inzercia, predaj, predám, bazár

Plynová pec Viessmann Vitopend 100

Kategória: Ostatné - biela

Predám funkčný prietokový plynový kotol alebo vhodný na súčiastky. Väčšina súčiastok je nová/vymenená.
Plynová pec Viessmann Vitopend 100
Podobné inzeráty
Pec na pizzu GGF
Ponúkam na predaj pec na pizzu kvalitnej talianskej značky GGF. Plne funkčná, stačí len vymeniť žiarovky na svetlo v peci. Pec je veľmi úsporná. Dohoda možná pri rýchlom jednaní Pizza, pec, pec na pizzu, restauracia, pizzeria, rúra
nová PIZZA PEC nepoužitá ešte s fóliou
Pizza pec jednoposchodová E 4 RedFox, RM GASTRO Pizza pec jednoposchodová E 4, RedFox s komorou na pečenie o veľkosť 70 x 70 x 15 cm. Komora je opatrená osvetlením, šamotovým dnom a analógovým teplomerom. Rozsah teploty od 50 do 450 °C. Pec RedFox je vhodná do všetkých prevádzok, avšak svoju prácu najlepšie zastane v pizzériách s vyšším denným výdajom. Bez podstavca. Dôvod predaja: neostal nám nakoniec už kapacitný priestor pre prípravu pizze Pri rýchlom jednaní dohoda na cene možná, odvoz si treba zabezpečiť. Volať môžete kedykoľvek, ideálne ak mi pošlete sms ..
Viessmann elektronika a ventilátor
Predám viessmann elektroniku a ventilátor na plynový kotol, obe nefunkčné, vhodné na súčiastky kontakt len mailom t.č je vymyslené
Tepelné čerpadlo Viessmann
Ponúkam na predaj tepelné čerpadlo Viessmann Vitocal 111-S ,AWBT-M-E-AC 111.B08 , 8kW, s 210l vstavaným zásobníkom TÚV, vonkajšia a vnútorná jednotka, nové, nerozbalené. Odber možný ihneď. Cena s DPH 8274€ Je možná i montáž v okolí LM+ vybavenie zelená domácnostiam.
Tepelné čerpadlo Viessmann
Ponúkam na predaj tepelné čerpadlo Viessmann Vitocal 222-S ,AWBT-E-AC 221.C108 , 10kW, s 210l vstavaným zásobníkom TÚV, vonkajšia a vnútorná jednotka, nové, nerozbalené. Odber možný ihneď. Cena s DPH 12850€ Je možná i montáž v LM a blízkom okolí + vybavenie zelená domácnostiam.
Pec BAUMATIC
Predám používanú pec značky Baumatic. Funkčná, vhodná ako vstavaný spotrebič. Je to dvojitá pec - menšia a väčšia.