inzercia, predaj, predám, bazár

Plynový kotol

Kategória: Ostatné - biela

Malo používaný kotol Protherm Pande 24E-B
Plynový kotol
Podobné inzeráty
Plynový kotol
Plynový kotol, kondenzačný, ktorý ostal po prechode na nový, fungoval, no má v bubne diery, pre ktoré strácal tlak. V prípade použitia je nutné vymeniť bubon (material na opravu by stál cca 600e) alebo sa dá kotol použiť na náhradné diely. Má napríklad funkčnú riadiacu jednotku. Typ: Eco tec plus VU Int, 376/3-5. Ponuknite formou sms cenu a ozvem sa Vám naspat. Osobny odber.
VAILLANT TURBOTEC PLUS VUW  242
Predám plynový závesný kotol vailant turbotec plus, používaný cca 12 rokov. Plne funkčný - pred spustením je ale nutný servis. - prípadne na náhradné diely. Závesný kombinovaný kotol Vaillant atmoTEC plus VUW CZ/SK 242/3-5 s prietokovým ohrevom teplej vody TUV. Odvod spalín : turbo verzia Druh paliva : zemný plyn, propán Regulácia kotla v rozmedzí výkonu od 40 do 100 % Kotol obsahuje expanznú nádobu, primárny výmenník z nerezovej ocele, dvojstupňové manuálne čerpadlo, automatický odvzdušňovač, sekundárny nerezový doskový výmenník a elektrické nastavenie zníženého výkonu na vykurovanie. Vlastnosti : integrovaný dvojitý spalinový snímač nerezový horák jednoduchá obsluha a inštalácia textový displej automatický diagnostický systém (digitálne zobrazovanie prevádzkových stavov a analýza režimu kotla)
Plynový kotol Protherm
Plynový kotol Protherm {nepouzivany}
Plynovy kotol Protherm
Predam starý plynovy kotol Protherm na nahradné diely.+ vertikalna tlakova nádoba./ 18l/ -funkčna. Do odpojenia boli funkčné. Taktiež funkčne ističe 25A , istič na nočny prud. Okrs Dunajska Streda.
Plynový kotol+ čerpadlo+termostat
Predám plynový stacionarny kotol znacky ATTACK COMBI 20kw (rok vyroby 2018)spolu s cerpadlom a termostatom.
Plynový kotol
Predám plynový kotol Protherm gepard. Cena 100e. Tel: