firestone.Izolujeme terasy, balkóny, bazény a spodné stavby proti vlhkosti a radónu. Spadujeme s polystyrénom alebo vatou.Komplet klampiarske prvky na mieru.Realizujeme zelené ploché vegetačné strechy Intenzívne a Extenzivne strechy.Zameranie a cenová ponuka zdarma.Ploché strechy Bardejov. Hydroizolacie Bardejov. Zelené ploché strechy vegetačné Bardejov. Fatrafol Bardejov.
Ploché vegetačné strechy-opravy plochých striech
Podobné inzeráty
Strechárske práce
Ponúkame hydroizoláciu plochých striech na celom Slovensku, realizácie škridlových a plechových striech. Pôsobíme na Slovenskom trhu od roku 2017. Zameriavame sa na rekonštrukciu a realizáciu asfaltových plochých striech, fóliových plochých striech (PVC aj TPO fólia) a na realizáciu svetlíkov na priemyselných halách a na bytových domoch. Používame kvalitné stavebné materiály (napr. Bauder, Icopal). Ďalej sa zameriavame na realizáciu škridlových striech a plechových striech na rodinných domoch. V prípade Vášho záujmu vykonáme bezplatnú obhliadku strechy a vypracujeme Vám cenovú ponuku. Záručný servis striech je samozrejmosťou. V prípade Vášho záujmu nás kontaktujte e-mailom na adresu: strechy@ alebo nás kontaktujte telefonicky na t.č. . Radi Vám zašleme aj referencie s fotografiami nami realizovaných striech.
Klampiarske práce/ Tesárske práce-M&T Strechy
STRECHY NA KĽÚČ Partia šikovných strechárov (Tesárov, klampiarov) a hydroizolatérov si hľadá zákazky na budúci rok 2023. Sme zohraná partia, ktorá zbieral skúsenosti po celej Európe(Švédsko,Nemecko,Rakúsko,Švajčiarsko), ale vrátili sme sa späť domov na Slovensko a už druhý rok plníme vaše predstavy o novej streche.Zaručujeme vám kvalitnú robotou s dlhodobou garanciou. Ponúkame Vám kompletné klampiarske a tesárske práce.Zrenovujeme vašu starú strechu alebo postavíme novú presne podľa vašich predstáv. Oplechovanie komína,servis okapového systému, podbitie štabónu a ďalšie problémy ktoré hravo vyriešime.Ďalej vám navrhneme a zrealizujeme prístrešky, altánky, záhradné hojdačky, terasy, záhradné domčeky… Taktiež realizujeme hydroizolácie plochých/rovných striech, zelené/živé strechy, terasy, garáže, základové platne, podlahy. Pracujeme prevažne s materiálom značky (Sarnafil, Fatrafol, RubberCover, UltraPly a taktiež so všetkými druhmi asfaltových pásov) Zaručujeme vám odborne spravenú prácu s najkvalitnejším materiálom na trhu na ktorý samozrejme dostanete dlhoročnú záruku. Realizujeme -renovácie rovných striech - renovácie šikmých striech - výstavba krovu -hydroizolačné práce - klampiarske práce -tesárske práce - pokládka takmer všetkých druhov krytín - demontáž a likvidácia azbestu - eternitu ZAMERANIE A NACENENIE ZDARMA Objednajte si ešte v tomto toku aby ste mali ešte v starých cenách a nepreplácali za nové ceny . renovácie striech, rekonštrukcie striech, pokrývačské práce, strechy, hydroizolácie, tesárske práce, klampiarske práce, rovné strechy, šikmé strechy, zelené strechy, živé strechy, krovy, renovácia strechy, altánky, prístrešky, záhradné hojdačky, terasy, záhradné domčeky, strechy, terasy, garáže, základové platne, podlahy, plechovanie komína, servis okapového systému, podbitie štabónu, demontáž azbestu, likvidácia azbestu, demontáž eternitu, likvidácia eternitu
