inzercia, predaj, predám, bazár

Plynový ohrievač na terasu

Kategória: Záhradná technika

Predám nový , nepoužitý plynový ohrievač na terasu v pôvodnom balení./ čierna farba/ Dôvod- nevhodný darček. Pôvodná cena bola 189,-Eur.
Plynový ohrievač na terasu
Podobné inzeráty
WEBASTO naftový ohrievač 8kW na 12V alebo 230V
Predám WEBASTO MARPOL 8kW naftový ohrievač vzduchu nezávislé kúrenie na 12V alebo 230V s nepriamym spaľovaním. Najnovšia generácia ohrievačov s uzavretou spaľovacou komorou, vďaka ktorej necítiť splodiny a nevplýva na vlhkosť vzduchu. Vhodný v uzavretých priestoroch, miestnostiach, pre použitie vo vozidlách, karavanoch či interiéroch ! POZOR ! potrebné je zabezpečiť vývod výfukového potrubia. Ideálny pre: - sklady - garáže - autá - prívesy - kabíny stavebných strojov - poľnohospodárstvo - lode a jachty - stavebníctvo - chovateľstvo apod. Ohrievač má 2 prevádzkové režimy. Manuálny režim - ručná regulácia frekvencie dávkovania paliva. Automatický režim - navyše funguje pre ohrievač veľmi bezpečne, t.j. keď sa priblíži k cieľovej teplote, napríklad sa nastaví cieľová teplota 10°C, potom keď dosiahne teplotu 9°C, ohrievač výrazne spomalí nárast teploty, aby pomaly dosiahol cieľovú teplotu, vďaka čomu sa ohrievač nebude zapínať a vypínať. Automatické spustenie a vypnutie Po nastavení hodín môžete naprogramovať čas spustenia ohrievača a okamih, kedy sa má vypnúť, čo vám umožní vyhriať miestnosť na požadované pracovné podmienky. Ohrievač je možné napojiť na 230V a vykurovať interiéry, sklady, garáže a podobne. Alebo na jednosmerné napätie 12V z autozapaľovača alebo akumulátora, čo umožňuje použitie vo vozidlách, karavanoch alebo priestoroch bez elektrickej energie 230V. Ohrievač je vybavený diaľkovým ovládaním, ktoré umožňuje zapnutie, vypnutie a zmenu sily ohrevu ohrievača bez toho, aby ste sa k nemu približovali. Diaľkové ovládanie je vybavené poistkou proti nechcenému stlačeniu tlačidiel. Vzduchový filter Použitím vzduchového filtra na konci prívodného potrubia výrazne znižujeme riziko poškodenia ohrievača nasatím niektorých nečistôt, ktoré môžu ohrievač poškodiť. Použitie vzduchového filtra navyše znižuje hlučnosť ohrievača, čo výrazne zlepšuje komfort jeho používania vo vozidlách. Tlmič Vďaka tlmiču hluku znižujeme hluk, ktorý ohrievač vydáva počas prevádzky. Technické údaje Napájanie striedavým prúdom: 230V / 50Hz Napájanie jednosmerným prúdom: 12V 15A Výkon: 8000 W Palivo: nafta Objem palivovej nádrže: 5L Spotreba paliva pri min. nastavenej teplote: 240 ml / hod. Spotreba paliva pri max. nastavenej teplote: 400 ml / hod. Rozmery: 25 cm x 41 cm x 31 cm Diaľkové ovládanie Vzduchový filter Smerová tryska Výstupné potrubie horúceho vzduchu Výfukové potrubie spaľovacej komory Vstupné potrubie spaľovacej komory Tlmič Čistá váha: 10 kg Napájací kábel 230V / 50Hz 12V napájací kábel nie je súčasťou balenia ! Nový, nepoužitý, original zabalený S DOKLADOM. Poštovné: 8 EUR. .
