inzercia, predaj, predám, bazár

plynova doska+elekt. rura+umývačka riadu

Kategória: Sporáky

Dobrý deň,
ponúkame používanú plynovú dosku, elektrickú rúru a umývačku riadu. Cena dohodou.
záujemcovia prosím o zaslanie mailu. Ďakujem

tel. číslo vymyslene!!
plynova doska+elekt. rura+umývačka riadu
Podobné inzeráty
Kombinácia plynová varná doska, elektrická rúra a umývačka
Nový kus CANDY TRIO 9501/1X. Pôvodná cena: 1390€. Ponúkaná cena:969€ 3 v 1, Trojkombinácia plynovej varnej dosky, elektrickej rúry a umývačky riadu. 4 horáky s integrovaným zapaľovaním. Bezpečnostná poistka automaticky preruší dodávku v prípade nechceného uhasenia. Rúra s grilom + ražeň + osvetlenie Dvojité sklo bráni prípadnému popáleniu Umývačka s kapacitou až pre 6 jedálenských súprav. Samočistiaci antikorový mikrofilter pre perfektný oplach. Zvukový signál na konci umývacieho programu, dvojité zabezpečenie proti pretečeniu. Energetická trieda A, široká škála využitia. Plynová varná doska nijako nezaostáva oproti iným konkurentom. Koniec pečenia si môžete naprogramovať Doplňujúce informácie k plynovej varnej doske. 1 super rýchly horák 3 500 W – 112 mm, 1 rýchly horák 2 500 W – 101 mm, 1 horák 1 750 W – 75 mm, 1 pomocný horák 1 000 W – 51 mm Funkcia rúry: Klasické pečenie – horné a spodné výhrevné teleso, Gril – horné výhrevné teleso, Grilovanie na ražni – pečenie na ražni so zapnutým grilom. Príslušenstvo: Otočný ražeň, rošt a plech. Funkcie umývačky: Hygienický program 75 °C – pre silne znečistený riad -Normálny program 65 °C – pre bežne zašpinený riad Eco 45 °C pre bežne zašpinený riad s úsporou energie a vody R 32' 50 °C – rýchle umytie riadu ihneď po jedle Predumytie – krátky oplach riadu Parametre a špecifikácia Trieda energetickej účinnosti A Spotreba na cyklus (statické pečenie) 0,77 kWh. tel: najlepšie 7:30 - 16:30 hod., mail alebo sms. Dopravu viem zabezpečiť až k Vám domov kuriérom už do 24 hodín a k zakúpeným výrobkom darujem zadarmo darček.
Kombinácia plynová varná doska, el. rúra a umývačka. Záruka
Nový kus CANDY TRIO 9501/1X. Pôvodná cena: 1390€. Ponúkaná cena:969€ so zárukou. 3 v 1, trojkombinácia plynovej varnej dosky, elektrickej rúry a umývačky riadu. 4 horáky s integrovaným zapaľovaním. Bezpečnostná poistka automaticky preruší dodávku v prípade nechceného uhasenia. Rúra s grilom + ražeň + osvetlenie Dvojité sklo bráni prípadnému popáleniu Umývačka s kapacitou až pre 6 jedálenských súprav. Samočistiaci antikorový mikrofilter pre perfektný oplach. Zvukový signál na konci umývacieho programu, dvojité zabezpečenie proti pretečeniu. Energetická trieda A, široká škála využitia. Plynová varná doska nijako nezaostáva oproti iným konkurentom. Koniec pečenia si môžete naprogramovať Doplňujúce informácie k plynovej varnej doske. 1 super rýchly horák 3 500 W – 112 mm, 1 rýchly horák 2 500 W – 101 mm, 1 horák 1 750 W – 75 mm, 1 pomocný horák 1 000 W – 51 mm Funkcia rúry: Klasické pečenie – horné a spodné výhrevné teleso, Gril – horné výhrevné teleso, Grilovanie na ražni – pečenie na ražni so zapnutým grilom. Príslušenstvo: Otočný ražeň, rošt a plech. Funkcie umývačky: Hygienický program 75 °C – pre silne znečistený riad -Normálny program 65 °C – pre bežne zašpinený riad Eco 45 °C pre bežne zašpinený riad s úsporou energie a vody R 32' 50 °C – rýchle umytie riadu ihneď po jedle Predumytie – krátky oplach riadu Parametre a špecifikácia Trieda energetickej účinnosti A Spotreba na cyklus (statické pečenie) 0,77 kWh. tel: najlepšie 7:30 - 16:30 hod., mail alebo sms. Dopravu viem zabezpečiť až k Vám domov kuriérom už do 24 hodín a k zakúpeným výrobkom darujem zadarmo darček.
