inzercia, predaj, predám, bazár

Plyšový koberec

Kategória: Koberce a podlahová krytina

Predám veľký koberec 3 x 4 metre. Krásne farby, bez fľakov.
K nemu v cene 2 malé koberčeky a červený koberec na doloženie.
Po dohode môžem doviezť.
Plyšový koberec
Podobné inzeráty
Plyšový koberec
Ponúkam na predaj pravý plyšový koberec. Rozmery: šírka-298cm - dĺžka-390cm. Koberec je vo výbornom stave, ako nový, vyčistený v čistiarni. Cena 120€. Preferujem osobný odber.
Plyšový koberec
Predám starší plyšový koberec s rozmermi 2x3m. Momentálne len uskladnený, nedávno bol hĺbkovo vytepovaný. Koberec sa dobre vysáva.
Plyšový koberec 60 x 115 cm
Ponúkam na predaj plyšový koberec o rozmeroch 60 x 115 cm. Vhodný je napr. ku posteli. Koberec je v zachovalom stave. Cena 20 € + poštovné.
Plyšový koberec
Ponúkam na predaj pravý plyšový koberec. Rozmery: šírka-298cm - dĺžka-390cm. Koberec je vo výbornom stave, ako nový, vyčistený v čistiarni. Cena 100€. Preferujem osobný odber.
Plyšový koberec
Ponúkam na predaj pravý plyšový koberec. Rozmery: šírka-298cm - dĺžka-390cm. Koberec je vo výbornom stave, ako nový, vyčistený v čistiarni. Cena 90€. Preferujem osobný odber.
Plyšový koberec vlnený
Predám pravý plyšový koberec v zachovalom stave o rozmere 5x3 metre. Koberec je po renovácii, profesionálne vyčistený. Materiál: pravý plyš, vlna. Pozn.: V prípade záujmu dovoz možný po predbežnej dohode formou e-mailu.