WEBASTO naftový ohrievač 8kW na 12V alebo 230V
WEBASTO MARPOL 8kW naftový ohrievač vzduchu nezávislé kúrenie na 12V alebo 230V s nepriamym spaľovaním. Najnovšia generácia ohrievačov s uzavretou spaľovacou komorou, vďaka ktorej necítiť splodiny a nevplýva na vlhkosť vzduchu. Vhodný v uzavretých priestoroch, miestnostiach, pre použitie vo vozidlách, karavanoch či interiéroch ! POZOR ! potrebné je zabezpečiť vývod výfukového potrubia. Ideálny pre: - sklady - garáže - autá - prívesy - kabíny stavebných strojov - poľnohospodárstvo - lode a jachty - stavebníctvo - chovateľstvo apod. Ohrievač má 2 prevádzkové režimy. Manuálny režim - ručná regulácia frekvencie dávkovania paliva. Automatický režim - navyše funguje pre ohrievač veľmi bezpečne, t.j. keď sa priblíži k cieľovej teplote, napríklad sa nastaví cieľová teplota 10°C, potom keď dosiahne teplotu 9°C, ohrievač výrazne spomalí nárast teploty, aby pomaly dosiahol cieľovú teplotu, vďaka čomu sa ohrievač nebude zapínať a vypínať. Automatické spustenie a vypnutie Po nastavení hodín môžete naprogramovať čas spustenia ohrievača a okamih, kedy sa má vypnúť, čo vám umožní vyhriať miestnosť na požadované pracovné podmienky. Ohrievač je možné napojiť na 230V a vykurovať interiéry, sklady, garáže a podobne. Alebo na jednosmerné napätie 12V z autozapaľovača alebo akumulátora, čo umožňuje použitie vo vozidlách, karavanoch alebo priestoroch bez elektrickej energie 230V. Ohrievač je vybavený diaľkovým ovládaním, ktoré umožňuje zapnutie, vypnutie a zmenu sily ohrevu ohrievača bez toho, aby ste sa k nemu približovali. Diaľkové ovládanie je vybavené poistkou proti nechcenému stlačeniu tlačidiel. Vzduchový filter Použitím vzduchového filtra na konci prívodného potrubia výrazne znižujeme riziko poškodenia ohrievača nasatím niektorých nečistôt, ktoré môžu ohrievač poškodiť. Použitie vzduchového filtra navyše znižuje hlučnosť ohrievača, čo výrazne zlepšuje komfort jeho používania vo vozidlách. Tlmič Vďaka tlmiču hluku znižujeme hluk, ktorý ohrievač vydáva počas prevádzky. Technické údaje Napájanie striedavým prúdom: 230V / 50Hz Napájanie jednosmerným prúdom: 12V 15A Výkon: 8000 W Palivo: nafta Objem palivovej nádrže: 5L Spotreba paliva pri min. nastavenej teplote: 240 ml / hod. Spotreba paliva pri max. nastavenej teplote: 400 ml / hod. Rozmery: 25 cm x 41 cm x 31 cm Diaľkové ovládanie Vzduchový filter Smerová tryska Výstupné potrubie horúceho vzduchu Výfukové potrubie spaľovacej komory Vstupné potrubie spaľovacej komory Tlmič Čistá váha: 10 kg Napájací kábel 230V / 50Hz 12V napájací kábel nie je súčasťou balenia ! Nový, nepoužitý, original zabalený S DOKLADOM. Poštovné: 8 EUR. .