Rekonštrukcie striech ploché aj šikmé®Hyd.spodných stavieb•✓
Prosím skôr písať e-mail ako volať. Do e-mailu zadať rozmer, telefóne číslo a kde sa stavba nachádza. Ďakujem. Ploché strechy sa dajú realizovať do +5° Strechy sa dajú realizovať pri miernych zimách do -5° Poskytujeme rekonštrukcie a realizujeme všetky druhy šikmých aj plochých striech. Naše skúsenosti a moderné postupy využívame na to, aby sme klientom ponúkli to najoptimálnejšie riešenie. Realizujeme hydroizolácie plochých striech pomocou PVC fólie TPO, FPO, EPDM, IPA. Hydroizolácie spodných stavieb. Realizujeme strešné krytiny každého typu šikmé aj ploché, strešné fólie na novostavbách a starších rodinných domoch,na bytovkách a iných budovách. Realizujeme tiež izolácie terás, balkónov, garáži, dielní, rôznych prístreškov, spodné izolácie proti tlakovej vode a vlhkosti.Vykonávame kompletné izolatérske,klampiarske práce a opravy plochých striech.Okrem PVC robíme tiež montáž asfaltových pásov. E-mail: stavbyjanosik@ Tel.číslo:
Vegetačné strechy - izolácie
Realizujeme ploché strechy s materiálom ako je Sika, Fatrafol, Alkorplan, Icopal a EPDM Firestone.Izolujeme terasy, balkóny, bazény a spodné stavby proti vlhkosti a radónu. Spadujeme s polystyrénom alebo vatou.Komplet klampiarske prvky na mieru.Realizujeme zelené ploché vegetačné strechy Intenzívne a Extenzivne strechy.Zameranie a cenová ponuka zdarma.Ploché strechy Prešov. Vegetačné strechy Prešov.
Zelené  vegetačné strechy -Hydroizolacie
Realizujeme ploché strechy s materiálom ako je Sika, Fatrafol, Alkorplan, Icopal a EPDM Firestone.Izolujeme terasy, balkóny, bazény a spodné stavby proti vlhkosti a radónu. Spadujeme s polystyrénom alebo vatou.Komplet klampiarske prvky na mieru.Realizujeme zelené ploché vegetačné strechy Intenzívne a Extenzivne strechy.Zameranie a cenová ponuka zdarma.Ploché strechy Košice. Hydroizolacie Košice. Zelené strechy Vegetačné Košice.
NÁTERY STRIECH a výškové práce
Nátery všetkých typov striech. NÁTERY STRIECH, NÁTER STRECHY: Očistenie povrchu strechy a príprava podkladu pred aplikáciou náteru. (brúsenie, odstránenie korózie, odmastenie, odstránenie starého náteru WAP-kou). - aplikácia ZÁKLADNÉHO náteru. - následne aplikácia VRCHNÉHO náteru - odtieň podľa výberu zákazníka. Rôzne náterové systémy podľa požiadaviek zákazníka. Syntetika, polyuretán... Taktiež opravy klampiarskych prvkov, tmelenie. Oprava, renovácia a náter komínov. Nátery hál, nátery konštrukcií a iné. Striekanie AIRLESS technológiou. ČISTENIE STRIECH, ČISTENIE STRECHY.. od machov, lišajníkov, (aj škridla, kanadský šindel). Možnosť aplikácie účinnej hydrofóbnej ochrany krytiny. Poradenstvo a cenové ponuky zdarma. Pôsobíme na celom území SR. Záruka na vykonané práce. Informácie telefonicky: alebo mauricsro@ marek.sitar@ Náter strechy, náter strechy, natieranie strechy, natieranie striech, čistenie striech, čistenie strechy, čistenie škridle, čistenie fasád, čistenie fasády, čistenie zámkovej dlažby, čistenie terás, náter fasády, airless, trapéz