Kombinácia plynová varná doska, el. rúra a umývačka. Záruka
Nový kus CANDY TRIO 9501/1X. Pôvodná cena: 1390€. Ponúkaná cena:969€ so zárukou. 3 v 1, trojkombinácia plynovej varnej dosky, elektrickej rúry a umývačky riadu. 4 horáky s integrovaným zapaľovaním. Bezpečnostná poistka automaticky preruší dodávku v prípade nechceného uhasenia. Rúra s grilom + ražeň + osvetlenie Dvojité sklo bráni prípadnému popáleniu Umývačka s kapacitou až pre 6 jedálenských súprav. Samočistiaci antikorový mikrofilter pre perfektný oplach. Zvukový signál na konci umývacieho programu, dvojité zabezpečenie proti pretečeniu. Energetická trieda A, široká škála využitia. Plynová varná doska nijako nezaostáva oproti iným konkurentom. Koniec pečenia si môžete naprogramovať Doplňujúce informácie k plynovej varnej doske. 1 super rýchly horák 3 500 W – 112 mm, 1 rýchly horák 2 500 W – 101 mm, 1 horák 1 750 W – 75 mm, 1 pomocný horák 1 000 W – 51 mm Funkcia rúry: Klasické pečenie – horné a spodné výhrevné teleso, Gril – horné výhrevné teleso, Grilovanie na ražni – pečenie na ražni so zapnutým grilom. Príslušenstvo: Otočný ražeň, rošt a plech. Funkcie umývačky: Hygienický program 75 °C – pre silne znečistený riad -Normálny program 65 °C – pre bežne zašpinený riad Eco 45 °C pre bežne zašpinený riad s úsporou energie a vody R 32' 50 °C – rýchle umytie riadu ihneď po jedle Predumytie – krátky oplach riadu Parametre a špecifikácia Trieda energetickej účinnosti A Spotreba na cyklus (statické pečenie) 0,77 kWh. Tel:, najlepšie volať v pracovné dni do 16:30 hod. Na mail, alebo sms odpovedám len keď mi zostane čas. Dopravu viem zabezpečiť až k Vám domov kuriérom už do 24 hodín a k zakúpeným výrobkom pribaľujem zadarmo hodnotný darčekový balík.
Parná rúrá WHIRLPOOL W7 OS4 4S1 H
Predám málo používanú parnú rúru WHIRLPOOL W7 OS4 4S1 H asi 50X zapnutá, rúru slúžila ako 2 rúra. Pravidelne odvápňovaná... Vstavaná parná rúra so 6.Zmyslom Whirlpool W7 OS4 4S1 P v nerezovej farbe a úpravou proti otlačkom prstov je zaradená do energetickej triedy A+. Multifunkčná rúra ponúka pečenie v kombinácii s parou aj Autorecepty, Cook4 s možnosťou pečenia na 4 úrovniach súčasne. Ovláda sa pomocou čiernobieleho grafického displeja. Vnútorný objem rúry dosahuje 73 l. Dvierka rúry sú vybavené štvoritým sklom so Soft Closing a ich vnútorná strana je celosklenená, vďaka čomu sa ľahko udržiavajú v čistote. Vstavaná rúra Whirlpool W7 OS4 4S1 P ponúka niekoľko funkcií pečenia. Základné funkcie: pečenie s parou, teplovzdušné pečenie, statické pečenie, ventilátor, gril a ich kombinácie a tiež špeciálne funkcie: rozmrazovanie, udržiavanie v teple, kysnutie cesta, pečenie polotovarov, Maxi pečenie, Eco horúci vzduch, pečenie zmrazených jedál, rýchly predohrev, pyro čistenie, funkcie 6.ZMYSEL, Autorecepty + Pečenie parou, Cook4 - pečenie na 4 úrovniach naraz . Pre bezpečnosť je parná rúra vybavená detskou poistkou. Príslušenstvo: 1 nerezový rošt, 1 smaltovaný hlboký plech a 1 plytký plech a výsuvné koľajničky - 1 úroveň. Elegantný spotrebič S touto vstavanou parnou rúrou Whirlpool W7 OS4 4S1 P dosiahnete naozaj dokonalé výsledky. Ovládanie vstavanej