Naftový ohrievač vzduchu s termostatom 25 kW
Naftový ohrievač vzduchu Geko 25 kW S PRIAMYM SPAĽOVANÍM a s termostatom. Zariadenie nemá žiadny výmenník tepla a prúdený vzduch cez ohrievač je ohrievaný priamo plameňom spaľovaného paliva. Zariadenie je vhodné na prácu v dobre vetranej miestnosti alebo vo vonkajšom prostredí ! Nepoužívať v uzavretých priestoroch ! Určený na spaľovanie nafty. Používa sa na vykurovanie dielní, hál, skladov, chovných zariadení, skleníkov, na staveniskách a všade tam, kde je potrebné použiť energeticky úsporné zariadenia zabezpečujúce rýchle dosiahnutie požadovanej teploty v krátkom čase. Ohrievač sa vyznačuje maximálnym nastaviteľným vykurovacím výkonom 25 kW. Priame spaľovanie paliva robí zariadenia ideálne na sušenie, rozmrazovanie a vykurovanie. Vybavený je kolieskami, stojanmi a madlami pre jednoduchú prepravu. Digitálny displej ukazujúci nami zvolenú teplotu vykurovania a teplotu v miestnosti. Typ: naftový ohrievač vzduchu Výkon: 25 kW Napájanie: 220-240 / 50Hz Regulácia teploty: 5-55°C Prietok vzduchu: 650 m3 / h Spotreba paliva: 1,95 l / h Palivo: nafta Pracovný čas na plnú nádrž: cca 10 hodín Objem nádrže: 19 l Dĺžka napájacieho kábla (bez zástrčky): 1350 mm Výkon motora: 230 W čistá váha: 18 kg Ochrana: IPX4D. Rozmery (D x Š x H): 740x400x550 mm Termostat zabraňujúci prehriatiu Spaľovacia komora z nehrdzavejúcej ocele Odolný vnútorný náter Vonkajší plášť zostáva stále bezpečne chladný AKO TO FUNGUJE? 1. Ventilátor nasáva studený vzduch cez zariadenie a smeruje ho k výstupu ohrievača. 2. Palivo z nádrže sa vstrekuje cez trysku do uzavretého spaľovacieho priestoru, kde elektróda spustí zapaľovanie. 3. Plameň ohrieva výmenník tepla a spaliny sú odvádzané von komínom v hornej časti plášťa. 4. Tepelná energia sa prenáša do vzduchu obklopujúceho výmenník a je vyfukovaná z ohrievača vo forme rovnomerného prúdu čistého a horúceho vzduchu. Vstavaný TERMOSTAT Vysokú tepelnú účinnosť a úsporu paliva zabezpečuje vstavaný termostat - vďaka ktorému si nastavíte požadovanú teplotu a keď ju prístroj dosiahne, vypne ohrievač, ak potom senzor zaznamená pokles teploty, automaticky spustí ohrievač. Nový, nepoužitý v originál krabici nerozbalený + DOKLAD. Poštovné: 10 EUR. .
Plynový ohrievač 25kW s termostatom regulátorom + hadicou
Predám plynový ohrievač má všetky konektory a redukciu potrebné na pripojenie. Všetko, čo musíte urobiť je pripojiť plynovú fľašu + napájanie 230 V a okamžite môžete začať vykurovanie, sušenie, rozmrazovanie a pod. Ohrievače sa využívajú hlavne v stavebníctve, vo foliovnikoch, pri chove zvierat, v skladoch, dielniach, halách a pod. Dôležité upozornenie: POTREBNÉ JE ZABEZPEČIŤ správne vetranie. Kryt zariadenia je vyrobený z kovu, zatiaľ čo vykurovacie teleso je vyrobené z nehrdzavejúcej ocele. Základňa je vyrobená z vysoko kvalitného plastu. Tieto ohrievače sú bezpečné a odolné, ľahko sa používajú a sú pripravené na okamžité použitie. Vstavaný ventilátor zabezpečí prietok vzduchu až 430 m³/h. Účinný a bezpečný chod zaistí špičkový motor, vstavané piezoelektrické zapaľovanie a ochrana proti prehriatiu, ktorá preruší dodávku plynu. Technické špecifikácie: Energetická trieda A - nízka spotreba plynu. Najvyššia tepelná účinnosť daná pri spaľovaní 1 kg plynu ! Najmenšie množstvo nepríjemného zápachu nespáleného plynu. Dvojité trysky na rozptyl plynu - LEPŠIE SPAĽOVANIE. Vybavený snímačom teploty okolia a termostatom. Nastaviteľná teplota od 10 do 70°C. Ochrana proti prehriatiu, ktorá preruší prívod plynu. Ohrievač má zabudovaný termostat s reguláciou teploty a digitálny displej, vďaka ktorému si jednoducho nastavíte požadovanú teplotu okolia. Ohrievač funguje automaticky v závislosti od nastavenej teploty. Ľavý displej zobrazuje aktuálnu teplotu okolia a na druhom displeji sa nastaví požadovaná teplota. Po dosiahnutí požadovanej teploty termostat ohrievač vypne a pri poklese teploty ho znova zapne. Vypínač s dvoma polohami I alebo II pre polovičný alebo plný výkon. Výrobca: BAUMR-AG Tlak prívodného plynu: 0,3 bar Napájanie: 230V-50HZ Výkon elektromotora: 25W Maximálna spotreba plynu: 1,03 kg / h Maximálna spotreba tepla: 25kW Prietok horúceho vzduchu: 410 m³/h Palivo: LPG / propán-bután Rozmery: 390x230x315mm Hmotnosť: 4,5 kg Príslušenstvo: Gumená hadica dlhá 1,5m Reduktor tlaku pre plynovú fľašu. Proces spaľovania prebieha v otvorenej spaľovacej komore, vzduch nasávaný ventilátorom sa ohrieva a následne vyfukuje von z ohrievača. Nevyžaduje komín, stačí zabezpečiť prívod vzduchu pre správne spaľovanie. Nový s dokladom. Poštovné, dobierka: 7 EUR. .
