inzercia, predaj, predám, bazár

Plynové kartuše Alpen Camping 400ml/227g

Kategória: Kemping

Predám plynové kartuše Alpen Camping 5KS 400ml/227g

Cena za 1ks je 1,80€


Predám taktiež plynové horáky
Cena za 1ks 7€

Cena dopravy podľa platného cenníka slovenskej pošty
Od 1ks do 12ks
Dobierka 4,30€
Prevodom 3,10€

Od 13ks do 28ks
Dobierka 5,30€
Prevodom 4,30€


Inzerát platný do zmazania
Plynové kartuše Alpen Camping 400ml/227g
Podobné inzeráty
Plynová kartuša PbBt Alpen gass, 400 ml
Jednorazová plynová kartuša Alpen gass je určená pre prenosné kempingové variče, plynové grily, lampy a ohrievače. Ventilovú kartušu je možné jednoducho kedykoľvek pripojiť a odpojiť, aj keď nie je úplne prázdna. Bezpečný samotesniaci ventil zaručuje, že plyn nebude po odpojení unikať, čo je hlavnou výhodou pre prepravu a skladovanie.Cena kartuše je 2,40 eur, pri odbere nad 10 ks je cena za 1ks 2,- eur, pri odbere nad 20 ks je cena za 1ks 1,80 eur. Ponúkam aj malé kompaktné turistiské variče za 13,- eur a kufríkové variče s redukčným ventilom za 22,- eur umožňujúce pripojenie aj na štandardné PbBt bomby, ktoré je možné po vypráznení naplniť. Ponukané variče fungujú aj na ponúkané kartuše. Kontakt:
Plynová kartuša PbBt Alpen gass, 400 ml
Jednorazová plynová kartuša Alpen gass je určená pre prenosné kempingové variče, plynové grily, lampy a ohrievače. Ventilovú kartušu je možné jednoducho kedykoľvek pripojiť a odpojiť, aj keď nie je úplne prázdna. Bezpečný samotesniaci ventil zaručuje, že plyn nebude po odpojení unikať, čo je hlavnou výhodou pre prepravu a skladovanie.Cena kartuše je 2,- eur, pri odbere nad 10 ks je cena za 1ks 1,90 eur, pri odbere nad 20 ks je cena za 1ks 1,80 eur. Ponúkam aj malé kompaktné turistiské variče za 13,- eur a kufríkové variče s redukčným ventilom za 22,- eur umožňujúce pripojenie aj na štandardné PbBt bomby, ktoré je možné po vypráznení naplniť. Ponukané variče fungujú aj na ponúkané kartuše. Kontakt:
Plynove kartuše, horák
Nové plynové kartuše/plynová naplň 400ml Kus 1,8€. Minimálny odber 4kusy/7,20€ Plynový horak 9 € * plynová kartuša, kempovanie . Osobný odber v Moldave nad Bodvou
Predám kempingový varič a ohrievač 2v1 NOVÝ
Predám Alpen Camping 2v1 prenosný plynový ohrievač a varič na kartuše a bomby. Kúpila som 2ks pre seba a kamaráta, avšak ho nepotrebuje. Fotila som svoj, ktorý bol použitý, ten ktorý predávam ešte nebol ani vybraný z krabice. Info: Toto zariadenie kombinuje plynový ohrievač a plynový varič - stačí na mriežku umiestniť hrniec, panvicu alebo kanvicu a môžete variť. Výhodou je, že ho môžete použiť na kazetu alebo pomocou redukcie aj na PB bombu! Redukcia nie je v balení, treba dokúpiť. Používa jednorazové kazety s ventilom - 227 g plynu. Ide o osvedčený výrobok s certifikátom CE na predaj v EÚ. Veľmi vhodný darček pre všetkých milovníkov prírody a outdoorových aktivít. Je vhodný aj ako záložný zdroj tepla počas výpadkov vykurovania v domácnosti. Technické informácie: Rozmery: 275 x 275 x 180 mm Zapaľovanie: piezoelektrické, otáčaním ovládacieho gombíka Cena 50€, najlepšie osobný odber v Krupine, Zvolene, prípadne poštou + poštovné.
Sada na plnění plynových kartuší
Prodávám novou přepouštěcí sadu na plnění kempingových kartuší pro vařiče. Sada se připojí k závitové kartuši, průhledná spojovací hadice ukazuje průtok kapalného plynu do plněné kartuše. Druhá koncovka je na připojení tlakovou propan-butan lahev 10kg. Lze také zapojit i k 2kg plynové lahvi pomocí dodatečné redukce. Funguje spolehlivě. Doporučuji nikdy neplnit kartuši na původní plnou kapacitu. Všeobecně nejsou kartuše určeny pro opakované plnění !! Cena poštovného na Slovensko přes Zásilkovnu při platbě předem za 5 €, platba na dobírku za 6 €.
Plynovy varic
Predam nepouzity zabaleny plynovy varic na plynove kartuse. Vhodny na kempovanie, karavany, cestu na kamione, dodavke ci aute, na turistiku, alebo len ako zalozny zdroj. Cena varica ako je na foto (bez katuse) 20e. Cena kartuse 2e.