parnej rúry je veľmi jednoduché a pohodlné. Ovládanie je zabezpečené prostredníctvom čiernobieleho grafického displeja. Vďaka nemu môžete jednoducho regulovať požadované nastavenia pri príprave vašich jedál ako aj čas ich prípravy. Na prvý pohľad vás zaujme svojou elegantnou kombináciou nerezového plášťa a sklenených dvierok, vďaka tomu je rúra predurčená pre inštaláciu do modernej kuchyne, kde bude perfektne ladiť s ostatnými spotrebičmi. Rúra v objeme 73 l disponuje hneď niekoľkými funkciami. Pokiaľ chcete spustiť funkciu STEAM nalejte do studenej rúry vodu do otvoru vo vnútornom priestore podľa odporúčaní v príslušnej tabuľke prípravy jedla. Nastavte a aktivujte funkciu STEAM. Na konci opatrne otvorte dvierka rúry a pomaly vypustite prebytočnú paru. Rúra disponuje zásobníkom vody s vlastným ohrevom pre výrobu a distribúciu pary pre pečenie s podporou pary. Takto pripravíte šťavnaté a zároveň chrumkavé pokrmy. Steam Sense: pečenie v kombinácii s parou základné funkcie: pečenie s parou, teplovzdušné pečenie, statické pečenie, ventilátor, gril a ich kombinácie špeciálne funkcie: rozmrazovanie, udržiavanie v teple, kysnutie cesta, pečenie polotovarov, Maxi pečenie, Eco horúci vzduch, pečenie zmrazených jedál, rýchly predohrev, pyro čistenie funkcie 6.ZMYSEL, Autorecepty + Pečenie parou, Cook4 - pečenie na 4 úrovniach naraz Rúra z radu W collection W7 Vstavaná rúra s nadčasovým dizajnom z kolekcie W dokonale doplní takmer každú modernú kuchyňu. Pôvodná cena 650€ teraz cena 300€
Candy Trio - el. varna doska, rura, umyvacka
Ponúkam na predaj Candy Trio 9503X. Je to 3v1 elektrická varná doska, rúra na pečenie a umývačka riadu. Spotrebič je v stave nového, no kupovaný dávnejšie. Rúra a umývačka nikdy nepoužité. Varná doska použitá iba párkrát. Ozaj ako nové, len dlhšie stálo bez využitia. Dôvod predaja je to nevyužité. Vhodne pre kuchyne, kde nie je dostatok miesta pre viacero spotrebičov. Potrebne vidieť. Iba osobný odber. Pri serióznom jednaní dohoda možná.
Predám vstavanú rúru a vstavanú varnú dosku EUROTECH
Predám kombinovaný set Talianskej značky EUROTECH - vstavaná elektrická rúra a vstavaná plynová varná doska. Zabudovanie do kuchynskej linky a pracovnej dosky nad sebou (rúra a doska má prepojené ovládanie). Nerezové prevedenie s funkciou nezanechávania stôp po dotyku. Varná doska má elektrické zapaľovanie. El. rúra má 7 programov na pečenie, vrátane grilu a teplovzdušnej rúry. El. rúra má samočistiace katalytické bočné panely, ktoré absorbujú masnotu a medziplášťové ochladzovanie. Teplota sa dá nastaviť od 0 do 250°C. Digitálny časovací programátor (hodiny, ukončenie pečenia, začatie pečenia, alarm, automatický režim). Popis: Multifunkčná elektrická rúra, prevedenie nerez nezanechávajúci stopy po dotyku kombinovaný s tvrdeným sklom, objem rúry 58 l, regulácia teploty 0-250 °C, 7 funkcii programu,elektronické ovládanie, digitálny programátor, medziplášťové ochladzovanie, katalytický panel, vodiace koľajničky, nastavenie začiatku pečenia, nastavenie ukončenia pečenia, rošt, energetická trieda A, spotreba el. energie pečenie: konvenčné 0,94 kWh, vnútené prúdenie vzduchu.