Plynový ohrievač 25kW s termostatom regulátorom + hadicou
Plynový ohrievač má všetky konektory a redukciu potrebné na pripojenie. Všetko, čo musíte urobiť je pripojiť plynovú fľašu + napájanie 230 V a okamžite môžete začať vykurovanie, sušenie, rozmrazovanie a pod. Ohrievače sa využívajú hlavne v stavebníctve, vo foliovnikoch, pri chove zvierat, v skladoch, dielniach, halách a pod. Dôležité upozornenie: POTREBNÉ JE ZABEZPEČIŤ správne vetranie. Kryt zariadenia je vyrobený z kovu, zatiaľ čo vykurovacie teleso je vyrobené z nehrdzavejúcej ocele. Základňa je vyrobená z vysoko kvalitného plastu. Tieto ohrievače sú bezpečné a odolné, ľahko sa používajú a sú pripravené na okamžité použitie. Vstavaný ventilátor zabezpečí prietok vzduchu až 430 m³/h. Účinný a bezpečný chod zaistí špičkový motor, vstavané piezoelektrické zapaľovanie a ochrana proti prehriatiu, ktorá preruší dodávku plynu. Technické špecifikácie: Energetická trieda A - nízka spotreba plynu. Najvyššia tepelná účinnosť daná pri spaľovaní 1 kg plynu ! Najmenšie množstvo nepríjemného zápachu nespáleného plynu. Dvojité trysky na rozptyl plynu - LEPŠIE SPAĽOVANIE. Vybavený snímačom teploty okolia a termostatom. Nastaviteľná teplota od 10 do 70°C. Ochrana proti prehriatiu, ktorá preruší prívod plynu. Ohrievač má zabudovaný termostat s reguláciou teploty a digitálny displej, vďaka ktorému si jednoducho nastavíte požadovanú teplotu okolia. Ohrievač funguje automaticky v závislosti od nastavenej teploty. Ľavý displej zobrazuje aktuálnu teplotu okolia a na druhom displeji sa nastaví požadovaná teplota. Po dosiahnutí požadovanej teploty termostat ohrievač vypne a pri poklese teploty ho znova zapne. Vypínač s dvoma polohami I alebo II pre polovičný alebo plný výkon. Výrobca: BAUMR-AG Tlak prívodného plynu: 0,3 bar Napájanie: 230V-50HZ Výkon elektromotora: 25W Maximálna spotreba plynu: 1,03 kg / h Maximálna spotreba tepla: 25kW Prietok horúceho vzduchu: 410 m³/h Palivo: LPG / propán-bután Rozmery: 390x230x315mm Hmotnosť: 4,5 kg Príslušenstvo: Gumená hadica dlhá 1,5m Reduktor tlaku pre plynovú fľašu. Proces spaľovania prebieha v otvorenej spaľovacej komore, vzduch nasávaný ventilátorom sa ohrieva a následne vyfukuje von z ohrievača. Nevyžaduje komín, stačí zabezpečiť prívod vzduchu pre správne spaľovanie. Nový s dokladom. Poštovné, dobierka: 7 EUR. .
Terasový ohrievač
Predám nový terasový ohrievač plynový, zložený nepoužívaný . Vhodný na väčšiu terasu. Nevhodný darček príliš veľké na moju terasu